Doporučila bych zastřihovač a zkracovat strojkem třeba na 3mm. Vyhnes se tím nepříjemnému svědění a estetickou roli to splní. Já jsem tedy pro úpravu klína u mužů, chlupy jsou mi nepříjemné, ale toto zastřihnutí na hodně krátko mi přijde úplně dostačující
lenula - to, že se holí ženy, není žádný standard, ale nesmyslný výmysl. Je to proti přírodě, kdyby to nemělo být, tak by to nerostlo. Taková žena se mi nelíbí. O chlapovi ani nemluvím, vypadá pak jako bu*erant.
motak
Doufam,že si neholis vousy, vlasy nebo nedej bože že si nestrihas nehty! Takoví omezení lide jako ty ve středověku upalovali druhe lidi za čarodějnictví.
Raději jen zakracuj. Jakmile se totálně oholíš, za pár dní tam máš pichlavé strniště a další týdny více zarostlých chlupů, co tvoří vřídky...Pak už musíš tohle pravidelně holit a léčit ty pupínky, což je dost utrpení. Nehledě na to, že to absolutně vyholené vypadá, jak párek.
dejv111*
Tak tak, pouze zkracovat, jinak nastane peklo. Jednou jsem si z blbosti oholil hruď az na kůži. Jaké to bylo utrpení ani nebudu popisovat.
joudic*
vridky jsou blbost, ne kazdemu to zarusta, ovsem ne kazda divka ma rada struhadlo, takze okolo pera zastrihovac, praxi ozkouseno 5mm cajk pro partnercino pohodli. Navic poctiva klobasa jako parek nevypada
Teda už jsem na světě pěknou řádku let, ale chlupatý penis jsem ještě neviděla. Ale to neznamená, že to co jsem já neviděla, nemůže existovat. Takže já bych doporučila vzít kleště na obracení steaků, uchopit konec penisu do kleští, přiměřeně natáhnout, namazat pořádně holícím mýdlem, a opatrně holit proti směru růstu chlupů. To znamená provádět tahy strojkem zvenku dovnitř.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.