Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamilovala se do jiného

Od: kkk* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

stalo se někomu, že se Vám přítelkyně zamilovala i do jiného a rozhoduje se, jestli zůstane u Vás nebo odejde k tomu druhému? Jak jste to řešili?

Díky za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
No jestli se musí rozhodovat tak tě moc ráda nemá
Pošli jí k šípku srovnej majetek zapomen a najdi si jinou
Nic lepšího se udělat nedá

liska5
hodnocení

5x

Tam záleží na tolika okolnostech. Jestli jste mladí, člověk zkouší a zjišťuje, co je ochoten tolerovat, co už neustojí. Jestli se mu partner zamiluje jinde, pak je dobré přemýšlet proč. Většinou je to už jen z podstaty vztahu, o kterém si myslíme, že bude automaticky fungovat věčně. Pokud se vztah nikam nevyvíjí, tak hyne. Urychlí to některá naše vlastnost. Nedostatek vzájemné komunikace. Nebo třeba přílišná závislost na vztahu, oddaný pes, žárlivec, taky třeba nepozorný, soustředěný sobecky jen na sebe, nebo prostě nezralý, který rozčiluje závislostí na mamince a nevnímá potřeby a přání partnera...

Ve vašem případě bych couvla. Nevyčítala, naopak vysypala jí do nového vztahu cestu růžemi. Nejlepší je pomáhat jí balit kufry na cestu k tomu novému. Ona se brzy probere, až zjistí, že ten má taky nějaké ty divné vlastnosti. Jak se vzdálíte bez výčitek, bude jí to divné a zpozorní. Nejhorší jsou srdceryvné scény, prosby v slzách na kolenou. Stačí říct jednou jako chlap, že ji máš moc rád a že to snad brzo přebolí. Neomílat to, jen jednou a důrazně. Pak se můžeš někam zašít a vybrečet to. Kázeň to chce. Třeba to tak mělo být, abys potkal sám tu pravou. Tady léčí čas a nějaký koníček...

kkk*
Ano, jsme mladí. Zkoušel jsem přemílat v hlavě hodně dlouho, co jsem udělal špatně. Pak mi ale došlo, že ona ujíždí na hasičích a pejscích. On je hasič a má hezkého psa, kterého má neskutečně moc ráda.
Zatím se rozhoduje, ale naštěstí mám jednu hodně silnou zbraň - její nejlepší kamarádku, která je na moji straně a se kterou si chce přítelkyně ještě promluvit o tom všem.
liska5

To nevím, jestli se nakonec holky nerozkmotří, když kamarádka má být silnou zbraní. *zmateny* V tomhle rozumové argumenty zas tolik nefungují, tady je to o citech a o chemii. A málokdy si bereme svoji první /i druhou/ lásku. Většinou, než zakotvíme, pár nešťastných lásek s námi ještě parádně zamává.

michalverner
hodnocení

3x
Nevím jak Vy,ale pro mě by bylo ponižující se doprošovat či používat nějaké kamarádky.Nevíš jestli semnou být-není co řešit- tak si jdi.

joudic*
hodnocení

2x
jakmile se zena zamiluje je konec

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]