Nejste přihlášen/a.
Je to hrozný. A teď si představte, že podobné běžné vedlejší účinky má hromada očkování na další nemoci.
Jen kolem toho není taková histerie.
Vždycky si říkám, že pokud by se na většinu vymýcených nemocí vynalezla vakcína až teď, tak lidstvo zaručeně vymře.
A představ si, že mně bude skoro šedesát, těšil jsem se, jak při očkování si užiju vedlejší příznaky - a ono nic
Jendad a teď si představ, že jsem tu "rýmečku" prý měl (tedy dle testů) a celou dobu co jsem byl v karanténě jsem byl fit? jak je to možné?
Jak je možné -nechal jsem se očkovat proti chřipce-do měsíce jsem omarodil,s těžkým průběhem. Od té doby, je to cca 15 roků, nevím co je chřipka.
Kdo že to říkal, že je v injekci oslabený virus jako v injekcích na černý kašel a podobné nemoce? Vždyť tady vůbec nevíte /většina/, co do vás píchají, jaký chemický kokteil.
Stačí si na netu najít nazory těch co se očkovat nechali co jim to zpúsobilo a jak se po očkování cejtili
oproti tomu je třeby sdělit, kolikati násobek lidí s tím neměli problémy vůbec žádné. Testy na koronaviry se dělají desítky let. Ze základu se vzala část, která se upravila ne tento virus.Chápu, že ke po světě mnoho miliónu lidí, kteří nechtějí tuto vakcínu, hledají vše proti. Ale miliardy lidí jsou jiného názoru.
Každý jak chce.
Mnoho lidí se dá velice snadno ovlivnit médií a lidmi, kteří se předvádějí, jaké mají informace. Nedochází jim, že když už by očkvání škodilo, média by byla první, kdo by to oprvdu dodně romázla, se jměny a fotkami. Když jsem byla očkovat, sestra, která mě píchla, vyprávěla, že včera byli očkovat zdravotníci a jeden zdravotník měl podmínku, že musí ležet. Tak ho uložila, na několik vteřit, kdy injekci apikovali.
Lidi jsou různé!
Která média? Kdo je vlastní? Jaké jsou jeho ekonomicko-politické vazby na vakcinátory? Dávají prostor různým názorům?
Tady třeba ano:
oproti
A tohle je taky poučné:
Proč?
Třeba kvůli tomuto:
A jsou jiné desítky článků na jiných webech. Sice je cenzura, ale všechno se nepodaří smazat.
Když byla prasečí chřipka, tak bylo ve světě 4 000 úmrtí a přestalo se kvůli tomu píchat. Dnes je úmrtí a následků stokrát více a nic, opíchávání se protlačuje dál.
-----------------
Nikdy nepřestanou:
Je to uplne jednoduche.
Lide ze sve kazdodenni praxe maji zkusenost, ze mnoho veci sitych horkou jehlou neni kvalitnich. Ani byt mnohdy nemuze. Protoze existuje neco, cemu se rika technologicka prestavka. Tedy doba potrebna k tomu, aby se stalo neco, co je nezavisle na mnozstvi lidi nebo penez, ktere do projektu vlozis.
U vakcin, jakkoliv mohou byt sebelepe pri nasypani dostatecne velkeho baliku penez v kratkem case testovany a studovany nejvetsimi svetovymi kapacitami, lze za tuto technologickou prestavku oznacit nutnou dobu, kdy se projevi vyznamne nezadouci ucinky.
Zde zadne prohlaseni sebeuznavanejsi kapacty zkratka nestaci. Jednoduse proto, ze ta kapacita sice muze mit teoreticky pravdu, ale prakticky je to kazdy jeden clovek, ktery si tu letama neoverenou vakcinu do sebe musi nechat vpravit a co je dulezitejsi, jak je vakcina jednou uvnitr, ven uz ji nedostanes. Jde tedy o nezvratne rozhodnuti.
A vratim-li se k te horke jehle, neni to vubec nic nemozneho, ze se behem takto prekotneho vyvoje neco pomine. Nebylo by to poprve a urcite ne naposled. Jeden priklad za vsechny viz napriklad Contergan.
K tomu je potreba pripocist dalsi faktor. Zapomenete-li na celebrity a konspiracni teorie, ti co jsou nejvice slyset, ze je ockovani bezpecne jsou politici. Nikoliv lekarske kapacity. Tedy lide, o kterych kazdy vi, ze tomu nerozimu. Stejna jako ti lide samotni, coz je pochopitelne.
A aby toho nebylo malo, i mezi lekari zaznivaji hlasy proti ockovani.
Secte-li se toto vsechno, obavy lidi jsou nepopyratelne opravnene a nebo minimalne pochopitelne.
Mozna jsou ty obavy zbytecne, ale to nikdo neni schopen dokazat. Ne jenom nyni. Ale i kdykoliv v budoucosti. Plati totiz, ze zadnou teorii nelze dokazat. Lze ji pouze experimentalne potvrzovat a nebo ji lze vyvratit.
Tedy i teorii, ze vakciny jsou bezpecne a prinosy prevazuji nad ryziky lze pouze potvrzovat postupujicim casem, poctem aplikovanych vakcin a klinickymi studiemi a nebo se muze take stat, ze bude prokazan opak.
-
Tedy ja osobne se divim, ze se nekdo divi, ze existuje nejistota a obavy.
Většina těch, které znám a jsou očkovaní, tak jako důvod mají vyhnutí se testům, možnost chodit do podniků a služeb bez testů a celkové vyhnutí se vládní buzeraci zdravých občanů.
Gordone, pokud se takto tážete, tak si fakt nedělám iluze, že zrovna Vám a případně Čutoře dokážu něco tak elementárního vysvětlit při tom, jak (ne)uvažujete
Ale zkusím to - ano, nechal jsem se naočkovat jak nejdříve to šlo. Co mě k tomu vedlo? Dělám servisáka, jezdím denně napříč republikou a tudíž se denně potkávám se spoustou lidí, takže víceméně nebylo otázkou zda Covid chytím, ale spíše kdy. Má neteř dělá na JIP, takže díky ní jsem informován jak vypadá ,,rýmička´´ ve fázi, kdy dotyčného raději uspí, aby se neudusil za plného vědomí. Krom toho máme v rodině další tři doktory, kteří rovněž absolvovali očkování jak nejdříve to šlo z důvodu ochrany vlastního zdraví, protože i oni moc dobře viděli, jak to vypadá v nemocnicích, koho vozí do nich a koho pak odváží nikoliv domů, že... Je pravdou, že spousta lidí projde Covidem bez závažných problémů, ale ten virus je prostě jak ruská ruleta - nikdy nemůžete s jistotou tvrdit ,,mě to neublíží´´ - znal jsem dost lidí, kteří na to odešli a nešlo o obézní starce.
Takže ptáte se na to, co mě motivovalo - jednak živím rodinu, takže by se mi úplně nehodilo do krámu zaklepat bačkorama, krom toho se staráme o tchána, kterému je 85let, manželka je kardiak a tak by se taky úplně nehodilo, kdybych jim něco přitáhl domů, že.. Takže situace je taková, že první se nechal očkovat tchán - je sice starý, ale jak vidíte, myslí mu to furt dobře, pak manželka, pak já, dcera byla nedávno na první dávce. A představte si - ano, chápu že tomu asi neuvěříte, ale nikdo z nás ani z lidí co znám neměl po očkování nějaké vážnější problémy - únavu, příp bolest ruky beru jako minimální problém. Zato jsem už pětkrát byl zaškolovat nové obsluhy CNC linek a strojů, protože ti původní pracovnící zemřeli na Covid - ani zde nešlo o starce, ale lidi v produktivním věku, tlustý byl jeden z nich.
Takže neočekávám, že pochopíte ,,vo co gou´´ - spíše Vám přeju, až ta ruská covidová ruleta dojde na Vás, že ,,cvakne naprázdno´´
A teď na závěr - představte si, že jsem byl nejen na očkování proti Covid, ještě k tomu jsem dnes absolvoval ještě očkování proti tetanu ! To už by Vás definitivně složilo, což?
A funguje ta vakcina? Chytil jste uz kovida podruhe nebo nekdo znamy kdo byl pod vakcinou? Byl ten prubeh lehčí?
Asi takhle - nejsem virolog abych se bil v prsa a tvrdil, ze je to na 100%. Ale ja byl ockovany hned, jak zacali ockovat pracovniky ve skolstvi, od te doby jsem mel prokazany kontakt s nekolika zakazniky, kteri meli Covid, jeden i velmi tezky - nic jsem nechytil. Manzelka dela ve skole, takz mela kontakt s pozitivnimi - taky nic. Proste receno, neznam nikoho z okruhu rodiny, kolegu, znamych , kteri prosli ockovanim a pak by to dostali. Tim netvrdim, ze to neni mozne dostat, ale za nas - spokojenost.
A by l jste na testech , že tvrdíte že jste po očkování covida neměl?
Znám lidi co byli v těsném kontaktu s covid pozitivním a sami byli negativní. BEZ očkování!
Pochopitelně - ještě nedávno byly antigenní testy povinné co týden, několikrát jsem byl i na PCR - jak jsem psal, přišel jsem do styku s několika lidmi, kteří pak měli těžký Covid.
Chudáci sportovci na olympiádě. Ač opichaní, tak s covidem. A letitá příprava v čudu.
I oočkovaný může bezpříznakově roznášet covida.
Japonci jsou dost punktlich. Pokud namnožili vzorky padesátkrát, tak není divu, že našli. Normální by mělo být 35 krát.
Tyhle breberky máme v sobě všichni a žijeme s tím bez problémů.
Tu Olympiádu opravdu nechápu za současných podmínek. Kdyby alespoň podmínili dostatečnou dobu izolace, aby se podobným případům vyhnuli.
Problém je nedůvěra, nátlak a nejednotná propagace. Nedůvěra - Nejdříve tu máme velmi dlouhou dobu obrovské množství restrikcí, omezení života, často smetené soudy za protiprávní. Spousta lidí je naštvaná, vláda si vesele dál jede svoji písničku nehledě na ostatní. Ve jménu blaha všech a dobré víry obětování zdravé a produktivní populace za rizikové, místo ulehčení života v době takového globálního problému přichází hlavně klacky pod nohy a znepříjemňování běžných činností, obracení se proti vlastním lidem. Mnozí si řeknou, že toto není správný přístup a ti, kteří to vše mají na starost, přichází o další důvěru. Nátlak - místo rozumného vysvětlení, jestli vakcína dokáže zachránit životy, zamezit dalšímu šíření nemoci a vrátí nám opět normální životy, máme tu jednoduchý systém cukru a biče. Nechceš si nechat píchnout ten koktejl? Tak budeš omezen v běžných činnostech nebo mít zkomlikovaný přístup, od září i nutnost platit si testy sám pro jinak běžné činnosti (předpokládám, že smete soud). Propagace - víceméně řečeno. Místo toho, aby se vakcína soustředila na záchranu životů a potlačení nemoci, hraje se tu na omezování a restrikce. Místo toho, aby lidé ve vakcíně viděli zdraví a jistotu, vidí reklamu na to, že můžou s vakcínou na festival, vyhnou se testu, můžou do restaurace, dostanou iPhone nebo tenisky. Kolik procent lidí si vakcínu nechalo aplikovat, protože je to v dobré víře ve zdraví a kolik pro to, aby nebyli omezování vládou nebo mohli cestovat? A pak tu máme spousty informací o problémech s vakcínami. Vedlejší účinky, způsobené komplikace, úmrtí. Tvoří se skupinky lidí a vzájemně se štvou proti sobě. O lidech, kteří z jakéhokoliv důvodu nemají o vakcínu zájem se mluví jako o odpíračích, odmítačích, sobcích, div že ne odpad společnosti. Spousta lidí se pak nechce očkovat už jen z principu.
Za mě cajk. Po první trochu bolelo rameno-sval a možná z toho klouby. Po druhé jen sval v rameni dva dny. Očkovat jsem se nechal abych mohl vidět neteř, protože do hospody, ani do kina nebo koncerty nechodím. Jinak bych do toho nešel leda s vidinou výhry tenisek
Je pravda, že odzkoušené to není. Na druhou stranu, je jiná cesta? Není. Buď na ty mutace časem vychcípat, nebo riskovat následky očkování. Blbé je, že svět není jednotný a není dostatek vakcín pro tolik miliard lidí. Takže stejně je očkování v delším časovém úseku zbytečné. Jen pro nás starší -možná- vhodné. Než dožijeme.
Tedy v podstatě totéž, co chřipka. Je tu odjakživa, mutuje, každý rok očkování, jen žádné lokdauny, kontroly a megatunely.
Já neznám nikoho kdo zemřel na covid ale pár lidi by se našlo co zemřeli BEZ covidu ale díky covidu!
čekejte na pogromy, mne taky v březnu spoustu lidí říkalo, že nepojedu na dovolenou...teď zase přišli s jinou teorií.
Rozdělení společnosti na ty odpírače a ty podvolené s tečkou.
Samozřejmě až ti opíchnutí zjistí, až jim dojde, co se stalo, tak jak se píše, když mě chcípla koza, ať tomu sousedovi chcípne také, budou na ty co odolali tlaku velmi, velmi nepříjemní.
Vlastně politici už prohlašují, nahazují udičku, že za nové mutace mohou jen a jen ti neopíchaní. A při tom to je lež.
Přitom to není tak dávno, co nějaká odborníci varovali před vakcinací v době rozjeté pandemie a dává to smysl. Ale nejspíš už byla vystavena stopka. Miliardy na kontě jsou přednější.
Kdyby vám někdo před pěti deseti lety řekl, že bude vyvinuta vakcína na zcela nové neprozkoumané a neověřené platformě a všichni budou "nuceni " pod různými "záminkami" jež si nezadají s vydíráním k tomu, aby si tuto v podstatě neznámou a neověřenou látku nechali aplikovat do vlastního těla, namítl by jste že jde o konspirační teorii nejhrubšího zrna. Přece nikdo nikoho nemůže k ničemu nutit, jsme přeci svobodní ne? Opak je pravdou... Za nějaký čas přijdou třeba s čipováním, bude pochopitelně "opět dobrovolné" , malinký háček bude spočívat zase pouze a jen v tom, že se bez čipu pod kůží nikam nedostanete a nebudete nic smět, tj. zakáží vám cestovat navštěvovat zábavní sportovní restaurační podniky a tak dále... Tak co necháte si tedy nakonec pod kůži vložit naprosto "cizorodou věc" která tam nikdy nepatřila a nepatří anebo budete živořit na okraji společnosti? Dnes je to konspirační teorie, zítra to může být realita... Další zde zmíněnou věcí je zavádění sítí 5G a nesmyslné zbytečné navyšování elektrosmogu obecně... Přece nebudeme brát ohled na nějaké studie když z toho tečou takové prachy... Závěrem se ještě zeptám, kdo z řadových občanů jimiž politici nezodpovědně ohrožují zdraví aniž by za to nesli jakoukoliv odpovědnost, se měl možnost svobodně vyjádřit k jakémukoliv z výše uvedených nebo i mnoha jiných věcí třeba v referendu? A to mluví o demokracii? Asi si pletou pojmy, jde totiž spíše o jakousi podivnou plutokracii která nyní pohlcuje ve velkém celý svět (neboť o tom co se zavede nezavede rozhodují lidé jež mají z projektů zisk, nikoli zdravotní studie a obecné blaho občanů ) Jinak to ale vidím jako zákonitý vývoj postupného "sestupu do pekel" tedy postupné a setrvalé likvidace lidstva sebou samým, nebudou to však roboti jak se původně počítalo, kdo dokonají zkázu nad lidstvem nýbrž eskalace totální lidské hlouposti a tuposti, tento proces již započal ztrátou zdravého selského rozumu...
janm, tento proces již započal ztrátou zdravého selského rozumu.
Kdo ztratil selský rozum? Vy asi ne, tak kdo?
Ono ne vždy je vhodné, aby se laici, často dost diskutabilního rozumového vybavení, vyjadřovali k věcem odborným.
Já asi ne, a podle toho jak se k současné situaci staví většina populace (vycházím z četných diskusí i monitoringu vlády ) ho naštěstí neztratila i většina lidí v tomto státě, ovšem naše vláda a i mnoho jiných vlád v sousedních zemích ho ztratily zcela jistě, navíc je vidět že tato ztráta selského rozumu se šíří "precedentně" od jedné vlády k druhé a to je to oč tu běží.. Přece není možné aby nám vláda předhazovala prostřednictvím podjatých novinářů (jistě ne všech mnozí ještě mají mozek na správném místě jen jim není dáván takový prostor) protizákonná nařízení jiných vlád a precedentně to chtěla aplikovat i u nás a ještě se v tom vzájemně předhánějí, tj. v tom "kdo víc utáhl lidem opratě", kdo je umí "více škrtit" nesmyslnými a protizákonnými opatřeními... Místo toho aby se politici jež mají příjem i z našich daní opravdu ptali co chce většina a pro "rýpaly" i kvalifikovaná většina v daném tématu, neboť i ona má zcela jiný "svůj většinový názor" než naše vláda...
Pane Janm . Buď mužete uzavírat ekonomiku , nebo vakcinovat . Jiná cesta není . A lockdovny mame vyzkoušeny.
Pane Dibes, není pravda že "jiná cesta není"... Postup měl být asi následující:
1) Testování - neboť i vakcinovaní jsou potencionálními přenašeči navíc v naprostém přeceňování ochranných vlastností vakcíny to může vést spíše ke škodě. Jsou přece známé případy kdy se i po vakcinaci v populaci počet nakažených zvýšil vakcína není všemocná to je politický nepodložený mýtus.
2) Vývoj léku, případně jak se tomu i dělo objevování léků již zaběhlých neboť se ukázalo že některé na tento typ viru docela dobře působí
3) Vakcinace nesmí být nikomu nucena ani politicky ani společensky (žádný nátlak ani omezení) mimochodem toto je vyjádření rady evropy z ledna 2021. jak vidno nikdo to nedodržuje. Navíc vzhledem k neprozkoumaným nežádoucím účinkům ani NESMÍ být vnucována jak se to dnes děje.
4) Místo přihlouplých "lokdaunů" používat i nadále roušky a desinfekce chcete-li tedy už...
A zapomněl jsem bod :
5) Zamezit cestování do zemí kde jsou ohniska nákazy a to důsledně což se neděje, máš vakcínu tak jeď to je zásadní a kardinální chyba protože platí bod 1, to ne že jsem si to vymyslel ale protože to tak skutečně je, vakcinovaný je často díky bez příznakovosti největším rizikem a toto největší riziko nechají bez testování jen tak "projít"
Pane Milane, při vší úctě, to že máte kladné hodnocení v médiích neznamená že většina "to chce", to je zásadní omyl. Ať udělají referendum budete se divit.
A přece je-li něco "dobrovolné" pak nechť si každý udělá svůj názor a na základě toho se rozhodne. Jestliže vám ale politici řeknou ( a jejich suita novinářů) "udělej to co chceme my" jinak ti ten život pěkně opepříme a omezíme, tak to přece už není dobrovolné! Navíc jde o látky bez řádných klinických testů studií atd.
P.S:
Přesně toto jsem v podstatě predikoval prorokoval již nějaký čas zpět na této poradně, kdy o covidu ještě nebylo ani vidu ani slechu a to v souvislosti s otázkou k čipování lidí. Jasně jsem řekl, že řeknou že to bude "dobrovolné" akorát se nikam nedostanete a vše budete mít zapovězeno jestliže nemáte ten čip v těle. Chápete? Toto je nebezpečný precedens který se dá aplikovat na cokoliv pod záštitou "vašeho blaha" vám totiž stát může nařídit cokoli se mu zamane a to je nepřípustné. V čem se takový stát liší od toho předpřevratového na který všichni "komunistobijci" nadávají? Začalo to zákazem kouření v restauracích dobrá ale již tehdy jsem upozornil na to, že toto je cesta do pekel, takto vám postupně mohou zakázat a nařídit prakticky cokoliv, třeba zakázat řízení auta, protože se při tom můžete třeba zabít. Má to logiku? V jejich pomýlených očích bohužel ano.
Vysvětlím krátce. Kdo se chce nechat očkovat nechť se tak svobodně rozhodne a očkuje se. Kdo se nechce nechat očkovat nechť se tak svobodně rozhodne a nenechá se očkovat. Bez nátlaku státu, neboť ta 100 % ochrana vakcinace je mýtus tedy není možné někoho nutit jako to dělá stát jestliže ten nechce převzít osobní odpovědnost za každého jednoho koho "tlačí" do očkování. Navíc dle rady EU rozhodnutí z ledna 2021 musí vlády států zabezpečit že nikdo nebude k očkování nucen, tj. není možné aby stát občany "vydíral" lidi přes omezení jejich osobních svobod, to je celé.
jamn, "neboť ta 100 % ochrana vakcinace je mýtus"
Neznám nikoho, kdo toto tvrdí, jen někteří, kteří vakcinaci nevěří, to píší...
Prosím, kdo to tvrdí že je účinnost 100%?
Odpovíte mi, prosím, zdali většina lidí na světě se nechá, či nenechá očkovat? Děkuji
Odborníci netvrdí že účinnost vakcíny je 100% naopak, těch 100% tak to zřejmě chápe vláda protože vydává vakcínu za samospasitelnou na základě toho to vnucuje soustavnou mediální masáží i těm co to nechtějí a to je špatně. Jestli to většina lidí na světě chce nebo nechce to nikdo neví, pokud to tvrdí média a politici pak jednoduše lžou mystifikují aby druhé donutili k očkování...
přesně tak, takže to na průměrného myslícího člověka obyčejného jako jsem třeba já dělá dojem byznysu za každou cenu. Smutné je, že aniž by znali dlouhodobé účinky chtějí to navalit i do bezbranných dětí které se ještě nemohou svobodně rozhodnout, a různými zákazy pro neočkované porušují listinu z.l. práv a svobod a rozhodnutí rady Eu...zkrátka totalitární přístup,
Ještě jednou. Tvrdím že když je to DOBROVOLNÉ má to být DOBROVOLNÉ bez státních vydíracích akcí, navíc protizákonných. Jednodušeji už to říct neumím. Zkrátka totalitní přístup před kterým by bledl leckterý komunista před 89.
Teda fakt ziram, co dokaze Janm snest za argumenty, to je same smi/nesmi, dobrovolne/nucene
Tak priklad - taky nesmite nikomu znicit barak, nesmite nikoho zabit , ale prijde tornado a je po debate co smi a nesmi, pripadne povoden a je to to same. Pokud jste takovy borec, ze dokazete zabranit sireni viru a umirani lidi v dusledku nakazy tim, ze mu porucite sam, nebo soudne, pripadne to dokazete prostrednictvim smernice EU- co smi a nesmi, dobrovolne a rad Vam vyseknu hlubokou poklonu.
BTW jeste jste zapomnel krom covidu, a 5G zminit treba chemtrails
promon® ,
... po vašem příspěvku začínám vážně uvažovat, kdo z nás dvou je ta pravá "guma".
Je zajímavé jak se dnes začalo nakládat "se svobodou" respektive svobodným osobním názorem, dneska totiž zase začíná platit a i platí to co tu platilo před 89 tj. máš-li jiný názor nesouhlasíš-li jsi automaticky vyobcován případně označen za čtenáře desinformačních webů (a proč ne, je svoboda nebo ne,?) zkrátka když se mnou nesouhlasíš jsi novým třídním nepřítelem A zajímavé je, že toto praktikují nejvíce "prvotřídní komunistobijci"
Tady nejde o strach ,ale zcela běžný pud sebezáchovy u inteligentních lidi. Vakciny kterými byli lidé doted očkovaní jsou vektorové vakciny desítkami let ověřené a prověřené. Nynější experiment, který probíhá se uskutečnuje doposud nikde nevyzkoušenými mRNA vakcinami,které jsou postaveny na zcela jiném principu,tedy přesněji zásahem do dna .Podstatné je ,že u těchto mRNA vakcin se zřekli i výrobci tedy farma korporace zodpovědnosti za možné nežádoucí učinky co mohou vzniknout po měsících letech.Nechala by jste si postavit dum od firmy ,která vám dá podepsat papít ,že neručí za své dilo a že berete na vědomí ,že vám barák muže za týden spadnout na palici? No asi ne že? A riskovaz život či zdraví u vakcín se vám zdá normální ,ikdyž máte podepsat toto zvěrstvo a dobrovolně s tím souhlasit?
alfa...sebezáchovy u inteligentních lidi
Jelikož větší procento populace se nechalo (nechá) naočkovat, minimum nikoliv, tak kdo z nich je inteligentní?
Kde jste na ta data přišel od vlády? D Bavte mě dál já ve svém okolí neznám jediného naočkovaného,nebude to tím,že se setkávám s uspěšnými lidmi co něco dokázali a nedostanu se do styku s opicemi ,kterým nestačilo 32 let v tomto státě aby pochopily,že politik je to neprolhanější indiciduum?
Je v tomto státě víc uspěšných lidí nebo chudáku na hranici chudoby? Tak kdo je inteligentnější těch 20 procent zajištěných a majetných nebo těch 80 s holou zadnici a dluhy?
no, pokud se vezme v potaz ze ti co se nechteji ockovat je minimum tedy asi 30 procent tak podle Gaussovy krivky jsou bud chytrejsi nez prumer nebo hloupejsi nez prumer nebo pul/pul tedy 15 procent hloupejsich nez prumer a 15 procent chytrejsich nez prumer
a jelikoz vlady chteji presvedcit co nejvice lidi tak ted budou cilit na tech spodnich 15 procent...takze budou nabizet stiraci losy, hamburgry, koblihy apod. laskominy aby do toho sli..pocitam...tak to alespon ted probiha v USA.
A mnozí tomu nevěří, že to není možné. Ach jo.
S mRNA + 5G. Co to udělá? Proč tak vehementně ,,vakcinační sprint?,, Co je tlačí?
Krásné sousloví.
Proč Babiš neukáže svoji ,,zelenou tečku?,,
Proč jeho dcera Vivian nejde na píchnutí? Má dost protilátek prý. Komu z Vás se měřily?
gordon, "spis si myslim"
respektuji Váš názor i Vaše myšlení, ale máte pro to nějaký relevantní lékařský důkaz, nebo opravdu spis si myslim
Děkuji
gordon - máte jistě pravdu i tato varianta je víc než pravděpodobná.
Pokud to sledujete, tak výrobci těchto šmakulád vyrábějí tyto dodávky specielně pro každou zemi extra. A žádná ji nesmí přeprodávat dál jiné zemi. Pokud dar, to přesně nevím.
Mám dojem, že každá která země je součástí experimentu, globálního, tedy ten vzorek obyvatel je napíchán určitou směsí. A výsledky budou v každé zemi trošku odlišné. Právě to je ten experiment. Složení jakoby vakcín bude trošku jiné. Co to s obyvatelstvem udělá.
Někomu se to bude zdát přitažené za vlasy, ale bílé pláště, až na pár výjimek /které jsou dehonestovaní, cenzurovani, umlčováni, ponižováni viz třeba prof. Pirk/ již ztratili morální kredit.
----------------------
Podívejte se na V. Klause ml.. odešel z Trikolóry. I když ofiko vysvětlení je jistě pochopitelné, tak zlom prý nastal v okamžiku, kdy se zmocnil prezidentského křesla Biden. Šíleným podvodem. I já jsem pochopila, proti jaké velké síle stojíme. Když tohle prošlo, když se nic nevyšetřilo. Jak jsou lidi ve vysokých funkcích podplatitelní, slabí, ovlivnitelní. Nejinak to je i v naší politické a zdravotní špičce. Peníze, peníze /testy, roušky atd/ jejich zvláštní statusy, jejich výhody, kasta nedotknutelných. Obětují obyčejný lid, který jim skočil na 1., 2., 3. bodku, a kolik jich bude ještě dalších?
Poslechli jsme s rouškama, respirátorama, testování do práce, testováním malých dětí ve škole, píchání dětí od 12 let, bude i od 6 let. Rodiče se nebouří. Dovolí se jim vše.
Sami jste si to rozhodli.
Ne teď, teď umře pár starých, nemocných, kteří by byli zemřeli třeba později ,za pár měsíců, ale ti mladší za 2-3-4 roky.
Vždyť oni se už tou genocidou a snížením obyvatelstva na zeměkouli netají.
nevím, snad, možná, asi, myslím si, nemoho dokázatmm, třeba i.., atd, atd, ale mám naprostou pravdu.
Jen piště dál, jak je Vám libo.
myslim si, ze je to diskuze ale nevim, snad mam pravdu, možná se pletu...no nemiohu to dokazat, k tomu ale diskuze slouzi ne? Ze se se postavi proti sobe dve strany a porovnavaji co a jak. Vysledkem by melo byt neco co obohati obe strany.
Je to diskuse pane milane?
Pane Gordone,
myslim si, ze je to diskuze ale nevim, snad mam pravdu, možná se pletu...no nemiohu to dokazat, k tomu ale diskuze slouzi ne? Ze se se postavi proti sobe dve strany a porovnavaji co a jak. Vysledkem by melo byt neco co obohati obe strany.
Je to diskuse pane Milane?
Ano, je to diskuze, a čím Vás obohatila druhá strana?
Človek má obavy z nepoznaného,nepochopeného,čí si tým neuškodí. Pokiaľ budú výroky tých čo chcú, aby sa ľudia očkovali časovo protichodné,tak to bude stále nepochopené a uveriteľné,že je to dobré. Tak je to aj s inými rozhodovaniami,nie je to len o očkovaní. Zároveň mmi stále rezonuje otázka,že prečo sa nerobia imunitné testy,či človek je alebo nie je odolný voči danému vírusu alebo ochoreniu? Myslím si,že vtedy by bolo rozhodnutie ľudí ľahšie a slobodnejšie.
A když umře očkovaný, media opakovaně prohlašují "nejde o souvislost s očkováním". Takže ano, je to test inteligence.
Ano, pokud smrt konkrétního člověka nemá souvislost s očkováním,tak to právě neustále právě pro ty méně chápavé a lidi s chronickými skony ke konspiracím. Normální lidé si to nějak v kebulce nějak přeberou a pochopí sami, ale ti hlupáčci, co si je tady ve společnosti pěstujeme na semeno a co nás tady krmí konspiracema a oblažují svou hloupostí, těm to musí někdo vysvětlit a neustále opakovat.
A tady uznávám zádrhel, tohle vysvětlování moc nefunguje. Bordel v tom dělá hlavně Babiš svým politikařením a intrikama.
Milane, kdyby tady fungoval systém na poradně v https bez problémů, tak bych to i opravil, jenže už to fakt nešlo.
No a když tedy přistoupím na tuhle hru na slušňáka, bude to mít nějaký efekt? Všichni tady tak nějak víme, že drtivá většina těchto odpíračů očkování jsou víceméně ta "méně rozumově vybavená" část naší společnosti, která se díky špatné infomační politice naší vlády a odborné veřejnosti dostala do kolotoče emočních dezinformací a nechali se unést vlnou konspirací, která zneužívá jejich strach.
Jak jim teď chcete vysvětlit, že jsou na špatné straně barikády? Oni si vybrali emoční cestu a ne cestu rozumu. Jak jim to teď bez emocí a s rozumem chcete vysvětlit, že se mýlí, protože se bojí? Případně obrátit jejich myšlení správným směrem?
přistoupím na tuhle hru na slušňáka
nehrajte, ale chovejte se tak.
"méně rozumově vybavená"
Vzhledem k tomu, že je osobně neznám, nemůže s Vámi souhlasit.
Případně obrátit jejich myšlení správným směrem
Neobracejte je, mají svůj názor a je třeba to respektovat.
Ale no tak.. Slušným z lidské podstaty být nelze, ale můžeme se tak chovat a hrát si na to. Je to společenská dohoda.
A nedělejte ze sebe nechápavku, určitě sám vidíte, jakými nesmyslnými argumenty tady argumentují. Víte o nich vše co potřebujete.
Tak mi zkuste nastínit vaši představu, jak nynější situaci s odpírači teď řešit? Budeme dělat jako že nejsou a jen je necháme vyřvat? Ale to nejde, protože se z nich stává líheň kovidu. Budeme je k očkování nutit? Vytlačíme je ze společenského života, dokud se nenaočkují? Co navrhujete Milane?
Nechat je být, mají svůj názor, čas ukáže. Nelze jim odpírat právo na "svoji" pravdu. I když se postavíme na levé ucho, stejně lidé názor nezmění, ani na to, zdali je lepší benzin, či nafta, zdali elektromobily, či vodík.
Nelze nutit lidi změnit názor.
Ale my jako společnost je přeci nemůžeme nechat být. To není řešení nynější situace. My je potřebujeme naočkovat, aby s kvůli nim nevytvářely nová ohniska a mutace. Takže buď je k tomu přinutíme přímo, nebo nepřímo, nebo se pokusíme změnit jejich názor. Případně se pokusíme o kombinaci všeho dohromady a budeme se modlit, aby to alespoň tak nějak zasáhlo ten málo činný materiál v jejich lebkách.
Souhlasím, rozumem je přesvědčit nelze, ten vesměs nemají, to už víme. I když zkusit to můžeme, i snaha se cení. Já to zkouším přes emoce, ale Milan tady z toho chce mít skautský kroužek, takže to tady asi bohužel nepůjde.
Takže je musíme přinutit. To už vlastně tak nějak probíhá, současná opatření (i jejich vývoj v čase) jsou takovým nepřímým tlakem.
Ale problém je v tom, že výsledky tohohle snažení se dozvíme až na podzim a to už tu nejspíš kvůli nim bude další vlna. I když už asi nebude tak hrozná. Ale zase budou umírat lidi. A zase zbytečně.
Kicune- totéž lze říci i o Vás a par Vám podobných, když nedokážete pochopit, že je skupina lidí co se nesmí očkovat-pro ně je to horší nebo stejné jako chytit covida!pak je skupina co to prodělala a díky tomu má přirozenou imunitu a očkování by jim opět uškodilo. a pak třeba lidé co mají dobrou imunitu i tak a opět očkování by nebylo to pravé ořechové? To není hloupost, ani demagogie, to je skutečnost, kterou inteligentní člověk dokáže pochopit,ta druhá sorta , že toto nikdy nedokáže pochopit asi tedy dle nenávistných příspěvků vůči lidem co se ze svobodné vůle a dobrovolně neočkují !
Samozřejmě pokud k tomu existuje racionální lékařský důvod, pokud lékař řekne, že třeba konkrétně pro vás je v této chvíli (nebo permanentně) očkování proti covid-19 nevhodné, tak ok. Takoví lidé problém nejsou.
Problémem jsou ti, co se nechtějí nechat očkovat z iracionálních důvodů. Je jich bohužel víc, než je zdrávo. Určitě jejich počet bude stačit další slušnou vlnku na podzim.
kicune, "ale Milan tady z toho chce mít skautský kroužek", mýlíte se, nikoliv skautský kroužek, ale lidi, kteří se neurážejí navzájem, když má někdo jiný názor.
"Utlučte " oponenta argumenty, ale neurážet druhého.
Jenže ten "jiný názor" (jak vy říkáte) je v tomhle případě podstatou problému Milane. Vzájemně argumentovat lze s někým, kdo umí demokraticky debatovat a přemýšlí mozkem.
Jak ale chcete argumentovat s někým, kdo neví co demokratická debata znamená a pojem "pravda" je pro něj cizí nepřátelské slovo importované z USA?
Kicune, ale vy všechny co se neočkují házíte do jednoho pytle-prostě bez ohledu na to z jakého důvodu to kdo odmítá!
Neházím. Pokud má někdo od lékaře doporučeno neočkovat, nebo neočkovat teď, ale výhledově, tak to beru jako relevantní důvod. To pokládám za neočkování z rozumu.
Zbrojím pouze proti iracionálním antiwaxerům, kteří jsou neočkovaní z vlastního nerozumu. A pak ještě proti těm, kteří jiné nabádají a přemlouvají k tomu, aby se neočkovali.
Vždycky budete mít na výběr, nemusíte se očkovat. Ale pak se nedivte, že se ostatní budou proti vaší nezodpovědnosti bránit.
Dragoncz to napsal dobře, kdybych na to měl vliv, přesně tak bych to udělal. Úhrada veškeré péče bez spoluúčasti pojišťoven a společenská izolace.
Kicune již jsem si Vás dal jako špatný příklad.
Jinakmnechápete.NEJSEM odpírač očkování. Jen nevěřím a má navíc záporné zkušenosti s očkováním proti chřipce a proto i nechci očkovat proti covidu, Viz tabulka pod Vaším 1.příspěvkem
Ta grafika je tendenční. A kam jste si mě konkrétně vy zařadil mě absolutně nezajímá. Až se budete chovat zodpovědně, pak mě bude váš názor zajímat.
Přenášet virus může očkovaný i neočkovaný. Akorát u toho očkovaného je ta pravděpodobnost cca 1000x nižší (statistiky z USA a Izraele).
Hm tak já, tímže chráním své zdraví jsem nezodpovědný. Dobrá demagogie od Vás pí nebo p.Kicune!
A pak kdo je natvrdlý!
A kdo bude prosím platít léčbu prý těm ,,zodpovědným,, kteří se půl roku po jakobyočkováním začínají probírat pod křídly anděla smrti s nebezpečným zánětem srdce? Taky si budou všechno platit sami, jak zde už je příspěvek?
Podle mne byli oni nezodpovědní.
Šli dobrovolně na experiment. Nikdo nenese( výrobce ani stát) zodpovědnost za následky. Tohle je asi první množstevní vlašťovka.
cz/news/andel-smrti-pul-roku-po-ockovani-v-izraeli-vypukly-u-mladych-muzu-zapaly-srdecniho-svalu-a-pocet-pripadu-je-o-2500-vyssi-nez-je-ve-sledovane-vekove-kategorii-dlouhodoby-prumer/
Ty jsi kicune nezodpovědný, když do sebe necháš píchat něco, co je experimentální a nevyzkoušené a nevíš, co to s tebou po letech udělá. Nezodpovědný je i ten, co to nechá napíchat do svých dětí. To už je pak i zločinec. Mimochodem víš, že léková agentura EMA, co schválila nouzově vakcínu je jen asi ze 13% financována od členských států a zbytek jsou příspěvky farma firem? Obrázek si pak každý udělejte sám...
Už je to vše řečeno, má někdo další jiný argumentm, něco, čím by překvapil druhé?
Páč my tomu pak říkáme "mlácení prázdné slámy"
Pane Milane, jsme ve volné diskuzi, můžou si mlátit prázdnou slámu jak chtějí, třeba dokud to zase nebloknete.
Proč do toho motaku pleteš nějakou osu, mi vůbec nedává žádný smysl... neva, zkus to jinak...
Přestaň mě urážet a argumentuj... Jak OSA souvisí s očkováním a s EMA institucí, jejíž rozhodnutí ovlivňuje to nejdůležitější, co na světe máme a to je naše zdraví a náš život?
Ale nevím nic o tom, co jsi napsal ty, že ty peníze tam musí cpát. K tomu bych rád bližší info, tak mi to prosím poskytni, buď tak laskav.
Ti moudří naočkování mají zcela jistě pravdu jako vždy v jejich podělaných životech nemyslících oveček. Ono je zcela normální jit si nechat píchnout sajrajt zu kterého se zřekl zodpovědnosti i výrobce a vlády jim to posvětily protože nebyl čas na prověřování že? Takový kicune je ukázková česká roura. Rouro ,když by jsi náhodou přišel k penězum což s tvou inteligenci vyličuji,ale čistě hypoteticky a chtěl by jsi si postavit dum dáš to na starost firmě ,která ti dá podepsat papír ,že za své dílo neručí? Přesně toto pokustoni hlupí jako ty nyní děláte se svým zdravím.
Netřeba ze sebe dělat nechápajícího motaku. Pokud se chceš naočkovat, musíš podepsat a vzít na sebe plnou zodpovědnost. Stačí takto?
Obavy? Spíš málo znalostí o problému vir - antivirová možnost. Očkovací vakcíny jsou hodně "čerstvé", očkování zřejmě nevydrží roky. Mutace očkování "znevažují", sníží účinnost. Už se na nás žene gama z Peru: To vítej mezi námi JAk dlouho vydrží imunita po prodělání nemoci? Příliš mnoho se toho neví.
Hodně médií vlastní teď někdo nesprávný...takže se mnoho nedozvíme - když se nepídíme.
Je to tak. Mám strach z lidí, /hodně prodavači za pultem v malých prodejnách/, kteří nenosí náhubky a holebají se, že jsou plně naočkovaní.
007 - Není důvod být ironický.
Už mám také nějaký věk. Ale chodit v gumovém obleku se mi teda už nechce. Asi bude vše on-line.
Delta je - .blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/685468/delta-ma-tisickrat-vetsi-virovou-zatez-nez-puvodni-covid-studie-popsala-supernakazlivost.html
Očkovacím šílencům a svědkům kovidovým to stejně nevysvětlíte, budou pořád požadovat omezování a znevýhodňování neočkovaných a jejich kriminalizaci. A bohužel rádoby odborníci, kteří dostávají prostor v mediích přilévají stále benzín do ohně a tyhle nálady a nápady podporují.
CIna neprizna nikdy nic pokud by to znamenalo ztratit tvar. Mozna mel na mysli video toho cinskeho vojenskeho vedce co se vysmival jak cina se USA zatocila skrz biologickou valku.
nebo mel na mysli ze se prislo na to, ze ten virus opravdu vyrobili v laporatori.
Agente, někdy ano, někdy ne... Pokud bude na netu hovořit doktor s více jak dvaceti letou praxí nebo vědět s vysokým impact číslem (či jak se tomu nadává), proč by nemohl mluvit pravdu? Pokud Aeronet bude tohoto doktora (vědce) citovat, je to automaticky lež, protože Aeronet? Asi ne, že...
Motáku-pokud by byl někdo z lidí vševědoucí, tak by Vám odpověd poskytl, žel nikdo takvý mezi lidmi není takže tuto odpověď nedostanete.
Jinak pokud chcet moje vysvětlení proč nechci vakcínu-pak pohledejte výše -poskytl jsem tam odpo ,ale jen sám za sebe!
1.) Je demokracie. To je jako kdyby jste řekla, že nechápete proč někdo může volit nebo si nemůže koupit vlastní dům. Prostě to není občanská povinnost.
2.) Očkování je stále v experimentální fázi. To znamená, že to nikdo nezaštiťuje (ani stát ani společnosti), takže když se Vám něco stane nikdo to nezaplatí. Nehledě na to, že vedlejší účinky se mohou projevit dlouhodobě a nikdy nevíte (a to neví ani doktoři a ty co to vyvíjeli) jak to chronicky ovlivní imunitní systém.
3.) Pokud jste očkovaný člověk, pak Vám to může být jedno, ne? Už jste nesmrtelná a neočkování se maximálně "vybijí" mezi sebou. Vám taky nikdo neříká, že si máte chránit zdraví tím, že se očkovat nebudete a vsadíte na imunitní systém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.