Nejste přihlášen/a.
Ahoj, na úvod zmíním, že mám roční dceru, ale i po porodu jsem štíhlá, zadek mám větší, ale kulatý a vypracovaný z fitka.
Dříve jsem nosila tanga k vodě běžně, ráda bych se k nim zase vrátila. O víkendu jsme byli u vody celá rodina a trochu mě nahlodal názor tchýně, která (mám svoji tchýni ráda, aby to nevyznělo špatně proti ní) mi řekla, že jako mamina od dítěte bych měla nosit něco decentnějšího, s klasickým spodkem, že se to takhle nehodí..
Tak by mě jen zajímalo, jaký je všeoecný názor.. bylo by vám nepříjemné potkat takovou maminku v brouzdališti, nebo obecně na koupáku?
bylo by vám nepříjemné...
Vubec ne. Zijeme ve 21. stoleti.
V brouzdalisti koukam zasadne pouze na maminky v tangach s peknym kulatym zadkem, vypracovanym z fitka.
To je tim, ze jako matka asi v brouzdalisti koukas hlavne po svych detech. Ja jako otec misto toho koukam hlavne po zenskych zadcich.
ps. Neni to ironie. Na jednodilne a nejlepe s nohavicemi budes mit ve stari casu habakuk.
Hezký den. Ne každá maminka musí být hned po prvním potomkovi o padesát kilo těžší, tahat tělo za kostrou, být mastnovlasatá, neupravená a naštvaná na celý svět. Názor tchýně by mělo být asi tak to poslední čím byste se měla řídit. Pokud na to máte postavu, noste co chcete a vůbec na nikoho se neohlížejte. Tedy vše je v pořádku - zmíněné plavky si určitě vezměte. Víc takových maminek.
Chlapi budou slintat, ženy budou závidět.
Spíš bych se bála spálení kůže na zadku. Je to přece jen kus těla, který bývá povětšinou ukrytý, takže nepřivyklý na sluníčko.
Jinak - tanga už zdaleka nejsou moderní. Dámské plavkové kalhotky pro letošní módu nejsou vykrojené, mají malou nohavičku, možno i s bočním rozparkem, rovným nebo zakulaceným. A jsou vysoké až do pasu, nebo skoro do pasu, max. 2 cm pod pupík, nižší ne. Snacha si to koupila, jsou pěkné, pestré. Takže tanga už ne! Je to asi proto, aby oděvní průmysl měl obrat. Každý rok jiná móda - a ženy, nakupujte! A nebo proto, aby to v mužích jitřilo fantazii - co se asi pod těmi většími kalhotkami skrývá? /Mimochodem - pořád to stejné./ Jaga.
To jen já, babička, mám plavky vcelku od ťamanů už asi 5 let! Za mě dobrý!
Dnes si každý nosí co chce, ale jak to vypadá! Tím se vás samozřejmě nechci dotknout, ale je faktem, že kdysi bylo samozřejmé, že od určitého věku nebo postavení se člověk nechoval jak utržený od vrat. Takto to asi myslela vaše tchyně - matka od dítěte je v prvé řadě matka a teprve v druhé řadě kočka, která si může obléknout kdovíco. Dnes už to neplatí, ale někdy se to obrátí i proti samým nositelům nebo nositelkám. Je smutné, když třeba 40letá polonahá vysportovaná matka táhne vedle sebe pubertální dceru s těžkou nadváhou, jež by se nejraději propadla pod zem. Nebo dodnes nezapomenu na Bárbínu celou v růžovém a když se otočila, tak to byla 70letá vyschlá paní, která měla obarvené šedé dlouhé vlasy. Už slyším, že každý si může nosit, co chce - to ano, ale kdo se na to má ve většině případů dívat? To jen k názoru vaší tchýně.
Tak snad tu postavu na to máte, fotka by nebyla?
Já chodím plavat poměrně často a poměrně dlouho a většinou je lepší se na okolní spoluplavce moc nedívat, jen málokdy je o co stát, u mužů i u žen. Můj manžel radši do bazénu nechodí vůbec, nesnáší tlusté ženské a v bazénu se mu navaluje.
Vážně jsme spíš sbírka fyzických abnormalit, než ukázka krásy kultu těla. Skoro na všech uvidíte špatné držení těla, když už má chlap svaly, vykompenzuje to ohnutou hrudní páteří a krkem jak želva. Když už je holka mladá a dalo by se na ní podívat, je buď tlustá, nebo se stydí a je shrbená, místo aby alespoň v tom bazénu seděla a stála tak, aby to lichotilo postavě.
Opravdu pěknou postavu, ať mužskou či ženskou, bych v bazénu někdy ráda potkala a mé oko by na ní s radostí spočinulo, bohužel realita je spíš jiná, obvykle čím horší tělo, které by to zakrytí před zraky ostaních sneslo, tím větší seběvědomí a tím spíš se to svlékne. Neříkám stydět se a nechodit plavat, ale pro někoho jsou vhodnější spíš plavací šaty, než bikiny.
Nejsem puritán, u vody jsem často vyhledávala nuda pláže. Hezkou postavu nezávidím, kalhotky tanga mám a pod hodně upnuté kalhoty někdy nosím. Jen si myslím, že na některé příležitosti je vhodné nějaké oblečení. Nebo obráceně, některé oblečení se nehodí všude. Předpokládám, že na dětském brouzdališti se hodně věnujete holčičce. Často se ohýbáte, často musíte roztáhnout nohy, sedáte si do trávy či do písku. Půlky začervenalé od sezení a pomačkané od trávy a písku už tak půvabné nejsou... Proto bych tam jako o moc vhodnější viděla normální plavky, případně dokonce plavky se sukénkou.
Proti plavkám typu tanga nic nemám. Nejvíce vyniknou na ženách, které jen tak volně procházejí pláží, případně postávají u barů. A pak ještě je možné tanga rozdělit na typ "tri niti v riti" a tanga typu brazilská. Ty první jsou opravdu provokace, ty druhé jsou slušivější.
Ptáte se, jestli by to bylo okolí příjemné nebo nepříjemné takovou maminu vidět. Pro mě špatná otázka. Ani jedno. Je každého věc, jak se rozhodne na okolí svým zjevem působit.
Koukněte, jaké plavky se nosily v období 1.republiky.
Dnes tanga. V budoucnu třeba vůbec nic a bude to normální .
Móda je různá, jeden čas se hrozně prosazovaly tankiny, toto jsem nikdy nepochopila. Slunit se v mokrých krátkých šatech, kdy me to studí na ledviny a žaludek, to opravdu ne. Ale jak již zde zaznělo, at si každý nosí, v čem je mu dobře.
Škoda, že za mých mladých let se nosily maximálně minisukně. Já bych to ale stejně nenosila, manžel by byl zásadně proti a působila bych , že svádím cizí chlapy. Dnes se to tak nebere, mnoho ,mladých žen a děvčat, pokud neukážou prsa nebo neroztáhnou nohy, tak jako by ani neexistovaly. Byly jsme jinak vychovávané a tehdy se dost dalo na mínění okolí. Dnes jsem si zvykla, že každý nosí cokoliv, nejen to, co mu sluší. Jinak, myslím, že mezi malými dětmi tanga nejsou moc vhodná, nejde jen o dospělé. Možná ale zažijete i vtipné situace, až se vaše dítě bude na veřejnosti ptát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.