Nejste přihlášen/a.
Když není svědek, tak to bude tvrzení proti tvrzení. Myslím, že policajti mají jasno, že jí nevěří, když se to odehrálo u Vás.
Vnikla na Váš pozemek a do Vašeho domu a ještě šíří lživé informace, čímž Vás poškozujeí? Ty pomluvy jsou snad nejhorší, to je žalovatelné. Proč Vás chce znemožnit? Nemstí se za něco?
Zdá se mi, že nás tady krmíte bajkami. Pokud ne, tedy:
1/ domek byste měl mít zamčený, zvláště někde na louce u lesa. Nikdy nevíte, kdo vám tam může chtít vlézt. A pokud ne přímo domek, tak tu vstupní branku určitě. Když bude zamčeno, paní bude zvonit či volat. Ale v 70 letech těžko bude ten plot přelézat.
2/ na vesnici je nejlepším členem rodiny pořádný vlčák s kvalitním chrupem. Ten by jen tak někoho nepustil dovnitř. A budil by respekt. Pokud se dokážete o psa postarat a dobře se k němu chovat, radila bych vám ho. Dobrý hlídač se hodí vždycky.
Přesto tomu nějak nevěřím. Oblečení si beru s sebou do koupelny, kde se po vykoupání a vysušení obleču. Takže z koupelny jdu už oblečená a nešmejdím nahatá někde po skříních hledaje oblečení. Nebo když už vyjdu, tak aspoň zabalená ve velké osušce.
Jinak - bydlíte doma sám? Protože lézt z vany nahatý před dětmi by mi opravdu připadalo úchylné. Jaga.
Nějak mi to celé nepřipadá věrohodné.
Té policii jste to musel přece objasnit jak to bylo, jestli to teda bylo tak jak píšete. Co na to teda ta policie? Také je divné, že zrovna když jste nahý, vtrhne tam sousedka bez zvonění, bez klepání, do cizího domu. Jak např. i toto vtrhnutí policie řešila? Divné.
Pokud u Vás opravdu byla policie, tak se to asi odehrávalo jinak.
Co třeba tento scénář: " Mám protivnou sousedku, která mi leze na nervy, protože mi pořád čumí do oken a slídí, co se u nás děje. Tak jsem si vymyslel, že ji to dám "sežrat", a schválně si stoupám do oken úplně nahý, aby dobře viděla a nic jí neuniklo. Když jsem viděl, že to s babou skoro seklo, tak mne to začalo bavit tak, že u toho dělám různé posuňky, vystrkuji na ni holý zadek a dělám všechno proto, abych tu "starou bábu" pořádně dopálil.
No a ona to fakt už nevydržela, a vlítla k nám, seřvala mě tady, a následně to šla rozkecat po vsi a poslala na mne policajty, že se před ní schválně obnažuji a že ji dráždím. Nevíte co mám dělat?"
Tak to už by se odpovídalo na Váš dotaz lépe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.