Nedávno jsem se rozešla s ex, a to co následovalo - během dvou dnů jsem měla vystěhované všechny jeho věci, nastěhované veškeré mé věci z jeho bydlení, když mu chci zavolat, tak mi típá telefon, na Facebooku neodepisuje a dělá mrtvého brouka. Já chtěla zachovat po rozchodu alespoň kamarádství, a vyjít z toho jako kamarádi. Dřívější ex udělal dá se říci to samé - po rozchodu mě poslal přes zprávy do prdele, ať mu už nelezu do života, ať ho nekontaktuju, že pro něj rozchodem všechno končí, a když ho potkám, tak dělá, že mě nezná.. Mě je to strašně líto, když s člověkem strávíte X let života, a není schopný se s vámi racionálně bavit a komunikovat, namísto toho si vás nadobro vyškrtnou ze života. Proč tohle chlapi dělají? Je to nějaká taktika zapomínání na ženskou, nebo nesnesou pohled na to, že si jeho láska pořídila nového partnera, který nahradil jeho místo, a přijde mu blbé se s vámi bavit o něm?
Nedivte se tomu, za všechno si můžete sama. Někdy jste totiž pichlavá ženská - Ostropestřec, a najednou se z Vás vyloupne Kluk jako buk. Takže sve skutečnosti budete asi nějaký hermafrodit bez klasického pohlaví. Co s Vámi?
Divíte se tedy tomu, že každý normální chlap vezme kramle, jakmile zjistí, co a jak? Jaga.
Všichni to nedělají. Třeba jste si dvakrát zvolila stejného typa. To prý se stává, že podvědomě vybíráme podobnou sortu. Ješitní jsou víc, jak my ženy, a k ráznému konání mají taky blíž. Ale taky hledejte něco v sobě, jestli jste si si o takový postoj bez úcty k Vám něčím neřekla? Trochu mi připadá divný výrok: Nesnesou pohled na to, že si jeho láska pořídila nového partnera... To je jak o autě, pořídila... To snad každý těžce nese, když je snadno nahrazen někým novým. Má zato, že za nic nestál, když to šlo tak snadno. A zraněné sebevědomí bolí. Vás trápí, že se nepřekoná a nechce se kamarádit, jeho trápí, že jste mu dala novou známostí najevo, že za moc nestál, cítí se podveden.
Není jasné, co vše bylo, jak jste žili a jak rozchod proběhl, ale ono to bude asi 1:1.
rodic
Mě by zajímalo jestli ženy to mají tak, když jsou zamilované a protějšek jim oznámí, že se s nimi rozchází, že přistoupí hned na kamarádství a nemají s tím problém.
Já osobně také za všemi bejvalkami pálím mosty, absolutně nechápu, jak v těch amerických filmech bejvalky představují své nové partnery svému Ex, když se někde potkají - bych mu ani tu ruku nepodal, a už vůbec ne se s ním bavit a hi hi ha ha. Pro mě rozchodem vše končí, ať si sbalí svoje věci a táhne mi ze života, dál už mě zajímá jako loňský sníh. Je to akorát ztráta času, sex z toho nekápne, tak proč zbytečně ztrácet čas, a ještě poslouchat její řečičky, jak jsou spolu šťastní. To určitě!
liska5
Co si to sama odpovídáte? A ještě si hrajete na chlapa!
Samoodpovídání je řekněme trapnost, ale to je problém toho dotyčného/dotyčné a ne poradte.cz. Každý to pozná, občas na to viditelně upozorníme, ale většinou neškodí...
Je rozchod a rozchod. Jde-li jen o setrvalé nepřekonatelné byť drobné nesoulady apod., pak mohou zůstat trvale kamarády i když už spolu nechodí nebydlí nežijí jsou rozvedení atd... Jde-li o celkem "hrubé" porušování soužití jako např. permanentní podvádění ( a to v čemkoli) zneužívání využívání jakéhokoliv druhu, podrazy, různé podpásovky apod., pak se není čemu divit že jedna z dotčených stran nebo dokonce obě mají zájem na totálním odloučení tj. vyloučení toho druhého ze života a to za všech okolností... Zažil jsem v podstatě obojí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.