Nejste přihlášen/a.
Proč z nás děláte pitomce? Pokud jste jím sám, je to čistě Vaše věc a možná i vysvětlení, proč Vás ženy nechtějí. Ale proč kulíte nás ostatní? Co z toho máte?
Chvíli jste eirofjejnd, který je sám, jen se psem a hledá partnerku.
Vzápětí jste kasanova, který je 15 let šťastně ženatý. Tak co vlastně jste a co vlastně chcete? Jestli jen blbnout ostatní, raději to rozchoďte.
Dokud nebudete férový a slušný, nemá cenu Vám odpovídat. Namluvte si třeba sněhuláka. Ale musíte počítat s tím, že Vám na jaře roztaje. Jaga.
Nevzdávat to a stále zkoušet.
Mnoho slečen má tu průpovídku - mám přítele - připravenou jenom proto, aby cizího člověka odradily, i když to nemusí být pravda.
Jak Vás neznají, tak se bojí.
A na seznamce můžete být kolik měsíců, ale chce to stále oslovovat.
Rande, Seznamka, Štěstí a podobné.
Kolik bylo těch zchůzek se ženami, které skončily katastrofou?
Opačně to některé ženy mohou říkat také o mužích.
Zkoušel jste na FB?
Vždycky jsem ho odmítala a teď jsem zjistila, že tady je velmi reálné se s někým seznámit. Jak v zájmové skupině, stejné koníčky, tak i podle společných přátel. Zajímavá informace je, že na profilu osob může být uveden status - zadaný, ve vztahu, apod. Fajn jsou i fotografie.
Proč si myslíš, že v dnešní době je to jiné, než v jakékoliv jiné době? Vztahy jsou jedny z nejsložitějších ze všech. V každé době, pro každého. V míru i ve válce, za komančů i v demokracii, v Africe i v Americe, pro hubeného i tlusťocha, pro jednoduchého i geniálního, pro mladého i starého, pro zdravého i mrzáka. Musíš vydržet, až osud pošle takovou, která bude k tobě, jako druhý díl skládačky.
Máte pravdu, ale toto píše nějaký ma...r, který bude raději vymýšlet u počítače než aby něco podnikl. Navíc si nesmyslně odpovídá sám sobě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.