Nejste přihlášen/a.
Tak jedeme dál
Ano, je to ten motor.Značka je Murray.Asi neznámá.Snad pomoc jen tak nebudu potřebovat.
Ale díky, když tak se ozvu.
Teď potřebuji sekat a je napršeno.
Tak pap .je to anglický muškátek ten mini říkají tomu drápanka
thumb: /inshop/catalogue/products/thumbs/1pelargoniumanglicky.jpgProsím tě fotila jsem ,ale musím dát nabít barerku do foťáku ,abych to mohla vložit. To není opravdu můj, to jen abys měla představu.
ještě nemáš dost?Já už s muškátami letos končím
má být s muškáty -pardon
Tady jsem! Kdepak dneska kutit venku, to bych zmrzla ... já kutím ve skleníku. Už mám osázenejch 38 truhlíků a teď jsem našla dalších deset... kde já jsem to loni všechno měla?
No tak to jsi přeborniceto máš pro celé městečko:Duž se těším na tu krásu.A fotečka by nebyla?
Kdepak pro městečko, to je moje a osm truhlíků je do školy ... jéžiš, škola, já musím pro dítko, nebo tam zase zbyde sama se školnicí ... za chvíli jsem tu ...
Kytko to jsme pěkné břídilky.Zatímco mi tady tlacháme tak binka potajmu sází.To je pěkná uličnice.
Jo jo musím se stydět no ale to už nedohoním, ale co mě až to pokvete ,tak se mi tu bude líbit i tím co mám
a ty myslím nejsi od ní moc pozadu
To určitě , máš pravdu.Že se nám straní
Jo jo šmíruje co děláme a říká si, já jim ukážu:D
ale preventivně jí pokárat můžeme, nebo né?
A za zádama se nám potutelně směje do očí!Jen co
ze školy, tak uvidí.
JJ
I ty Papene jedna! Tak dobře, já se stydím, že jsem tu dlouho nebyla a teď něco pro zasmání - když jsem dávala do kufru u auta školní tašku, našla jsem hádejte co? Vajíčka! 30 vajec, ty už tam jezdí od pátku...jsem zvědavá, kolik se nám vylíhne kuřat...
i prd velebnosti, sice mám do čeho, ale nemám co! Už všechny kytí došly...
chtěla jsem sázet jiřiny, ale jednak je mokro a hlavně mi tam vadí ty tulipány...dneska tady budu s váma...teda jestli můžu ...prosím...já už budu hodná...
Hurá tak jo já dal jiřiny do těch velkých květináčů ,koupila jsem jehlicovité. Uvidím co mi z nich vyroste.
Nemá co,jen jestli to není nějaká habaďura?Binko dáme si na tebe pozor
Přišla mně nabídka.Tak se podělím, aby řeč nestála.
Mně jiřiny v květináčích moc nejdou. Lepší jsou v záhonu, protože jsou moc veliký. Zkusím najít fotku, co mi roste za obry ...
Tak to jestli mi vyrostou taky tak:D to jsem zvědavá. Země mají hodně tak ať se snažej. Máš je krásný i s cácorkou.
Tak tady jsou ty malé anglické muškátky ,přinejhorším to někam pak pověsím ,když hodně narostou:D
Už jsem změnila názor.Muškátů mám sice dost, ale stromkový ne.Tak ten si ještě koupím a budu mít sbírku celou.Skoro.Že se prodávají?
Nevím jestli je specielně stromkový, ale to víš, tam to mají stále venku a roste to celý rok a to počasí k tomu občas to pohnojej a tak je to jako stromy , to bychom u nás nedokázaly/já teda ne/ Můžeš si udělat stromkový i z normálního muškátu nechat jeden výhon a pěstovat a tvarovat korunku .
Pozor,holky, ty se vážně prodávají! Já kvůli němu jela do Čáslavi ke Starklovi, kde mi laskavě sdělili, že na prodejně není, ať si ho objednám zásilkovou službou. Bezva ,co? Tak jsem se naštvala a koupila ho za půlku jinde, dokonce čtyři - hamty, hamty - a uvidím, jaký bude. Ale když nebude, tak běda jim, běda jim!
Já se na ten zázrak taky těšim... dva jsou růžové, dva ...teď fakt nevím, ale stál jeden 45,- Kč a zatím mají vzhled obyčejných muškátů, jaké jsem si vypěstovala doma sama, akorát jsou malinko větší ... zítra je cvaknu, ať se taky pobavíte
Já dnes do pelíšku, mám toho nějak dost ,tak posílám na dobrou noc krásu a vůni. Páčko děvčata
Mě stačí opravdu málo
dík :Dmyslela jsi to dobře ale co s takovou ratejnou a ta ohromná zahrada
mě stačí okolo domu a málo před a dost
Jé,a pak že já vedu se svými truhlíky...chachá...to mně dostalo, kytko, to je krása...
Jinak Papene, to kvítí jsem koupila přes internet - zahrada Dafral, Chomutov, a ten muškát se jmenuje Antik.
A když ti to sdělím až zítra, bude zle? já mám tu krabici od nich ve skleníku, a když se zvednu...no však víš...
No, to se právě obávám, že nemají ...ale jelikož jsem ten muškát prostě musela mít, šla jsem do toho, ikdyž jsem obch.podmínky nikde nenašla ... ale dobrý...dokonce u toho byla i rukou psaná faktura na lístečku asi 10x10cm...
A nedá se to spočítat z hlavy?Faktura rukou je bomba.
Stránky jsem našla, ale poštovné taky ne.Ani fotku toho tvého muškátku.Jen ceny a druhy.
Fotka tam fakt není, jen napsaný druh... ale že jsi to ty, ještě do toho skleníku skočím...vydrž...
Náhodou jsem děsně rychlá, už to mám ...takže jeden muškát za 45,- balné 50,- a poštovné za 125 -, takže si jich vezmi radši víc, ať se to vyplatí.
Jo a ještě mi popřáli mnoho radosti z květů ...
Dík.
Jsi fofrnice a ještě máš volnou židličku.Cena je v celku normální.
Třeba je budou mít i v sobotu na trhu.I když...
pojedeš k nám na trhy?Budou mít spousta zbytečných věcí, které nepotřebujem, ale stejně je koupíme.
No jestli myslíš tím k nám - do Berouna, tak pojedu. Už jsem připravená! Jen bych potřebovala auto s malinko větším kufrem, abych zase neměla kytku i pod levou nohou...
Rezervu?! to nepomůže, tu už tam dávno nemám ...tedy aspoň myslím, nikde jí tam nevidím ...
hele a neprovokuj mně tou fotkou, nebo neusnu ...
No teda nevím jestli bych se pod levou nohu vešlaale smáčknu se klidně mezi sedačky , jen abych viděla co si povezeš za krásné věcičky a prosím při vyložení vyfotit!Díky, když tam nemohu být s Vámi. No kytka zvědavá
.No ty pap taky koukej fotit .Snad budete mít kloudné počasí ne jako teď kosa jako hrom a všude po dešti plno šneků, děs běs!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.