Nejste přihlášen/a.
Chytnu sešit a jedu řádek po řádku. Pokud to nejsou nějaké definice, tak si text přečtu a snažím se ho pochopit. Ale toto je individuální, protože někdo si musí nadrtit slovo od slova. Každej je jinej.
Protože jsem si školu dodělávala v pozdějším věku a už jsem se neuměla učit, tak jsem si odpovědi psala a jestě k tomu říkala nahlas, abych se slyšela a napsané měla před očima. Tím jsem si to nejlépe zapamatovala.
Učení se: Podle typu osobnosti: Jsou zhruba dva: První nemá vlohy na sezení a musí být v interakci s někým okolo učení. Druhý typ umí zasednout a "biflovat" zcela sám (-ostatně).
Nutná je : Správná hodina na učení (skřivan - od 5 ráno, sova - od 21.00večer). Srávné místo - velký poklid.
Zezačátku učení spojit s pomalým pojídáním třeba brambůrků, lépe pomerančů - a psaním taháků či zpracováním otázek (oba typy).
Hodně pomáhají "souvislosti" v učivu. Mozek si lépe zafixuje "cestu" než jednotlivost - matematici. Phraseal verbs v angličtině.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.