Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se mám naučit do srpna 2010 anglicky?

Od: miley002* odpovědí: 18 změna:

Ahoj,je mi 13 let a chci se setkat s Miley Cyrus(17).Kontakt na ní mám,takže to setkání je to nejmenší,ale problém mi dělí ta výslovnost a hodně slovíček neznámZ angličtiny umim jen barvy,pár zvířat,čísla,abecedu,řadové číslovky a pár základních slovíček,ale já chci umět skoro všechny slovíčka.Neumím utvářet věty aby dávali smysl.Ty co pocházej z těch anglických zemí,tak to melou a já nestíham.Kdybych uměla anglicky,tak bych jim rozuměla.Poraďte mi prosím jak se mám naučit perfektně anglicky.Nepište mi prosím nadávky.

Předem děkuji.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

4x

Miley002 a teď právě je ten okamžik kdy u mě silně přetekl pohárek trpělivosti. Prvně řešíš celulitidu, pak nám tu fňukáš nad králíčkem, plus citová výpověď toho, jak jste doma chudí, ty jak jsi nemocná a vůbec jaká jsi hrozná chudinka. Skočila jsem Ti na špek frajerko a to mě vážně, ale vážně vytočilo. Takže si nech kecy o setkání s Miley Cyrus a jdi víš kam. Jdi do knihovny, puč si angličtinu pro samouky a uč se.

doplněno 16.04.10 13:21:

A správně píšeš - nepište mi nadávky... ty bys zasloužila ne nadávat, ale pořádně proplesknout *cert*

binka*

Marenko, že se Vám vůbec ještě chce reagovat ...*bum*

marenka*

*nevi*já za to nemůžu, umlátila bych toho fracka *zed*

binka*

*placni* půjdem radši na zahradu, ne?

marenka*

To je fakt.. teď hlásili že od 12ti do 14ti hodin k nám přijde popelový mrak z Islandu, Ruzyň už stopli a máme si sundat prádlo, jinak bude špinavé. Jdu domů, vyvenčím fofrem ty moje chlupatý okatý kamarády, vykapu jim očka a dáme si něco dobrýho.. Pořádnou flákotu masa ;)

cocinkamichalka*

Ano, Ruzyň nám už stopli, přítel poletí v sobotu z Izraele, tak snad se ho dočkám! ;) Prádlo už jsem taky sundala ;)

marenka*

Ještě když jsem to psala, tak bylo nádherné nebe *slunce*Ale už jak jsme byli na procházce s pejskama, najednou zešeřelo a fakt je obloha celá jak v závoji *plac*Vítr a tak divně, na mě to působí hrozně

pu®
hodnocení

2x

Miley, buď tak hodná, přečti si ještě jednou malinko modifikovaný název této stránky, jak jej stvořila Mařenka. Vypadáš na zakomplexovanou bytost, která je od dost starší, než za jakou se tady vydáváš, a z nějakého důvodu tě baví virtuálně provokovat lidi, kteří se snaží ve svém volném čase pomáhat ostatním, aniž z toho co mají nebo za to něco čekají. Myslet si, že jakákoliv tzv. celebrita by byť jen odpověděla na telefonát neznámé holky odkudsi ze Sibiře (z jejího pohledu) je asi tak naivní, jako věřit tomu, že je skvělé dávat králíka na charitu. A ještě trapnější je oblbovat nás tady tím, že ti slíbila svou návštěvu. Děvče zlaté, kdyby takhle odpovídala každé potrhlé slečně, nedělala by nic jiného - nehledě na to, že na zpracování takovýchto fanynek má svůj tým.

Takže když už nám na nic neskočíš, tak bys taky mohla chápat, že ani my neskočíme na nic tobě.

PS: Kdo je to ta Miley?

PPS: Jo, a mařenka s ní ale fakt mluvila a miley fakt říkala, že s tím králíkem je to teda průšvih. Že tě sice uklidnila, abys nezjančila, ale nám že řekne pravdu - že sem vůbec nepojede! *sok*

PPPS: A co na to Jan Tleskač?

doplněno 19.04.10 21:52:

Re Mařenka: *smich*

doplněno 19.04.10 21:55:

Mařenko, ale to by na tebe vybyl už jenom ten ježek, jestli je teď králík v kleci.. *vezen*S ohledem na absenci ostnů se ale zase bude dobře vytahovat ven, možná tu klec v nestřeženém okamžiku šlohni, vyrvi králouše a rychle ze Stínadel! PS: Ale nezapomeň předtím zavolat Miley, aby ti kryla záda *frajer*

marenka*

Pu *palec* Jo a Honzíka Tleskače se zeptám :D.. myslíš že změnil ježka za králíka? *sok* V tom případě se králíka ujmu já *ua*

doplněno 19.04.10 22:16:

Pu, co mi to děláš *uf* Já tu vyprskla smíchy a manža na mě kouká jak ... *haha*

pepass10
hodnocení

0x

nejlepší je když se budeš koukat na anglické filmy s nebo bez titulků

lidus*
hodnocení

0x

je mi 50. rusky mluvím i píši celkem dobře, německy jakž takž se domluvím, na angličtinu mám spousty chytrých CD že prý a to tam píší se to naposlouchá. No jak u koho u mě to nefunguje a neumím za rok ani Ň.

kytka*

*zed*mě to do hlavy taky samo neskáče, a za 1/2 roku no to je fakt jen fantazie:D

malvinka*

Kytí ani si nepřej zažít mé hodiny angličtiny na střední vážně letsgou. Teměř bez následků díky vyučující profesorce. A nyní v pravidelných intervalech se na mě čas osd času vrhne cizinec. Budu se muset mrknout na čelo, že mi dávají takovou důvěru a vybírají si mne.*bzum*

antynka*
hodnocení

0x

Já jsem vždycky anglicky mluvila tak nějak aby se neřeklo - žádný zázrak... Pak jsem dostala šéfa cizince a to byl panečku rychlokurz! Sice nejsem pořád kdovíjak dobrá, ale domluvím se :) Když člověk je donucen a musí mluvit, tak to je ta nejlepší škola :)

doplněno 16.04.10 17:59:

K tazatelce se nebudu vyjadřovat, ostatní dotazy jsem zahlédla, na jeden i odpověděla a tím to pro mě hasne. Myslím, že už to tu bylo vše řečeno, tak nebudu opakovat :)

toireasa*
hodnocení

0x

Jasně, kontakt máš, takže no problem. ...Tak to určitě pokecáte, můžete třeba počítat zvířátka. *ua*

Forget it... *bzum*

mathe

"...můžete třeba počítat zvířátka." *haha**vtip**haha*

luckapucka*

hmmmm zajímavé ... myslím že kdyby jsi neřešila celulitidu,jak se zbavit králíka a nebyla tady po nocích (narážím otázku ohledně králíka)tak se můžeš učit AJ ne?

vendy*
hodnocení

0x

Zaplať si tlumočníka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]