Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Účtenky v Albertu

Od: maky® odpovědí: 5 změna:

V každé prodejně s naprostou samozřejností dostáváme při nákupu účteku. Jen v Albertu se ptají, jestli chci účtenku. Nevíte, proč se ptají, když všude ji dostaneme automaticky, každý si chce zkontrolovat nákup. Co si o tom myslíte?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Včera jsem byla zrovna v Albertu a pokladní se mě zeptal, jestli chci zkrácenou, nebo normální účtenku. Já žádnou. Průběžně se na displeji dívám, co mi markuje a to mi stačí.

mopri
hodnocení

1x

Zdravím, ne každý si nákup kontroluje, lidé často účtenku vyhazují do nejbližšího koše...

Plus minimálně u nás Albert teď nabízí dlouhou účtenku (na které jsou vypsané jednotlivé položky nákupu, prostě klasická účtenku) a krátkou účtenku (kde je napsaná jenom celková cena za nákup, není to rozepsané), aby se ušetřilo místo na pásce.

motak
hodnocení

0x
Já si třeba nechci zkontrolovat nákup, tak nemluvte za všechny.
V albertu mají ted moznost dvou typů uctenek, kompletní a krátká bez zboží. Mysim, dlouho sem tam nebyl.
Ale nechápu, proč třeba v lidlu,když pipnete tu jejich karticku a máte pak účet v appce, tisknou účtenku.

hodnocení

0x

No myslím, že celý "problém" je v tom, že Albert má teď chvíli novou aplikaci, ve které, pokud se s ní teda při nákupu u pokladny přihlásíte, se Vám ta účtenka zobrazí. Takže prostě se snaží být Albert "in" a chovat se ekologicky ( nedává tištěnou účtenku, když ji máte v mobilu ). :)

doplněno 15.07.21 14:22:

Tak jsem se schválně podíval do té appky a je to tak, jak jsem psal - stačí v ní jít do "Peněženky" a v ní do "nákupů" a jsou tam komplet všechny účtenky.

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]