Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít anglicky mluvící osobu na netu?

Od: lukis odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chci se naučit mluvit anglicky, základy angličtiny mám, ale s mluvením mám trošku problém.Na naučení bych potřeboval osobu, která anglicky mluvit umí.

Nevíte zda jsou nějaké stránky kde bych pomocí třeba skipe, ICQ atd. mohl s někým komunikovat v anglickém jazyce? Nebo poradí někdo něco jiného? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arimas*
hodnocení

0x

rozhodne.. www.expats.cz

mate tam i forum kde cizinci shaneji cechy a podobne..

expats.cz/... treba tady...

lukis
hodnocení

Nerientuji se na této stránce, poradí někdo jak se v ní vyznat? Nebo nějakou jinou stránku?

arimas*

no jestli nemluvite ani trosicku anglicky tak pak to muze vypadat komplikovane..

ten link co jsem ti dala je primo do fora a tam ma s pak na vyber Meet-ups coz jsou setkani a nebo ze nekdo se schce s nekym seznamit..

po registraci (ktera je zadarmo) si tam muzes zadat inzeratek ze by ses rad seznamil bla bla bla..

lukis
hodnocení

Ano mám základy angličtiny, ale nejsem na tom moc dobře jinak rozumím odpovědi.

Jinak vy umíte anglicky? Nechcete si se mnou psát či hovořit v tomto jazyce? Pokud by někdo měl zájem nechcejte zde kontakt ICQ, SKYPE či něco jiného, byl bych moc rád, děkuji

arimas*

ehm ja mluvim jelikoz pritel je cizinec.. ale priznam se ze mluvim spise slangem a s psanim si moc hlavu nelamu.. anglictina neni ani moje ani pritelova rodna rec a tak si myslim ze by pro tebe preci jen bylo lepsi najit nekoho kdo ma anglictinu cistou a je rodilim mluvcim..

a taky abych pravdu rekla nemam moc chut komunikovat v anglictine i ve svych volnych chvilkach jako ted *smich* pouzivam ji v praci a doma a kolikrat uz mi z toho hrabe.. *hi* kdyz svoji mamce neco vysvetluju a pak zakoncim vetu ."... you know?" nebo zacnu vetu " I mean..." *zed*

tak se nezlob ze jsem te tak odbyla *nevi*

lukis
hodnocení

Vpořádku rozumím Vám, tak tedy zda by někdo z Vás si chtěl zdokonalit nagličtinu a psát si maily a volat přes třeba skipe, byl bych rád, zanechte zde kontakt,ozvu se, děkuji všem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]