Nejste přihlášen/a.
Ze života! "Končím s tebou, už toho mám dost, nechci tě už vidět! " "Jdu a už se nikdy nevrátím! " Bouchl jsem dveřmi a jak letím po schodech dolů, najednou slyším výstřel. Letím zpátky, beru dva schody najednou, vletím do obýváku...šampaňské otevřela, sviňa...
Když býval manžel na noční a já bývala v domku na vsi pod lesem doma sama, tak jsem měla na nočním stolku startovní pistoli, že ta prda případného zloděje poděsí. Dcera s dětmi ode mne akorát odjížděla. Rozloučily jsme se. Měla jsem zato, že už jsou pryč. Vyšla jsem do ložnice, a napadlo mne zkusit, jestli pistole funguje, když zas budu sama v celém domě. Tak jsem to zmáčkla. Třeskl ohlušující výstřel. Dcera ve mžiku vyletěla z nastartovaného auta do patra, co že se stalo. .A já jen pokrčila rameny, že jen zkouška, sorry...
. Dotala jsem parádně vynadáno za to vyděšení..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.