Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo rozhoduje o přeložení kněze?

Od: iva44 odpovědí: 6 změna:

Věděl by někdo, kdo rozhoduje o přeložení kněze do jiného kostela?

A ještě jeden dotaz - nejsem věřící, ale baví mě učit se různé písně z kancionálu na varhany a pak si to jen tak sám pro sebe v kostele na varhany hrát a do mikrofonu zpívat. Je to takový můj koníček, prostředí kostela mě uchvacuje - a nepotřebuju k tomu nikoho, aby mě poslouchal - co byste si o mně pomysleli? (protože pár lidem z mého okolí to přijde směšné). :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rodic
hodnocení

2x

Co bych si pomyslel? Že se ti to líbí a je to fajn, že děláš co tě baví.

hodnocení

1x

Není to nic špatného, nejhorší je, když někoho nebaví vůbec nic, nic ho nezajímá a nemá žádný koníček. Na posměváčky se vykašlete, je to váš život.

hodnocení

1x

O přeložení kněze rozhoduje biskup a na tvém hobby nevidím nic špatného.

joudic*
hodnocení

0x
protocil bych na rande vnitrni oci v sloup, vecer prerizl a teoreticky se asi uz neozval, ale to zalezi na mnoha dalsich aspektech.. a u cizich je mi uprimne jedno, co delaji ve volnem case

...pak si to jen tak sám pro sebe...

...vecer prerizl...

Hm. Kazdemu dle jeho chuti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]