Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc treba seznam neinformuje o dulezitem svetovem dění?

Od: gordon odpovědí: 17 změna:

V jizni africe povolavaji zalozniky protoze armada nestaci na potlaceni nepokoju.

Jizni Afrika skončila..

twitter.com/...

Nikde v ceskych mediich ani tuk. Jen sama korona

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

3x
Kdo lze, ten krade. A kdo krade může i zabít...
search.seznam.cz/...
search.seznam.cz/...
hledej.idnes.cz/...

donpapa
hodnocení

2x

Na takové nesmysly/lži by vám můj velký učitel a první šéf položil otázku, jestli máte občanku. Pokud někdo svou hloupost demonstroval opakovaně, pak letěl na hodinu.

hodnocení

2x
Co je vlastně důležité světové dění?
Pro každého něco jiného. Třeba mě dění v Jižní Africe nepřijde nějak extra důležité.

hodnocení

1x

Ono to v médiích je i u nás. Jenom ne na prvních stránkách. Tam je propaganda.

motak
Lidi asi víc zajímají povodně v Německu, než bubaci 9000km daleko...
Fuj hnusná propaganda!

Jojo, hezky jste to spojil. Němce i bubáky, které k nám pozvali ..

hodnocení

1x

Kdo hledá, najde i u nás, kde chce nenajde nic.

liska5

Já jsem třeba našla hned ráno pro svět zásadní zprávu, že Dagmar Patrasová spadla ze židle, kterou si postavila na mokrou podlahu, a že má na hlavě dva stehy. *alene*

joudic*
hodnocení

1x

tak uz to holt byva, ze cina vyhrozuje atomovkou nejen japonsku, kdyz bude mit neco proti anexi taiwanu nenajdete nic, ale ze pribylo 5 covid pozitivnich oproti minulemu tydnu a knizka od Babise, kam sam nenapsal ani 2 vety se doctete hned

Co je anexe Taiwanu?

cutora
hodnocení

0x

Ve světě se děje už tolika věcí, že se to nedá aní podchytit.

Musíte hledat. A co má příjít na hlavní stránku záleží na důležitosti, šokujících okolnostech anebo podle zadání.

Shlédla jsem Váš Twitter a hned mě napalo, že tam měli také tornádo?

czechfreepress.cz/...

zvedavec.org/...

Kulturní obohacení chirurgy a inženýry. Jen se na ně nějak netěší. Asi už je znají ..

img-9gag-fun.9cache.com/...

cutora

ra252 - Kolikrát si vzpomenu na Lovce mamutů od E. Štorcha a podobné knihy.

Jak to tenkrát bylo? Jedna tlupa přepadla druhou. Muže pobili, ženy si přivlastnili. A rod sílil.

Silnější a surovější zvítězil. Je to stejné. Bylo to, je a bude opět.

Jaký je rozdíl?

Přepadení jedné tlupy druhou v pravěku. Získání území, žen, chatrčí, zvířectva, ohně, kůží, zásob atd..

Přepadení jednoho národa druhým. Získání území, žen, budov, zásob, výdobytků atd..

Ovšem tenkrát i zrádce tlupy vyřešili velmi rychle a účinně ..

liska5

Tenkrát neexistovaly hackerské útoky. Mocenská politika se řešila kyjem do hlavy.

hodnocení

0x

Mimochodem - psal seznam o Arizoně a přepočítání hlasů?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]