Nejste přihlášen/a.
Tak citát se potvrdil
No nekupto, u číňana za 90kč. Výdrž, přesně 14 dní
No a co byste za 90 korun chtěl? A mimochodem, všechno je z Číny, ale není všechno stejně kvalitní a odráží se to samozřejmě v ceně. Tak mu to vraťte, vzít zpátky Vám to musí a vrátí Vám peníze. S tím většinou nemají žádný problém.
Paní @suzymon
Asi jsme se špatně pochopila. Já si nepřišel stěžovat, mne to jen pobavilo.
Jinak, samozřejmě že sem mu ho vrátil a peníze dostal zpět.
No já to pochopila tak, že jste se tomu divil a že nám chcete sdělit, že to co koupíte u Vietnamce je vlastně šunt. V tomto případě ano, ale také tomu odpovídá ta cena. A abych pravdu řekla, tak se jim divím, že to vůbec prodávají. Ani oni nejsou hloupí a vědí, že to nebude fungovat a že budou muset vracet lidem peníze. V tomhle teda nechápu jejich obchodní taktiku. Když to prodává za 90 korun, tak on měl nákupní cenu kolem dvacky a možná ani to ne, protože jich určitě nekoupil třeba jenom 20, ale celou bednu, tak musí vědět, že to je šunt první třídy.
Ra252, tak v tomto máte pravdu. Ale zatímco "číňan" bez kecání vrátí peníze, protože ví, že to dlouho fungovat nebude, tak ten český prodejce se bude ošívat a tvrdit, že jste to rozbil neopatrným používáním. Mně se tohle kdysi stalo s tou smršťovací hadicí, když to tady začali prodávat. Koupila jsem ji napřed u Vietnamce asi za 3 stovky, a praskla. Šla jsem mu ji vrátit, ani necekl a vrátil mi peníze hned. Pak jsem si řekla, že ji teda koupím v našem obchodě, že bude určitě lepší kvality, protože za stejnou délku, chtěli kolem sedmi stovek. No a praskla v tom samém místě, za přibližně stejnou dobu. Tak jsem ji šla reklamovat a už s tím byly problémy a napřed mi tvrdili, že jsem ji špatně používala. Nakonec ji ale vzali prý na prozkoumání, jestli jsem ji nepoškodila já, a trvalo to asi 3 neděle, než se uráčili mi peníze vrátit, a měla jsem s nima zbytečné nervy a dohadování. Pak jsem všude četla, že ty hadice praskají všem lidem a tak jsem zase zalévala tou obyčejnou, a už jsem tuhle novinku pustila z hlavy. No a pak jsem ji v Penny viděla zase v prodeji a ta byla prý vyrobená v Polsku a na krabici bylo dokonce napsáno, že tohle je nějaký nový model, který drží a nepraská. Ta hadice tam stála asi 5 stovek. Jelikož jsem nepoučitelná a ta hadice před tím než praskla byla fakt praktická a zalévalo se mi s ní dobře, tak jsem se rozhodla, že ji koupím do třetice všeho zlého a dobrého. Navíc v Penny to také neřeší, a pokud jde o něco do pěti set, tak také vrací peníze hned. No a představte si, že tu smršťovací hadici z Polska mám doteď, a už je to určitě 5 let a nepraskla a jsem s ní moc spokojená. Tak snad jsem to v tuto chvíli nezakřikla a bude fungovat dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.