Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozor na nekvalitní práci - firma z Hořic ELEKTROKOM JM s.r.o

Od: jaroslavjakub odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

firma z Hořic ELEKTROKOM JM s.r.o. za kterou hodně vystupuje ing. Šedivý(není jednatel) nám odvedla tak hroznou práci elektro až hrůza. Řešíme je soudem. Každému pošlu rád další fotky jejich práce, dělají FVE elektrárny a tepelná čerpadla. Řeším je i s Policií ČR. Pro absurdnost příběhu nás tato firnma udala resp. firmu pro kterou pracuji ČOI i Inspekci životního prostředí. Místo , aby zalezli a omluvili se našim zákazníkům.

Tvrdili, že nemají v Hořicích práci, dnes vím proč. Umí toho hodně málo. Dejte si pozor, hodně keců, a kleště si půjčovali od sousedů . Dokonce dali zákazníkům falešnou revizní zprávu i jiné schéma zapojení, podvedli s prací i 80 letou vdovu. Utíkejte, zavřete dveře.

Viz obrázky :

Pozor na nekvalitní práci - firma z Hořic ELEKTROKOM JM s.r.o
Pozor na nekvalitní práci - firma z Hořic ELEKTROKOM JM s.r.o #2
Pozor na nekvalitní práci - firma z Hořic ELEKTROKOM JM s.r.o #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

@jaroslavjakub - Pro absurdnost příběhu nás tato firnma udala resp. firmu pro kterou pracuji ČOI i Inspekci životního prostředí.
Drzost co? A teď si představte, že pokud se dozví, co o ní šíříte, může následovat i žaloba.

inspa*
hodnocení

3x

Jasně - řešíte je soudem a zároveň s policií. A anonymně jste si to přišel vyřvat - čert ví proč - do poradny. Já vás typuju na vykutálenou konkurenci, chováte se jako dobytek. Ta firma nemá jediné negativní hodnocení dohledatelné na internetu a to existuje dle obchodního rejstříku od roku 2009.

jirikoo

ted nerouzim vasemu prispevku, tady pan varuje pred jistou firmou a jeji spatnou praci, coz udajne muze dokazat, a misto toho abyste treba podekoval a sel dal, tak jej napadate. Typuju (sic) Vas na cloveka, ktery s tou dotycnou firmou ma neco do cineni.

break

Co to je za nesmysl? Je tu jednostranné obvinění a lidí limu mají hned věřit a plivat na tu firmu? To už neexistuje vlastní úsudek?

Psali to v Pravdě, tak to musí být pravda

hodnocení

1x

Já bych na pána nebyla tak přísná. V této rubrice je kolonka "rady a tipy" a on to umístil právě tam. A podle toho co píše, tak on chce právě poradit. Snaží se varovat druhé, co by se jim také mohlo stát. Bohužel je to celé nějak zmatené, a já třeba moc nerozumím tomu, že právě ta firma která neodvádí kvalitní práci, poslala stížnost na ČOI naopak na firmu, kde pracuje pan "JaroslavJakub", a jak spolu souvisí ti podvedení zákazníci, kteří jsou podle slov pana Jaroslava vlastně jeho zákazníci. Tak kdo koho podvedl? To mi nějak neštymuje *zmateny*. A také není dobře jasné, kdo tu "elektrikařinu" na fotech opravdu dělal. Elektrice nerozumím, nemohu soudit, ale doteď jsem si myslela, že rozumím psanému slovu. A to mi pan "JaroslavJakub" teď úplně vyvrátil. *co*Ledaže byl tazatel hodně rozrušený, a nějak to všechno pomotal dohomady. A to se klidně mohlo stát.

jaroslavjakub
hodnocení

0x

To je jen varování, aby vás to nestálo tolik financí a starostí jako mě. Nic víc! Takový darebáci by neměli být na trhu.

Bude mi 70 let, když nenaletí jen jeden člověk, bylo toto zveřejnění skvělé a mělo úspěch.

Jaroslav Jakubec

Pozor na nekvalitní práci - firma z Hořic ELEKTROKOM JM s.r.o #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]