Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na Janu Bobošíkovou

Od: luciekab odpovědí: 31 změna:
Jaký máte názor na Janu Bobošíkovou? Mně je docela sympatická, fandím jí, souhlasím s jejími nazory, ale proč je tak kritizovaná? (o politiku se příliš nezajímám, tak nevím, zda mi něco neuniká)

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vek
hodnocení

8x

Nikde jí moc nechtěli, ale pořád se někam cpe.

dejv111*
To je názor jak noha... Jestli chcete vidět žurnalistiku, jak se to má dělat a jak tít do živého, pusťte si její pořady na YT kanálu "Aby bylo jasno". Takový formát pořadu tady chyběl a v telce ho bohužel nenajdete.
racio

@dejv111 Jste veselá kopa. To myslíte ty nesmysly na internetu? Před tím měla pořad "JEBE TOLK", to mělo aspoň příznačný název.

dejv111*
Dokažte, že jsou to nesmysly. Díky ní jsem se dověděl o propojení generálního ředitele ČT se soukromou firmou, ve které měl střet zájmů a přihrával ji zakázky... A jiné pikantnosti. Nevím, co vám vadí, teď svoji práci dělá docela dobře.
kicune*

Copa chceš pořád dokazovat ty šmudlo?

Přečti si třeba tohle, ať získáš i jiný úhel pohledu na tu tvoji bohyni všech českých konspirátorů manipulatori.cz/...

dejv111*
Manipulátoři jsou banda dezinformátorů, takže dokazovat je třeba a manipulátory neposlouchat / nečíst.
A šmudla jsi sám. :)
kicune*

Manipulátoři.cz je banda frajerů. co šlapou na paty lhářům, kterým ty chorobně věříš, ty nešťastný šmudlo. Pak ty sra*ky přenášíš mezi slušné lidi a jsi sám za pitomce. Tak jim nezapomeň poděkovat, až jim budeš v komentech líbat půlměsíc.

dejv111*
Co kicune? Patríš k nim? :-D Přeci si nebudeš hanit kamarády že jo... :-D Milane poučte laskavě kicuneho, jak se má chovat, trochu se rozjel. :)
kicune*
27.07.21 22:09

srabe

007cz
Soňa s Beranem jsou slavní téměř všude.
m.vtm.zive.cz/...

Chodím brzo spinkat, nemůžu vše uhlídat, ale Vy se opravdu hádáte jako malé děti na pískovišti. Nejsem tu od toho, aby Vás káral, milé děti.

Buďťe na sebe hodní a nezlobte se. Hračky si musíte půjčovat.

Když je paní Bobošíková tak dobrá, že jí nemá žádná televize?

dejv111*
Klub Sysifos jsou banda ****ů. By mě zajímalo, na základě čeho tam zařadili Prof. Berana. Nevím, že by řekl nějakou hloupost na rozdíl od "odborníků" z Mosesu, či jak se to samozvané uskupení nazývá.
kicune*

Život je jen o trošku větší pískoviště Milane *smich*

ben®
hodnocení

7x

Dobrý den, je to nešťastná žena, kterou jeji ego nutí neustále někam kandidovat a je jí jedno za koho a kam. Takže, profesionální, univerzální i "ohebná" kandidátka, která by strašně moc chtěla nějakou vysokou funkci a zatím se jí to moc nedaří. Zdravím!

hodnocení

6x

Tak sem ji dal do googlu, abych zjistil o koho jde, a hned prvni odkaz (sice wikipedie, ale co uz) - levicova i pravicova politicka*smich*

Takze klasicky zajem o korytko a vyhodili mne dvermi, vlezu oknem.

A kandidatura na prezidentsky urad za KSCM?

Rekl bych, ze tohle mluvi za vse. Jakkoliv, s kymkoliv, at uz se tam havne dostanu.

hodnocení

5x

Kdo nechválí ČT a nehlásá její názory, je kritizován. Normálka ..

lucie*

...já se rozepsala více, ale stručně - můžu souhlasit.

motak
Takže stačí kritizovat CT a pro některé jsem už hrdina...

motáče - tak začněte. Těžké to nebude. Stačí pustit zprávy ..

motak
To se mám začít dívat na zprávy? Se mi úplně nechce...

vilik*
hodnocení

3x
Copak, už zase někam kandiduje?
To je výdrž, já už bych se na to po těch letech vys.al
Jo s poslancem Volným a Čakovou, to je particka

cutora
hodnocení

3x

Právě že má už nějakou historii, tak je ostřílená a velice inteligentní. A to je dobře. Nebojí se pokládat nepříjemné otázky a stát za svým. Mě je sympatická, umí jít za svým. Žádný politik není jenom kladný, na každém ulpělo něco negativního. Záleží, co vypíchnete a co upozadíte.

Kdo nefandí Volnému, bude každý člen strany nepřijatelný.

Ona je celkem čitelná.

Ale jak už tady někdo napsal, jde proti hlavnímu proudu.

hodnocení

2x

A já si myslela, že už je v důchodu a užívá si stáří. ;) Nevím co by Vám tak mohlo unikat v této době, ale učitě Vám unikla doba, kdy byla na "výsluní". Tihle lidé jsou jakoby nějak prokletí, nedá jim to a nedá...

lucie*
hodnocení

2x

Moc jsem se o její osobu nezajímala, ale nějaký rok jí sleduju (i když né pravidelně) a můžu souhlasit se X. Veselým, který má na Bobošíkovou pozitivní názor.

Je opravdu velmi dobrá komentátorka a skvěle vede rozhovory a pokud projevuje své názory, nemám s nimi problém. A to nejsem její volič, spíše jdu uplně opačně *zmateny* Podle mě je to rozumná osoba, která - jako bonus:) - vypadá pořád skvěle. Nikdy jsem necítila zaujatost nebo neprofesionalitu a určitě je škoda, že nejsou její kvality využity.

Podle mě je problém jinde - buď šlape někomu "do báboviček" nebo se dlouhodobě někomu nehodí. A dobře víme, že tohle bohatě stačí na "odstrčení" člověka "do škatulky" a mediálně ho *nene*

Věřím tomu že je cíleně "škatulkována" bo se prostě nehodí. Vždy mě napadá i politická kariera p.Čunka, který se taky nehodil atd...

kotezkocourko
hodnocení

2x

Je to bezpáteřní osůbka, žádné skutečné názory nemá, jen touhu po moci.

kicune*

Napsal jste to za mě. Na tu paní mám stejný názor. *palec*

motak
hodnocení

1x
Jo, jako MILFka dobrá...

joudic*
hodnocení

1x
no uz zkusila snad vse, snad ji to jednou vyjde *smich*.. ale nejak nema stesti nebo soudnost na projekty

liska5
hodnocení

0x

Dovede být ostrá a má docela přehled. Viděla jsem více kritických videí, kde rozebírá nešvary. Jen ty zdroje a portály jsou označovány za neověřené...Určitě to má víc srovnaný, než Ilona Czáková. Že ta kandiduje, to zírám.

hodnocení

0x

Vehementně se dere do politiky. Vždycky se přidá k nějakému nově vzniklému politickému subjektu (zpravidla ještě s Wolfovou), ten se následně pokusí přeměnit k obrazu svému. Tento subjekt následně u voleb nezíská dostatečný počet hlasů pro vstup do sněmovny. Pak nastanou dvě možnosti... subjekt to zabalí a tyhle dvě jdou o partaj dál. Případně to zkusí ještě u dalších voleb, kde opět neuspěje a nastává první možnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]