Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chovat se na schůzce jako idiot

Od: otaznik* odpovědí: 9 změna:

Co znamená, když se kluk (26) v sms omlouví holce (23), že se na rande v soukromí choval jako totální idiot a příště půjdou už jen na veřejné místo (bar, restaurace, ...)?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

1x
asi ze myslel perem a vic ji omacaval, svlikal a cpal se ji do kalhotek, nez aby to bylo rande.. pokud jste vy ta dotycna, tak asi vite cca o cem mluvi ne

. . . anebo opačně. Neudělal nic, i když ona nabízela. A navíc, vedl chytré řeči. *alene* To si dovedu představit, jak to jednu naštve.

liska5
hodnocení

1x

První mne napadlo, proč nezavolal a řešil to SMSkou. Pak teprva, že mohl být dotěrný,šel na tělo a dovoloval si moc, což veřejné místo, jako restaurace, moc neumožňuje. Asi mu na Vás záleží a cítí, že přestřelil a neovládl se. Teď ho to štve. Uvědomil si že Vám chyběla ta romantika, že Vás zklamal.

otaznik*
Stalo se to kamarádce. Zajímalo mě, jestli by se takhle omlouval, kdyby s ním spala.

hodnocení

0x
Ještě je možné, že se styděl za svou nervozitu. Když člověk má okolo sebe jiné lidi, nemusí mít pocit, že je středem pozornosti pro toho druhého jen on sám, a tak může mít menší trému.
Člověk s menším sebevědomím může mít pocit, že dělá chyby, i když druhý jeho chyby nevidí. Proto je jediná možnost. Zeptat se ho přímo, proč si myslí, to co řekl.
joudic*

takhle premysli jen zeny, z popisu je jasne, ze se po ni plazil a ji to nebylo zrovna prijemne

teddy*
A kdyby s ním do toho šla a vyspala se s ním? A až pak se zasekla, že to nechala sama zajít moc daleko, tak by se nemohl cítit jako totální idiot? Nebo by si myslel, co ona najednou blbne?
joudic*

ne naopak, on zrejme zasel prilis daleko, a proto se omlouval, a proto navrhuje moznost dalsiho rande nekde na pro ni "bezpecnem miste", tedy verejnem.. snazi se to vyzehlit... Stejne moc nechapu o co vam jde.. myslite si na nej nebo je vam neverny, a vy jste u nej "objevila" zpravu kamaradce?

teddy*
To je verze kamarádky. Zajímalo mě, kam až to mohlo zajít, když se pak takhle omlouval. On mě zajímá, proto se ptám. Takže za vás je to tak, že on asi něco zkoušel, jí to bylo nepříjemné, ale nic mezi nimi nebylo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]