Nejste přihlášen/a.
S tou správnou ženou je to bomba, ale vzpomněla jsem si, na jednu příbuznou - ta si vzala za muže idiota a ze synů se snažila udělat génie...no, nefunguje to.![]()
Požádala jsem o legraci. Fakt si myslíte, že při pohledu na takový lístek budu míz radost a úsměv na tváři až do večera. A to jsem si myslela, že nejsem závistivý člověk. Vzbudil jste ve mě ty nehlubší a nejčernější pudy!
U toho bankomatu je určitě kamera. Odkud to je? Uplatím banku a toho člověka najdu!
Jen se obávám, že nebude úplně slepý a blbý, jak já bych si přála.
![]()
Pan doktor je znalec
![]()
Já zase někde četl článek o nějakém průzkumu, že se v průběhu většího fotbalového šampionátu zvyšuje domácího násilí. Možná z podobného důvodu.
Tak tohle bude určitě pravda. Minulý týden, když běžel ten fotbal, tak jsem od sousedů slyšela řev. Chlap řval na manželku, že ho se.. a že mu nedá najíst, nebo že ho nenechá v klidu najíst, něco v tom smyslu. Ale čuměl na ten fotbal venku na televizi a jeho žena se dala do breku a utíkala domů... Viděla a slyšela jsem to, když jsem zalévala kytky na oknech. ![]()
Bábí, děkuji vám za skvělé téma.
Kdysi jsme to tady dělali pravidelně.
Škoda. Byli jsme prima parta ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.