Nejste přihlášen/a.
@dejv111 Jste veselá kopa. To myslíte ty nesmysly na internetu? Před tím měla pořad "JEBE TOLK", to mělo aspoň příznačný název.
Copa chceš pořád dokazovat ty šmudlo?
Přečti si třeba tohle, ať získáš i jiný úhel pohledu na tu tvoji bohyni všech českých konspirátorů manipulatori.cz/...
Manipulátoři.cz je banda frajerů. co šlapou na paty lhářům, kterým ty chorobně věříš, ty nešťastný šmudlo. Pak ty sra*ky přenášíš mezi slušné lidi a jsi sám za pitomce. Tak jim nezapomeň poděkovat, až jim budeš v komentech líbat půlměsíc.
Chodím brzo spinkat, nemůžu vše uhlídat, ale Vy se opravdu hádáte jako malé děti na pískovišti. Nejsem tu od toho, aby Vás káral, milé děti.
Buďťe na sebe hodní a nezlobte se. Hračky si musíte půjčovat.
Když je paní Bobošíková tak dobrá, že jí nemá žádná televize?
Dobrý den, je to nešťastná žena, kterou jeji ego nutí neustále někam kandidovat a je jí jedno za koho a kam. Takže, profesionální, univerzální i "ohebná" kandidátka, která by strašně moc chtěla nějakou vysokou funkci a zatím se jí to moc nedaří. Zdravím!
Tak sem ji dal do googlu, abych zjistil o koho jde, a hned prvni odkaz (sice wikipedie, ale co uz) - levicova i pravicova politicka
Takze klasicky zajem o korytko a vyhodili mne dvermi, vlezu oknem.
A kandidatura na prezidentsky urad za KSCM?
Rekl bych, ze tohle mluvi za vse. Jakkoliv, s kymkoliv, at uz se tam havne dostanu.
Právě že má už nějakou historii, tak je ostřílená a velice inteligentní. A to je dobře. Nebojí se pokládat nepříjemné otázky a stát za svým. Mě je sympatická, umí jít za svým. Žádný politik není jenom kladný, na každém ulpělo něco negativního. Záleží, co vypíchnete a co upozadíte.
Kdo nefandí Volnému, bude každý člen strany nepřijatelný.
Ona je celkem čitelná.
Ale jak už tady někdo napsal, jde proti hlavnímu proudu.
Moc jsem se o její osobu nezajímala, ale nějaký rok jí sleduju (i když né pravidelně) a můžu souhlasit se X. Veselým, který má na Bobošíkovou pozitivní názor.
Je opravdu velmi dobrá komentátorka a skvěle vede rozhovory a pokud projevuje své názory, nemám s nimi problém. A to nejsem její volič, spíše jdu uplně opačně Podle mě je to rozumná osoba, která - jako bonus
- vypadá pořád skvěle. Nikdy jsem necítila zaujatost nebo neprofesionalitu a určitě je škoda, že nejsou její kvality využity.
Podle mě je problém jinde - buď šlape někomu "do báboviček" nebo se dlouhodobě někomu nehodí. A dobře víme, že tohle bohatě stačí na "odstrčení" člověka "do škatulky" a mediálně ho
Věřím tomu že je cíleně "škatulkována" bo se prostě nehodí. Vždy mě napadá i politická kariera p.Čunka, který se taky nehodil atd...
Vehementně se dere do politiky. Vždycky se přidá k nějakému nově vzniklému politickému subjektu (zpravidla ještě s Wolfovou), ten se následně pokusí přeměnit k obrazu svému. Tento subjekt následně u voleb nezíská dostatečný počet hlasů pro vstup do sněmovny. Pak nastanou dvě možnosti... subjekt to zabalí a tyhle dvě jdou o partaj dál. Případně to zkusí ještě u dalších voleb, kde opět neuspěje a nastává první možnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.