Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to chodí u vás?

Od: lucznik® odpovědí: 6 změna:

Ze života! "Končím s tebou, už toho mám dost, nechci tě už vidět! " "Jdu a už se nikdy nevrátím! " Bouchl jsem dveřmi a jak letím po schodech dolů, najednou slyším výstřel. Letím zpátky, beru dva schody najednou, vletím do obýváku...šampaňské otevřela, sviňa...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To musí pěkně naštvat ! Snad si podat skleničku.

joudic*
hodnocení

1x
"u nas" to takhle nikdy nechodi, na kravy mam cuch, a sam nejsem cholerik a uz vubec nevykrikuju nejake nesmysly.. bud s tim clovekem chcete byt a nebo ne a vklidu odejdete, nebo chcete resit priblble sceny, nebo jim zavdavate pricinu svym stupidnim pristupem k partnerskemu zivotu

liska5
hodnocení

0x

Když býval manžel na noční a já bývala v domku na vsi pod lesem doma sama, tak jsem měla na nočním stolku startovní pistoli, že ta prda případného zloděje poděsí. Dcera s dětmi ode mne akorát odjížděla. Rozloučily jsme se. Měla jsem zato, že už jsou pryč. Vyšla jsem do ložnice, a napadlo mne zkusit, jestli pistole funguje, když zas budu sama v celém domě. Tak jsem to zmáčkla. Třeskl ohlušující výstřel. Dcera ve mžiku vyletěla z nastartovaného auta do patra, co že se stalo.*sok* .A já jen pokrčila rameny, že jen zkouška, sorry...*nevi*. Dotala jsem parádně vynadáno za to vyděšení..*bzum**alene*

liska5

Opr.:...dostala jsem...

hodnocení

0x

A co když to byl pokus, aby Vás tím "výstřelem" přivolala zpátky? Nenapsal jste, jak to skončilo. Jestli jste za sebou zase zabouchl ty dveře, tak ona pak klidně za nima mohla do toho šampaňského brečet... ;)

Ženské jsou nepředvítatelné, a jejich chování není vždycky racionální. :)

hodnocení

0x

*smich* , vtípek, docela dobrej, v rubrice vtipy a dvě asi vážně myšlené rady...*smich*. Trošku vážněji - Liško5:(, ten poplašňák už jste doufám zahodila? Co se asi stane, když tam vleze drban, Vy chytnete poplašńák anebo plynovku a ten blb bude mít ostrou? Přestřelka jako u Verdunu a Vy budete v nevýhodě...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]