Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám se stydět? Nebo ne?

Od: keebleek® odpovědí: 18 změna:

Nový manžel mé bývalé ženy má pupek větší než Trautenberk. Mám se za ně stydět? Nevěděl jsem, jestli se mám smát nebo plakat.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

6x
Tak na druhou stranu, asi i velkým pupkem je lepší než ty...
hodnocení

Tak jasně. Když ho má (to panděro) větší než já, tak musí být lepší.

joudic*
nebo uz si nemuze moc vybirat
motak
Naopak, asi je natolik lepší, že ji nevadí jeho pandero.
To je dobrý. :-D

hodnocení

3x
Nejlepší co múžeš udělat je to neřešit a potichu si myslet svý
Ta paní už ti nepatří tak ti je prd do toho ským ted žije a co dělá
Prostě si žij svuj život a jich si nevšímej
hodnocení

Jasně, že máš ďáble pravdu. Vůbec nic neřeším. Dokoce mu ji přeju. Bývala hodně šikovná skoro na cokoliv. Jen se s ní už nedalo normálně žít. Rozešli jsme se docela dobře po dohodě o všem. Vlastní rozvod po přípravách trval asi jen 15 minut. Dvacet s razítky ,,Nabylo právní moci,, . Připadlo mi to jako vtipné. Ten dotaz a lidi to berou poněkud vážně.

007cz
hodnocení

1x
Pod velkým břehem, velký pstruh. Už vím proč ti žena utekla.
joudic*
no hraju ruzne tymove sporty atd a pod velkym brehem je z 99% mala, sotva viditelna mrenka *smich*
liska5

Mřenka, to je terminus! *smich2*

liska5
hodnocení

0x

Prostě měří lásku na kila *ee* .

Když to je bývalá žena, tak Ti musí být jedno, co má za pupkáče. Jedině, kdybys jí ho vybral *smich*.

Chápu, že člověka naštve, když je vyměněn za nějaký paskvil...Distancuj se!

cutora
hodnocení

0x

Přejte jí to /škodolibě/.

Velký panděro to většinou akorát uválí.

Žádná výhra.

joudic*
hodnocení

0x
stydel bych se spis za ni, kdyby mela nekoho sportovniho, a ona by byla rozkydla 150kilova velryba

kt
hodnocení

0x

Třeba se má s vaší bývalou dobře, když je tak vyžraný.

Třeba je to jediný jeho mínus, to panděro.
liska5

Co tak pozoruji, tak většinou šli lidi do horšího. Zejména ohledně zjevu. Paní čeká, za jakou krasavici inteligentní ji ten její vyměnil. A často je rozčarovaná, že ji porazila docela tuctová nána bez názoru.

hodnocení

0x

No já nevím, ale stydět se nemusíte, není to Vaše panděro. A že jsem tak zvědavá. To panděro měl už když si ho brala, nebo si ho tak sama vykrmila a Vám tenkrát nedala...? ;)

hodnocení

0x

Ta Vaše paní je BÝVALÁ. Proč se tedy za ně či za ni stydět? Skončila jedna etapa života, paní je volná a je jen na ni, koho potěší svou přízní. Proč se do toho motáte? Už s paní nemáte přece nic společného. Je docela klidně možné, že se jí boubelatější muži líbili víc, než Vy. A teď, konečně, si mohla vybrat podle svého.;)

Můžete se smát, můžete i plakat. Ale to je tak všechno, co můžete. A podle pravidel slušného chování by Vám to mělo být jedno. Přejte jí nový vztah a vybírejte si taky, máte možnost. Přeji šťastnou ruku. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]