Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co za pravdu se dle vás chystá říct premiér Babiš?

Od: markusak odpovědí: 39 změna:
39 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

8x
Po tolika letech lži nám těžko poví nějakou pravdu...
alfa00

kratší větou bych to nevystihl. Satčí se podívat na hodniocení firem na Atmoskop zadejte jeho firmy a uvidíte co je to za dobráka jak se u něj zaměstnanci mají ,že ani přesčasy neplatí a podobná zvěrstva,ale za naše peníze to nakupovat hlasy nemyslících to jo to umí

kare
hodnocení

5x
Že by nová kniha?
Ale je od něj hezké, že chce taky jednou říct pravdu, ne? :)
kicune*

Zlatý voči. Tihle lidé jako Babiš říkat pravdu bytostně nedokážou. Lhaní je jejich přirozenost.

hodnocení

5x

Reklama na jeho novou knihu. Snůška sraček jako obvykle.

hodnocení

4x

No prostě, Ano zítra rozjíždí volební kampaň a novináři a ostatní ..., z toho mají obrovskej článek.

novinky.cz/...

markusak
hodnocení

Myslím, že jste to vystihl dobře.

hodnocení

4x
Tak tady to máte:
Co za pravdu se dle vás chystá říct premiér Babiš?

a teď ten správný článek...

kicune*

Tohle kdyby opravdu napsal Babiš, tak bych byl ochotný na něj přehodnotit svůj názor.

Hezky sepsané *palec*

hodnocení

3x
Mne to dnesposlala kámoška, ma to pres 400 stran, namatkove jsem to prolistovala a nahodou jetam tech pravd docela dost. Tady se na nej hází jen spina, ale o tom dobrem se nepise
motak
Tak rychle čtěte, než to smažou!
007cz

Ajo, prosím vás, je v té knize i tohle? Nebo je to fake?

Co za pravdu se dle vás chystá říct premiér Babiš? #2

kicune*
hodnocení

2x

Normálně zmanipuloval novináře, aby mu udělali reklamu na jeho knížku, která je součást jeho reklamní kampaně. Jestli tu knížku někde uvidím, okamžitě ji hodím do popelnice.

dejv111*

I ty hrdino! :-D

kicune*

Vy dva byste si mohli popovídat, pasujete k sobě. Oba jste chroničtí lháři.

Přestaňte se navzájem urážet, chovejte se jako dospělí chlapi a ne malé děti ze školky.

Děkuji

451 stupňů Fahrenheita*alene*

kicune*

Nikoho jsem neurazil, jen jsem konstatoval zřejmý fakt, že Babiš je lhář jako dejv. Co je na pravdě urážlivého? Vždyť všichni víme, jak oba lžou.

dejv111*

Milane, jediný, kdo uráží, je kicune, nazval mě lhářem, já jeho jen hrdinou. :)

kicune*

Co je urážlivého na slově lhář, když je použito v souladu s realitou? Pokud by to nebyla pravda, tak rozumím, že by se dotyčný mohl třeba urazit. Ale tohle je svatosvatá pravda. Jaké lepší slovo charakterizující dejva můžu použít, než lhář? Nelze použít jiné slovo lépe vystihující skutečnost.

Když někdo lže, tak je lhář. To je holé konstatování faktu.

dejv111*

V tom případě po tobě požaduji důkaz, že lžu. Tak se ukaž. :)

kicune*

Lhářovi nebudu vůbec nic dokazovat, ani s ním o čemkoliv diskutovat.

Všichni tady vědí že lžeš jak když tiskne. A kdo to neví, tak to velmi brzo zjistí.

dejv111*

Aha, tak to jo... Takže ty jsi pedofil a nebudu ti nic dokazovat, protože každý ví, že jím jsi. Člověče, kdyby blbost kvetla, tak je tu nádherná zámecká zahrada. Po tomhle si snad každý udělá obrázek sám. :)

kicune*

Kdo uvěří chronickému lháři? Jen hlupák, nebo blázen.

motak
Nechcete si radši premerit péra? To bychom určili vítěze a byl by klid...
dejv111*

V pohodě, já už to víc rozvíjet nebudu, kicune se projevil dostatečně, to mi stačí. :)

Jak jednoduchá, hádáte se na písečku, jako dětičky. Hledejte téma, kde se shodnete.

dejv111*

Jedno téma tu myslím bylo, kde jsme se shodli, už ale nevím kolem čeho... Ona polemika je Milane také důležitá, lidé spolu nemají jen souhlasit, to by ve společnosti vznikalo jen pokrytectví a falešná pohoda.

Polemika ano, utlučte toho druhého argumenty, ale ne urážkou a zesměšňováním. Není třeba odpůrce přirovnávat k něčemu.

Nebo chcete konec? *mir*

Kicune, ale abyste ji mohl hodit do té popelnice, musel byste si ji napřed koupit :-D. A to fakt uděláte? *co**smich*

kicune*

Fakt nekoupím, ani korunu navíc mu nedám. Stačí, že mu přispíváme na důchod v potravinách co kupujeme.

Ale takové věci okolo mne někdy projdou.

007cz
hodnocení

1x
novinky.cz/... Trapárna.

007cz
hodnocení

1x

Na druhou stranu, není Babiš jako Babiš.

forum24.cz/...

joudic*
17.07.21 18:06
hodnocení

1x
smode*
17.07.21 21:07
joudicc
18.07.21 03:23
dejv111*
Ale tak... to snad bylo jasné, že v tom bude mít prsty Prchal. :) Napíšu vám jedno tajemství, děsně tajné... :) Většina slavných osobností, co vydá knihy o sobě, je ve skutečnosti nepíše sama, ale napíše ji za ně tým profesionálů, tzv. Ghostwriterů. Tady máte jeden z příkladů: zandl.cz/...
Babiš jen zadá krátký příběh, účel knihy, na koho by kniha měla cílit, zaplatí a poté se už těší jen ze zisku z knihy... A je fuk, jestli je to zisk finanční nebo volební. :)

72mona
hodnocení

0x
Tu jeho? M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]