Nejlepší co múžeš udělat je to neřešit a potichu si myslet svý Ta paní už ti nepatří tak ti je prd do toho ským ted žije a co dělá Prostě si žij svuj život a jich si nevšímej
Jasně, že máš ďáble pravdu. Vůbec nic neřeším. Dokoce mu ji přeju. Bývala hodně šikovná skoro na cokoliv. Jen se s ní už nedalo normálně žít. Rozešli jsme se docela dobře po dohodě o všem. Vlastní rozvod po přípravách trval asi jen 15 minut. Dvacet s razítky ,,Nabylo právní moci,, . Připadlo mi to jako vtipné. Ten dotaz a lidi to berou poněkud vážně.
Co tak pozoruji, tak většinou šli lidi do horšího. Zejména ohledně zjevu. Paní čeká, za jakou krasavici inteligentní ji ten její vyměnil. A často je rozčarovaná, že ji porazila docela tuctová nána bez názoru.
No já nevím, ale stydět se nemusíte, není to Vaše panděro. A že jsem tak zvědavá. To panděro měl už když si ho brala, nebo si ho tak sama vykrmila a Vám tenkrát nedala...?
Ta Vaše paní je BÝVALÁ. Proč se tedy za ně či za ni stydět? Skončila jedna etapa života, paní je volná a je jen na ni, koho potěší svou přízní. Proč se do toho motáte? Už s paní nemáte přece nic společného. Je docela klidně možné, že se jí boubelatější muži líbili víc, než Vy. A teď, konečně, si mohla vybrat podle svého.
Můžete se smát, můžete i plakat. Ale to je tak všechno, co můžete. A podle pravidel slušného chování by Vám to mělo být jedno. Přejte jí nový vztah a vybírejte si taky, máte možnost. Přeji šťastnou ruku. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.