Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepříjemná sousedka

Od: koktavy* odpovědí: 12 změna:
Na vesnici v polích poblíž lesa, kde bydlím v domečku. Krom mého je tam ještě dalších devět baračku.Muj domeček je oplocený plotem a živím plotem, takže mi není vidět do oken. Máme tam jednu nepříjemnou sousedku. Je to starší dáma kolem 70 let.Která si myslí že může všechno, a ostatní nemůžou nic. Je to věčná stěžovatelka
Včera když jsem přišel domů po práci, jsem se šel hned osprchovat. Když jsem šel se po osprchovani obléct nahý do pokoje. Mi do baráku vtrhla tahle nepříjemná sousedka. Stal jsem přední jak adam. Ani nevim co chtěla nebo potřebovala, mi začala nadávat do uchylaku, co se přední obnažuje
Když jsem ji řekl, že jak si může dovolit mi jentak vtrhnout do domu bez zaklepani nebo zazvoneni, a nečekala až otevřu. Mi začala nadávat že jsem drzý, že co si to dovoluji, že ona zvonit nemusí když není zamčeno, že si může vejít kde chce.
Na čes jsem ji řekl že ji můžu zažalovat pro narušení domovní svobody a vstup na soukromý pozemek. Mi řekla že ona uda mě za obnažovani. Když jsem se vzavěru zeptal co vlastně chtěla, řekla už nic, že to bude mít dohru, že to jenom tak nenechá.
Dneska u mě byla policie kvůli obnažovani. Od lidí jsem se dozvěděl že ze mě udělala uchylaka po vsi co se před ni obnažuje. Ani neřekla jak to bylo a proč to bylo.
Můžu s toho něco mít, nějaký postih, nebo spíš žalovat ja ji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

10x
Pohádky si nechte pro děti.

sou
hodnocení

5x

Chtělo by to založit novou rubr ku - Prázdninové pohádky a tyh le příspěvky umisťovat a přesouvat tam.

hodnocení

4x

Kdepak je asi pravda. Páč tak jak to popisujete to asi neproběhlo. Nevěřím Vám.

liska5
hodnocení

2x

Když není svědek, tak to bude tvrzení proti tvrzení. Myslím, že policajti mají jasno, že jí nevěří, když se to odehrálo u Vás.

Vnikla na Váš pozemek a do Vašeho domu a ještě šíří lživé informace, čímž Vás poškozujeí? Ty pomluvy jsou snad nejhorší, to je žalovatelné. Proč Vás chce znemožnit? Nemstí se za něco?

hodnocení

1x

Zdá se mi, že nás tady krmíte bajkami. Pokud ne, tedy:

1/ domek byste měl mít zamčený, zvláště někde na louce u lesa. Nikdy nevíte, kdo vám tam může chtít vlézt. A pokud ne přímo domek, tak tu vstupní branku určitě. Když bude zamčeno, paní bude zvonit či volat. Ale v 70 letech těžko bude ten plot přelézat.

2/ na vesnici je nejlepším členem rodiny pořádný vlčák s kvalitním chrupem. Ten by jen tak někoho nepustil dovnitř. A budil by respekt. Pokud se dokážete o psa postarat a dobře se k němu chovat, radila bych vám ho. Dobrý hlídač se hodí vždycky.

Přesto tomu nějak nevěřím. Oblečení si beru s sebou do koupelny, kde se po vykoupání a vysušení obleču. Takže z koupelny jdu už oblečená a nešmejdím nahatá někde po skříních hledaje oblečení. Nebo když už vyjdu, tak aspoň zabalená ve velké osušce.

Jinak - bydlíte doma sám? Protože lézt z vany nahatý před dětmi by mi opravdu připadalo úchylné. *tyty*Jaga.

Nějak mi to celé nepřipadá věrohodné.

witch*
Proč by nemohl jít nahý přes byt? Taky to dělám. Je doma a asi každý předpokládá, že mu soukromí nenaruší nějaká dylina, co si myslí, že může všechno.

pit*
hodnocení

0x

Té policii jste to musel přece objasnit jak to bylo, jestli to teda bylo tak jak píšete. Co na to teda ta policie? Také je divné, že zrovna když jste nahý, vtrhne tam sousedka bez zvonění, bez klepání, do cizího domu. Jak např. i toto vtrhnutí policie řešila? Divné.

liska5

Zřejmě tam ta žena tak byla zvyklá vstupovat.*zmateny*

Jinak pro Pita: Policie nic proti pomluvám nezmůže. *nevi*

hodnocení

0x

Kdyby se něco takového skutečně stalo, tak jedině sousedku předejít a nahlásit ji, že vnikla bez dovolení k vám, začala se obnažovat a chtěla vás svést. Bylo by to tvrzení proti tvrzení, ale bylo by to asi zajímavé.

hodnocení

0x

@koktavy - Ani nevim co chtěla nebo potřebovala

Co by - podívat se *smich*

hodnocení

0x

Pokud u Vás opravdu byla policie, tak se to asi odehrávalo jinak.

Co třeba tento scénář: " Mám protivnou sousedku, která mi leze na nervy, protože mi pořád čumí do oken a slídí, co se u nás děje. Tak jsem si vymyslel, že ji to dám "sežrat", a schválně si stoupám do oken úplně nahý, aby dobře viděla a nic jí neuniklo. Když jsem viděl, že to s babou skoro seklo,*smich* tak mne to začalo bavit tak, že u toho dělám různé posuňky, vystrkuji na ni holý zadek a dělám všechno proto, abych tu "starou bábu" pořádně dopálil. :-D No a ona to fakt už nevydržela, a vlítla k nám, seřvala mě tady, a následně to šla rozkecat po vsi a poslala na mne policajty, že se před ní schválně obnažuji a že ji dráždím. Nevíte co mám dělat?" *smich*

Tak to už by se odpovídalo na Váš dotaz lépe. ;)

hodnocení

0x
Snadná pomoc. Přistěhujte se do našeho sousedství. Já nebudu tak moc rozzlobená sousedka. Nevím teda, jestli k Vám nepřiběhne pak nadávat můj manžel, ale..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]