Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jo jo Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci

Od: juraja® odpovědí: 10 změna:

Tak citát se potvrdil:)

No nekupto, u číňana za 90kč. Výdrž, přesně 14 dní*smich*

Jo jo Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Od Číňana je všechno. Jen musíte vědět co a od kterého kupovat.

hodnocení

0x

Muzes zkusit reklamovat*smich*

hodnocení

0x

No a co byste za 90 korun chtěl? A mimochodem, všechno je z Číny, ale není všechno stejně kvalitní a odráží se to samozřejmě v ceně. Tak mu to vraťte, vzít zpátky Vám to musí a vrátí Vám peníze. S tím většinou nemají žádný problém.

hodnocení

Paní @suzymon

Asi jsme se špatně pochopila. Já si nepřišel stěžovat, mne to jen pobavilo.:-D

Jinak, samozřejmě že sem mu ho vrátil a peníze dostal zpět.

No já to pochopila tak, že jste se tomu divil a že nám chcete sdělit, že to co koupíte u Vietnamce je vlastně šunt. V tomto případě ano, ale také tomu odpovídá ta cena. A abych pravdu řekla, tak se jim divím, že to vůbec prodávají. Ani oni nejsou hloupí a vědí, že to nebude fungovat a že budou muset vracet lidem peníze. V tomhle teda nechápu jejich obchodní taktiku. Když to prodává za 90 korun, tak on měl nákupní cenu kolem dvacky a možná ani to ne, protože jich určitě nekoupil třeba jenom 20, ale celou bednu, tak musí vědět, že to je šunt první třídy.

hodnocení

Vietnamec koupí za 20kč, vám prodá za 90kč.

Půlka bude fungovat, druhá půlka se rozbije,

Polovina Čechů půjde reklamovat, a druhá nad tím mávne rukou, "Ale vždyť je to jen 90kč, pro to tam zpátky nepoletím".

A Vietnamec je v klidu, zisk má stejně*frajer*

hodnocení

0x

Mimochodem - dnes, když to koupíte od Číňana za 90, zaplatíte Čechovi navíc nějakých 250 ..

Ra252, tak v tomto máte pravdu. Ale zatímco "číňan" bez kecání vrátí peníze, protože ví, že to dlouho fungovat nebude, tak ten český prodejce se bude ošívat a tvrdit, že jste to rozbil neopatrným používáním. Mně se tohle kdysi stalo s tou smršťovací hadicí, když to tady začali prodávat. Koupila jsem ji napřed u Vietnamce asi za 3 stovky, a praskla. Šla jsem mu ji vrátit, ani necekl a vrátil mi peníze hned. Pak jsem si řekla, že ji teda koupím v našem obchodě, že bude určitě lepší kvality, protože za stejnou délku, chtěli kolem sedmi stovek. No a praskla v tom samém místě, za přibližně stejnou dobu. Tak jsem ji šla reklamovat a už s tím byly problémy a napřed mi tvrdili, že jsem ji špatně používala. Nakonec ji ale vzali prý na prozkoumání, jestli jsem ji nepoškodila já, a trvalo to asi 3 neděle, než se uráčili mi peníze vrátit, a měla jsem s nima zbytečné nervy a dohadování. Pak jsem všude četla, že ty hadice praskají všem lidem a tak jsem zase zalévala tou obyčejnou, a už jsem tuhle novinku pustila z hlavy. No a pak jsem ji v Penny viděla zase v prodeji a ta byla prý vyrobená v Polsku a na krabici bylo dokonce napsáno, že tohle je nějaký nový model, který drží a nepraská. :-D Ta hadice tam stála asi 5 stovek. Jelikož jsem nepoučitelná a ta hadice před tím než praskla byla fakt praktická a zalévalo se mi s ní dobře, tak jsem se rozhodla, že ji koupím do třetice všeho zlého a dobrého. Navíc v Penny to také neřeší, a pokud jde o něco do pěti set, tak také vrací peníze hned. No a představte si, že tu smršťovací hadici z Polska mám doteď, a už je to určitě 5 let a nepraskla a jsem s ní moc spokojená. Tak snad jsem to v tuto chvíli nezakřikla a bude fungovat dál. :)

id
hodnocení

0x

Reklamovat - vyměnit za nový kus. Mít co 14 dní jiný klíč od bytu také není k zahození. Máte jistotu, že si klíček nikdo nestihne zkopírovat udělat z bytu holobyt *ua*

hodnocení

Naštěstí to není od bytu

Ale mám takový dojem, že když od něho vezmu nový zámek, tak aby ten starý klíč nepasoval i do toho nového.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]