Nejste přihlášen/a.
![]()
Tak jedeme dál![]()
![]()

Ano, je to ten motor.Značka je Murray.Asi neznámá.Snad pomoc jen tak nebudu potřebovat.
Ale díky, když tak se ozvu.![]()
Teď potřebuji sekat a je napršeno.![]()
Tak pap .je to anglický muškátek ten mini říkají tomu drápanka
thumb: /inshop/catalogue/products/thumbs/1pelargoniumanglicky.jpgProsím tě fotila jsem ,ale musím dát nabít barerku do foťáku ,abych to mohla vložit. To není opravdu můj, to jen abys měla představu.
ještě nemáš dost?Já už s muškátami letos končím![]()
má být s muškáty -pardon
Tady jsem! Kdepak dneska kutit venku, to bych zmrzla ...
já kutím ve skleníku. Už mám osázenejch 38 truhlíků a teď jsem našla dalších deset... kde já jsem to loni všechno měla?![]()
No tak to jsi přebornice
to máš pro celé městečko:Duž se těším na tu krásu.A fotečka by nebyla?
Kdepak pro městečko, to je moje a osm truhlíků je do školy ... jéžiš, škola, já musím pro dítko, nebo tam zase zbyde sama se školnicí ...
za chvíli jsem tu ...![]()
Kytko to jsme pěkné břídilky.Zatímco mi tady tlacháme tak binka potajmu sází.To je pěkná uličnice.![]()
Jo jo musím
se stydět no ale to už nedohoním, ale co mě až to pokvete ,tak se mi tu bude líbit i tím co mám
a ty myslím nejsi od ní moc pozadu![]()
To určitě , máš pravdu.Že se nám straní![]()
Jo jo šmíruje co děláme a říká si, já jim ukážu
:D
ale preventivně jí pokárat můžeme, nebo né?![]()
A za zádama se nám potutelně směje do očí!
Jen co
ze školy, tak uvidí.![]()
JJ![]()
I ty Papene jedna! Tak dobře, já se stydím, že jsem tu dlouho nebyla
a teď něco pro zasmání - když jsem dávala do kufru u auta školní tašku, našla jsem hádejte co? Vajíčka! 30 vajec, ty už tam jezdí od pátku...jsem zvědavá, kolik se nám vylíhne kuřat...![]()
i prd velebnosti, sice mám do čeho, ale nemám co! Už všechny kytí došly...
chtěla jsem sázet jiřiny, ale jednak je mokro a hlavně mi tam vadí ty tulipány...dneska tady budu s váma...teda jestli můžu ...prosím...já už budu hodná...![]()
Hurá tak jo
já dal jiřiny do těch velkých květináčů ,koupila jsem jehlicovité. Uvidím co mi z nich vyroste.
Nemá co,jen jestli to není nějaká habaďura?
Binko dáme si na tebe pozor![]()
Přišla mně nabídka.Tak se podělím, aby řeč nestála.
Mně jiřiny v květináčích moc nejdou. Lepší jsou v záhonu, protože jsou moc veliký. Zkusím najít fotku, co mi roste za obry ...
Tak to jestli mi vyrostou taky tak:D to jsem zvědavá. Země mají hodně tak ať se snažej. Máš je krásný i s cácorkou.
Tak tady jsou ty malé anglické muškátky ,přinejhorším to někam pak pověsím ,když hodně narostou:D
Už jsem změnila názor.Muškátů mám sice dost, ale stromkový ne.Tak ten si ještě koupím a budu mít sbírku celou.Skoro.Že se prodávají?![]()
Nevím jestli je specielně stromkový, ale to víš, tam to mají stále venku a roste to celý rok a to počasí k tomu občas to pohnojej a tak je to jako stromy , to bychom u nás nedokázaly/já teda ne/ Můžeš si udělat stromkový i z normálního muškátu nechat jeden výhon a pěstovat a tvarovat korunku .
Pozor,holky, ty se vážně prodávají! Já kvůli němu jela do Čáslavi ke Starklovi, kde mi laskavě sdělili, že na prodejně není, ať si ho objednám zásilkovou službou. Bezva ,co? Tak jsem se naštvala a koupila ho za půlku jinde, dokonce čtyři - hamty, hamty - a uvidím, jaký bude. Ale když nebude, tak běda jim, běda jim!![]()
Já se na ten zázrak taky těšim... dva jsou růžové, dva ...teď fakt nevím, ale stál jeden 45,- Kč a zatím mají vzhled obyčejných muškátů, jaké jsem si vypěstovala doma sama, akorát jsou malinko větší ...![]()
zítra je cvaknu, ať se taky pobavíte ![]()
Já
dnes do pelíšku, mám toho nějak dost ,tak posílám na dobrou noc krásu a vůni. Páčko děvčata ![]()
Mě stačí opravdu málo
dík :Dmyslela jsi to dobře ale co s takovou ratejnou a ta ohromná zahrada
mě stačí okolo domu a málo před a dost ![]()
Jé,a pak že já vedu se svými truhlíky...chachá...to mně dostalo, kytko, to je krása...
Jinak Papene, to kvítí jsem koupila přes internet - zahrada Dafral, Chomutov, a ten muškát se jmenuje Antik.
A když ti to sdělím až zítra, bude zle? já mám tu krabici od nich ve skleníku, a když se zvednu...no však víš...![]()
No, to se právě obávám, že nemají ...ale jelikož jsem ten muškát prostě musela mít, šla jsem do toho, ikdyž jsem obch.podmínky nikde nenašla ...
ale dobrý...dokonce u toho byla i rukou psaná faktura na lístečku asi 10x10cm...![]()
A nedá se to spočítat z hlavy?Faktura rukou je bomba.![]()
Stránky jsem našla, ale poštovné taky ne.Ani fotku toho tvého muškátku.Jen ceny a druhy.![]()
Fotka tam fakt není, jen napsaný druh... ale že jsi to ty, ještě do toho skleníku skočím...vydrž...![]()
Náhodou jsem děsně rychlá, už to mám ...takže jeden muškát za 45,- balné 50,- a poštovné za 125 -, takže si jich vezmi radši víc, ať se to vyplatí.
Jo a ještě mi popřáli mnoho radosti z květů ...![]()
Dík.
Jsi fofrnice a ještě máš volnou židličku.Cena je v celku normální.
Třeba je budou mít i v sobotu na trhu.I když...![]()
pojedeš k nám na trhy?Budou mít spousta zbytečných věcí, které nepotřebujem, ale stejně je koupíme.![]()
No jestli myslíš tím k nám - do Berouna, tak pojedu. Už jsem připravená! Jen bych potřebovala auto s malinko větším kufrem, abych zase neměla kytku i pod levou nohou...![]()
Rezervu?! to nepomůže, tu už tam dávno nemám ...tedy aspoň myslím, nikde jí tam nevidím ...![]()
hele a neprovokuj mně tou fotkou, nebo neusnu ...![]()
No teda nevím jestli bych se pod levou nohu vešla
ale smáčknu se klidně mezi sedačky , jen abych viděla co si povezeš za krásné věcičky a prosím při vyložení vyfotit!Díky, když tam nemohu být s Vámi. No kytka zvědavá
.No ty pap taky koukej fotit .Snad budete mít kloudné počasí ne jako teď kosa jako hrom a všude po dešti plno šneků, děs běs!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.