Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahrádka a vše okolo ní IV.

Od: papene* odpovědí: 71 změna:

*slunce**vtip*Tak jedeme dál*placni**palec*

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
Poradte.cz nebylo založeno s vizí diskuze, od toho tu jsou jiné ZÁBAVNÉ stránky. Volná diskuze má sloužit jen pro občasné pobavení nikoliv pro jako cíl.

71 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Nechci se mezi vas Papenko michat, protoze znam jenom dva druhy kytek. Ty co jsou k jidlu a zbytek plevel. Zajimalo by me jakou sekacku si nakonec koupila? R.
papene*
04.05.10 00:42
hodnocení

Takovou.;)

Zahrádka a vše okolo ní IV.
raadek*
Na mobilu nevidim ani jak se jmenuje. Ten kryt motoru me klame, ale podle nadrze to bude motor Briggs. Hlavne at ti dlouho slouzi a jestli bude zlobit nebo spatne sbirat travu, tak se zeptej, urcite neco vymyslime. R.
papene*
hodnocení

*tuc*Ano, je to ten motor.Značka je Murray.Asi neznámá.Snad pomoc jen tak nebudu potřebovat.

*pusa*Ale díky, když tak se ozvu.*placni*

Teď potřebuji sekat a je napršeno.*zed*

raadek*
Nektere sekacky bez problemu sekaji a sbiraji i mokrou travu, tak to muzes vyzkouset. R.
papene*
hodnocení

S košem, bez?Nebo je to vtip?;)

raadek*
Vtip to Papenko neni. Sekat mokrou travu muzes s kosem i bez. Nekdo seka tak, ze vyssi travu poseka bez kose, necha zavadnout a zaschnout a pak ji teprve sekackou sebere do kose. Muzes experimentovat. Koukal jsem, ze mas latkovy kos, u ktereho bude horsi cisteni. Olej v motoru doufam mas mezi ryskami u merky. R.
kytka*

Tak pap .je to anglický muškátek ten mini říkají tomu drápanka

thumb: /inshop/catalogue/products/thumbs/1pelargoniumanglicky.jpg
big: /inshop/catalogue/products/pictures/pelargoniumanglicky.JPG
priznak: 0
->
Pelargonium Angeleyes® ´Bicolor´ / Muškát anglický
Miniaturní převislá forma anglického muškátu. Má drobné listy i květy a v závěsném květináči vytvoří skutečnou barevnou kouli. Kvete velmi bohatě v průběhu celé vegetace. Prospívá mu sluneční místo i polostín. Výborně se hodí do žardiniér i do okenních truhlíků.
kytka*

To my bychom byly rády *vtip*,kdyby se mezi nás někdo zamíchal, nikdo sned nezahrádkaří? *nevi*

papene*
hodnocení

*placni*Bereme další mičuriny-ky.

Kytko to ale není tvůj, že ne?*nevi*

Tohle mi udělal déšť.*zed*

Zahrádka a vše okolo ní IV. #2
kytka*

Prosím tě fotila jsem ,ale musím dát nabít barerku do foťáku ,abych to mohla vložit. To není opravdu můj, to jen abys měla představu.

papene*
hodnocení

A neznáš tento?

Zahrádka a vše okolo ní IV. #3
kytka*

doplněno 04.05.10 11:37:

to jsem tomu dala tak zde zahradnictviskochovice.cz/...

papene*
hodnocení

Tak a jaký si vybrat?:D

kytka*

ještě nemáš dost?Já už s muškátami letos končím*slunce*

doplněno 04.05.10 12:09:

má být s muškáty -pardon

papene*
hodnocení

*uf*Ale mám.Znáš to,ale nikdy, neříkej nikdy.:D

kytka*

Copak asi kutí Binka na zahrádce, nějak nepíše*nevi* však ona se ozve ,viď.Halo Binko*slunce*

binka*

Tady jsem! Kdepak dneska kutit venku, to bych zmrzla ...*smich* já kutím ve skleníku. Už mám osázenejch 38 truhlíků a teď jsem našla dalších deset... kde já jsem to loni všechno měla?*zed*

kytka*

No tak to jsi přebornice*palec*to máš pro celé městečko:Duž se těším na tu krásu.A fotečka by nebyla?

binka*

Kdepak pro městečko, to je moje a osm truhlíků je do školy ... jéžiš, škola, já musím pro dítko, nebo tam zase zbyde sama se školnicí ...*smich* za chvíli jsem tu ...*bezim*

papene*
hodnocení

*vtip*Kytko to jsme pěkné břídilky.Zatímco mi tady tlacháme tak binka potajmu sází.To je pěkná uličnice.*bum*

kytka*

Jo jo musím*hi* se stydět no ale to už nedohoním, ale co mě až to pokvete ,tak se mi tu bude líbit i tím co mám*vtip*a ty myslím nejsi od ní moc pozadu;)

doplněno 04.05.10 16:05:

To určitě , máš pravdu.Že se nám straní*vtip*

doplněno 04.05.10 16:09:

Jo jo šmíruje co děláme a říká si, já jim ukážu*bum*:D

papene*
hodnocení

*nevi*ale preventivně jí pokárat můžeme, nebo né?;)

doplněno 04.05.10 16:07:

A za zádama se nám potutelně směje do očí!*cert*Jen co *bezim*ze školy, tak uvidí.*ee*

doplněno 04.05.10 16:11:

*tuc*JJ*cert*

binka*

I ty Papene jedna! Tak dobře, já se stydím, že jsem tu dlouho nebyla *hi* a teď něco pro zasmání - když jsem dávala do kufru u auta školní tašku, našla jsem hádejte co? Vajíčka! 30 vajec, ty už tam jezdí od pátku...jsem zvědavá, kolik se nám vylíhne kuřat...*haha*

kytka*

Vidíš pap už odvádí hovor na kuřata *vtip* a půjde sázet*smich*

binka*

*smich* i prd velebnosti, sice mám do čeho, ale nemám co! Už všechny kytí došly...*plac*chtěla jsem sázet jiřiny, ale jednak je mokro a hlavně mi tam vadí ty tulipány...dneska tady budu s váma...teda jestli můžu ...prosím...já už budu hodná...*hi*

kytka*

Hurá tak jo *placni* já dal jiřiny do těch velkých květináčů ,koupila jsem jehlicovité. Uvidím co mi z nich vyroste.

papene*
hodnocení

Nemá co,jen jestli to není nějaká habaďura?*haha*Binko dáme si na tebe pozor*bum*

*klik*Přišla mně nabídka.Tak se podělím, aby řeč nestála.

okrasne-rostliny.cz/...

kytka*

Mě se líbí ten tmavě fialovej muškát ten je nádhernej.Dračíka nechci.

binka*

Mně jiřiny v květináčích moc nejdou. Lepší jsou v záhonu, protože jsou moc veliký. Zkusím najít fotku, co mi roste za obry ...

papene*
hodnocení

*frajer*Vždyť jsi říkala, že už muškáty nééé.

Já mám tento, ale chtělo by to slunko.*slunce*

Zahrádka a vše okolo ní IV. #4
binka*

Tak jsem našla fotku...

Zahrádka a vše okolo ní IV. #5
kytka*

Tak to jestli mi vyrostou taky tak:D to jsem zvědavá. Země mají hodně tak ať se snažej. Máš je krásný i s cácorkou.

papene*
hodnocení

To dítko ti taky prodali v zahradnictví?:D

binka*

*smich* v zahradnictví ne, to mi pořídil manžel ...*smich* dneska už je jí o pět let víc...

kytka*

Tak tady jsou ty malé anglické muškátky ,přinejhorším to někam pak pověsím ,když hodně narostou:D

Zahrádka a vše okolo ní IV. #6
papene*
hodnocení

Času na přemýšlení máš zatím dost.:DTaky mám menší.*vtip*Ale oni to doženou.

Zahrádka a vše okolo ní IV. #7
kytka*

Takovéhle *ee*asi mít nebudeme ,viď*plac**plac*

Zahrádka a vše okolo ní IV. #8
papene*
hodnocení

Co je to?*ee*Tak to bych fakt nechtěla.*uspech*

kytka*

No muškáty :D jako stromy viď to je z Kréty

papene*
hodnocení

;)Už jsem změnila názor.Muškátů mám sice dost, ale stromkový ne.Tak ten si ještě koupím a budu mít sbírku celou.Skoro.Že se prodávají?*modla*

kytka*

Nevím jestli je specielně stromkový, ale to víš, tam to mají stále venku a roste to celý rok a to počasí k tomu občas to pohnojej a tak je to jako stromy , to bychom u nás nedokázaly/já teda ne/ Můžeš si udělat stromkový i z normálního muškátu nechat jeden výhon a pěstovat a tvarovat korunku .

binka*

Pozor,holky, ty se vážně prodávají! Já kvůli němu jela do Čáslavi ke Starklovi, kde mi laskavě sdělili, že na prodejně není, ať si ho objednám zásilkovou službou. Bezva ,co? Tak jsem se naštvala a koupila ho za půlku jinde, dokonce čtyři - hamty, hamty - a uvidím, jaký bude. Ale když nebude, tak běda jim, běda jim!*cert*

kytka*

Tak to se těším až ten zázrak uvidím *slunce*

papene*
hodnocení

*stop*kolik stály,jaký barvy a kde je fotka?Ty tajnůstkářko jedna.*vtip*

binka*

Já se na ten zázrak taky těšim... dva jsou růžové, dva ...teď fakt nevím, ale stál jeden 45,- Kč a zatím mají vzhled obyčejných muškátů, jaké jsem si vypěstovala doma sama, akorát jsou malinko větší ...*smich**haha* zítra je cvaknu, ať se taky pobavíte *smich*

kytka*

*bezim*dnes do pelíšku, mám toho nějak dost ,tak posílám na dobrou noc krásu a vůni. Páčko děvčata *slunce*

Zahrádka a vše okolo ní IV. #9
binka*

Tak to budeme mít krásný růžový sny..dobrou!

papene*
hodnocení

Provokatérka jedna.Binko kde se prodává tak levné kvítí?*modla*

papene*
hodnocení

*zed*Tak brzo.

Nech si zdát třeba o takovém baráčku.*haha*Dobrou.

Zahrádka a vše okolo ní IV. #10
kytka*

Krásnej ,ale já jsem spíš typ na takovej jednoduchej v mých barvách moře*slunce*o tom si nechám zdát

Zahrádka a vše okolo ní IV. #11
papene*
hodnocení

*fn*Hele tobě se člověk nezavděčí!*bum*

kytka*

*tanec*Mě stačí opravdu málo *slunce*dík :Dmyslela jsi to dobře ale co s takovou ratejnou a ta ohromná zahrada *stop* mě stačí okolo domu a málo před a dost *vtip*

Zahrádka a vše okolo ní IV. #12
binka*

Jé,a pak že já vedu se svými truhlíky...chachá...to mně dostalo, kytko, to je krása...

Jinak Papene, to kvítí jsem koupila přes internet - zahrada Dafral, Chomutov, a ten muškát se jmenuje Antik.

papene*
hodnocení

Kytka taky hamižní.Paráda.*palec*

:)Díky.A kolikpak poštovné?

binka*

A když ti to sdělím až zítra, bude zle? já mám tu krabici od nich ve skleníku, a když se zvednu...no však víš...*smich*

papene*
hodnocení

No jasně.Seď ani se nehni.*smich*Vždyť to budou mít napsaný na své stránce,né?

binka*

No, to se právě obávám, že nemají ...ale jelikož jsem ten muškát prostě musela mít, šla jsem do toho, ikdyž jsem obch.podmínky nikde nenašla ...*hi* ale dobrý...dokonce u toho byla i rukou psaná faktura na lístečku asi 10x10cm...*smich*

papene*
hodnocení

A nedá se to spočítat z hlavy?Faktura rukou je bomba.*haha*

doplněno 04.05.10 22:49:

Stránky jsem našla, ale poštovné taky ne.Ani fotku toho tvého muškátku.Jen ceny a druhy.*nevi*

binka*

Fotka tam fakt není, jen napsaný druh... ale že jsi to ty, ještě do toho skleníku skočím...vydrž...;)

papene*
hodnocení

To nemusíš, já usnu i bez toho.*smich*Ale díky.Počkám,na spaní je brzo.*uspech*

binka*

Náhodou jsem děsně rychlá, už to mám ...takže jeden muškát za 45,- balné 50,- a poštovné za 125 -, takže si jich vezmi radši víc, ať se to vyplatí.

Jo a ještě mi popřáli mnoho radosti z květů ...*smich*

papene*
hodnocení

*placni*Dík.*bezim*Jsi fofrnice a ještě máš volnou židličku.Cena je v celku normální.

*modla*Třeba je budou mít i v sobotu na trhu.I když...*nevi*

;)pojedeš k nám na trhy?Budou mít spousta zbytečných věcí, které nepotřebujem, ale stejně je koupíme.*haha*

binka*

No jestli myslíš tím k nám - do Berouna, tak pojedu. Už jsem připravená! Jen bych potřebovala auto s malinko větším kufrem, abych zase neměla kytku i pod levou nohou...*smich*

papene*
hodnocení

Vyhoď rezervu.:DNám s mamčou by se taky hodil nějaký náklaďáček.*smich*

Zahrádka a vše okolo ní IV. #13
binka*

Rezervu?! to nepomůže, tu už tam dávno nemám ...tedy aspoň myslím, nikde jí tam nevidím ...*haha*

doplněno 04.05.10 23:59:

hele a neprovokuj mně tou fotkou, nebo neusnu ...*bum*

papene*
hodnocení

*smich*Neprovokuji,já tě jen připravuji co vše tam bude.Myslím na tvoje zdraví.

Zahrádka a vše okolo ní IV. #14

binka*

No nazdar, to se sponzor nedoplatí!*frajer*

papene*
hodnocení

;)Hlavně velkou hotovost a vstávat brzo.Jinak budete parkovat móóóc daleko.:D

Zahrádka a vše okolo ní IV. #15
kytka*

No teda nevím jestli bych se pod levou nohu vešla*smich*ale smáčknu se klidně mezi sedačky , jen abych viděla co si povezeš za krásné věcičky a prosím při vyložení vyfotit!Díky, když tam nemohu být s Vámi. No kytka zvědavá*ua*.No ty pap taky koukej fotit .Snad budete mít kloudné počasí ne jako teď kosa jako hrom a všude po dešti plno šneků, děs běs!

binka*

No to mi povídej, u nás je jen 6 stupňů. Asi zase vytáhnu tu zimní bundu ...*zed*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]