Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Využíváte knihobudky?

Od: knibookie odpovědí: 10 změna:

Zdravím,

rádci - čtenáři, využíváte někdo knihobudky? Nacházíte tam i zajímavé knížky, nebo vám přijde, že tam jsou (podle vás) vážně nudné, nepotřebné knížky?

Pro vysvětlenou, co to jsou knihobudky - Jde o veřejné knihovničky, kam můžete dát knížky, co už doma nechcete a naopak si můžete odnést knížku, která vás zaujme :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud nevíte jestli máte ve městě knihobudku, tak stačí do hledání v mapě od Seznamu napsat "Knihobudky"a ono to něco najde:)

mapy.cz/...

knibookie
hodnocení

Seznam knihobudek je i na knihobudka.cz :) A díky všem za reakce ;)

kicune*
hodnocení

1x

Já už do nich narval cca 10 banánovek knih. U nás jsou tři. Ale i jinde po Praze, jak někde nějakou knihobudku vidím, hned tam běžím. Očas tam najdu zajímavou knížku. Někdy i docela cennou. Např. Praha panoramatická od Sudka v překvapivě dobrém stavu. Ihned zaujala čelní místo v mé sbírce knih :)

hodnocení

1x

Ano, již jsem tam nějaké knížky dala a když mám cestu kolem, vždy se tam podívám.

hodnocení

1x

Jednak čtu už jen elektronicky a jednak jsem zásobený četbou na několik životů. Ale přesto občas aspoň nahlédnu.

hodnocení

1x

Knihobudky mám ráda. Knihy se neznehodnotí, nenahází do kontejneru, ale mohou ještě někomu posloužit.

Občas najdu zajímavou knihu, přečtu a vrátím. Kdybych si je měla nechávat, měla bych jich až nad hlavu.

Poslední dobou se ale knihy příliš nemění, jsou tam většinou díla z minulého století: Zápotocký, Pujmanová, Řezáč, Světlá, Glazarová, Olbracht, Majerová,Turgeněv...Do toho se mi nechce, většinu znám a jelikož to kdysi byla moje povinná četba, ta nechuť vydržela dodnes. Jaga.

hodnocení

1x

Onehda jsem pri nejakem cekani nahledl. Z asi peti titulu, ktere tam byli, byla nejzajimavejsi 60 let stara slavisticka rocenka. Strasne zajimave pocteni zprav funkcionaru, komisi a vsemoznych vyboru.

72mona
hodnocení

1x
Ještě jsem žádnou nepotkala. M.

smode*
hodnocení

0x
Dobrý den. Včera jsem shodou okolností jednu viděl a to poprvé :) docela zajímavý nápad. Vzhledem k tomu že mám část čtecího období za sebou a v současnosti mám spíše plodné období kdy sám píši, tuto službu nevyužiji. V budoucnu, bude-li ještě k dispozici, možná zkusím ;)

hodnocení

0x

U nás vím o dvou-v čekárně lékařky gastro.. -spíš police, měl jsem tam vyhlédnutou knihu ale když jsem šel dovnitř tak jsem na to úplně zapomně a při příštím vyšetření nebyla ,dokonce ji nemají ani v místné knohovně. druhá je v obchodu-kde manželka docela často bere knihy (krimi) přečte a vrátí, já tam našel zatím jen jeden titul,ale ještě jsem se k tomu nedostal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]