Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkování x nákaza

Od: bol odpovědí: 96 změna:
Jak si vysvětlujete, že v těch nejvíc proočkovaných zemích nejvíc stoupá nákaza Covid-19?
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

96 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

7x
Ani očkování na chřipku nezastavilo chřipkové epidemie rok co rok. Je na čase si zvyknout a přestat blbnout.
bol
hodnocení

Hlavně když nebude moc těžkých průběhů a virus bude slábnout. Postupně získaná přirozená imunita bude nejlepší řešení.

Očkování na chřipku? S jakou proočkovaností? Tři procenta?

nox®
S covidem to nebude jinak. Teď se všude udělalo bububu, tak se lidi nechají napíchat, ale chuť tento cirkus podporovat dál bude mít stále méně lidí, až nakonec všichni přijmou fakt, že je na čase zase normálně žít i s nemocemi.
bol
hodnocení

Když to zase začalo stoupat i v těch nejvíc proočkovaných tak to nejspíš tak bude pořád. Mohlo se na to přistoupit dřív a už rozvolnit vše do normálu.

Mimochodem - co je to "přirozená imunita"?

bol
hodnocení

Ani se nedivím, že to nevíte, přitom je to všeobecně známo, že někdo ji získá během života a díky své tělesné odolnosti. Když budete třeba žít jako ve skleníku tak odolný nebudete. Já např.vůbec nemívám chřipku i bez očkování.

Myslíte si, že jste imunní proti neštovicím?

Mimochodem, tušíte, že třeba "španělská chřipka" zabíjela především mladé a zdravé právě pomocí "přirozené imunity"?

bol
hodnocení

Jste mimoň. V případě neštovic je očkování povinné a na místě, ale to patří mezi ověřené trvalé vakcíny, tak to nemíchejte:)

Očkování proti neštovicím se původně provádělo hnisem z boláků lidí nakažených kravskými neštovicemi. Myslíte, že to bylo ověřené lépe, než ty dnešní vakcíny? Mimochodem vacca je latinsky kráva - vakcinace je slovo od toho odvozené.

bol
hodnocení

Vakcíny byly dlouho ověřované, než se začalo povinně očkovat, to snad víte taky:)

Myslíte si, že ty starší vakcíny byly ověřované alespoň z 20% tak, jako ty dnešní?

Ne byly prověřeny daleko víc než ta rychlokvaška na covid.

Myslíte si, že třeba žlutou zimnici testovali na desetitisících Američanů?

hodnocení

2x

A kdo Vám to nakukal?

bol
hodnocení

Kukačky na internetu, nečtete snad zprávy?

Asi máte ,,rozbitý internet´´ ale spíše bude chyba mezi Vaší klávesnicí a židlí.

Zde situace

koronavirus.mzcr.cz/...

a zde vysvětlují problém v Rusku mj, ,,nízká proočkovanost´´

idnes.cz/...

bol
hodnocení

S tím Ruskem je to zvláštní, že mají malou proočkovanost, když mají ten jejich "Sputnik" na rozdávání a nejsou závislí na dovozu vakcín. Čemu věřit?

Není tam diktatura, která by nařídila povinné očkování. A dostatek žvanilů, jako u nás. A dnes jsou na tom, jako my kolem 10. května.

bol
hodnocení

Myslím se už chystají nařídit povinné očkování *bum*
jendad
Je to jednoduché. Vysoce proockovane země mohou uvolnit restrikce, protože málo lidí zahlti nemocnice. Tudíž ti co onemocní to vylezi doma.
Austrálie co má naockovanych jen pár procent naopak zavádí tvrdé lockdovny, kdy zavřou lidi 14dni doma.
bol
hodnocení

U nás už také nemocnice nejsou zaplňované ani ÁRO :) Může se klidně rozvolnit a nechat to nošení náhubků dobrovolné:)
liska5

Bol, v tom Rusku zjistili, že vakcínu Sputnik nemohou tak rychle vyrábět, jak se domnívali a jak slibovali. Technologie je za prvé časově náročná - popisoval dvě základní fáze výrobního cyklu. Ale chybí jim především experti. Mluvil přímo ruský vakcinolog z té fabriky asi před 3 týdnem na ČR Plus v seriozním pořadu.

pb®

Přátelé bol a ra252, máte to trochu pomíchané. Očkování na neštovice vůbec není povinné. Ty nebezpečné pravé - variola už na světě neexistují od roku 1980, byly vymýceny-očkováním a nyní se na ně neočkuje, očkovaly se starší ročníky, které mají onu pověstnou jizvičku na levém rameni.

Ty mnohem méně nebezpečnější plané varicella, ty pořád jsou. Buď si člověk zaplatí očkování-není totiž povinné a tudíž není hrazené, nebo je člověk prodělá a získá tak imunitu. A ano, myslím si, že mám na neštovice imunitu. Neb jsem se na ně po neprodělání v dětsví nechala v roce 1996 očkovat a když je moji synové měli, já je nedostala, tedy zafungovala imunita po očkování.

Taktéž mám přirozenou imunitu po prodělání covidu, 2x laboratorně ověřenou z krve. Měla jsem covid v prosinci, můj mladší syn na konci února a to jsem se od něj i přes velice úzký kontat nenakazila, chránily mě tělem přirozeně vytvořené protilátky.

Neštovicemi nazývám samosebou pravé neštovice a ty stále existují a jsou připraveny k bojovému použití. A byly vymýceny celosvětovým soustředěným bojem - očkováním a izolací, ne "přirozenou imunitou".

Pb -v rodině není-nebyl nikdo očkovaný a přesto se úzkým stykem se mnou jediným údajně pozitivním NIKDO nenakazil.Není to o prodělané nemoci stejně jako o očkování-je to celkově o přirozené imunitě, stejně jako s chřipajznou-byl jsem očkován proti-onemocněl jsem , celé roky co jsem se neočkoval jsem chřipku neměl .

rafm
hodnocení

2x

Vždyť nejsou všichni proočkovaní. "Stoupá díky ležerně se chovající mládeži", povídá se např. o GB. Ležérně neproočkované, rozumějme.

doplněno 04.07.21 11:42:

Na SARS C19 zemřelo celosvětově 2 miliony lidí. Za období 1920 - 1921 červen. O všech se neví, takže to bude spíš dvojnásobek. Ze 7 miliard to je 0.057% cca. Vážení, virus jede a má navrch nad sapiens a kdoví čím ještě. Neví že si ho někteří tvoři svou blbostí hýčkají - ale baví ho to.*frajer*

bol
hodnocení

Kdo ho stvořil (možná příroda) už se asi cítil utlačen na tomto přelidněném světě. Muselo něco přijít...
rafm

*palec**palec2* Právě tak to je. Netopýr s luskounem si plivli do dlaní...a v čínském výzkumáku jim na to (s podzimem 2019) přišli. Takovýchhle akcí může na světě přibývat, když to bílý nosorožec prohrál.

irozhlas.cz/...

007cz
hodnocení

0x

Proočkované země rozvolnují a nákaza se šíří hlavně mezi neočkovanými.

Teď hlásili, Rusko pouze 12% proočkovaných, proto ten nárůst.

007cz

V USA zemřelo na covid minulý měsíc 18 000 osob. Z nich bylo 99,2% neočkovaných. Mezi 853 000 lidmi, co se dostali s covidem do nemocnic, bylo neočkovaných dokonce 99,9%, je pravděpodobné že v tom Rusku "vyrobí" další mutaci.

dejv111neprihl

Buď tak laskav agente a přestaň šířit tyto ničím nepodložené lži... Virus roznáší i očkovaní.

hodnocení

0x

Váš výrok je pravdivý, myslím jen ve Velké Británii (tam to teďka začíná stoupat a vypadá to budou rozvolňovat, doufám, že za chvíli změní názor), možná teď ještě Finsko vypadá na to, že bude stoupat. V Bangladéši to také stoupá, ale tam je moc neočkují. Jinde se většinou covidové zamoření naopak očkováním dost snížilo.

V čechách to stoupe hlavně v Praze a velkých městech (Kladno, Plzeň), ale v jiných to asi stagnuje. U nás na Moravě to stoupe lehce jen v Brně, jinak mšsta stagnují, třeba v Olomouci je od covidu na chvílu klid.

nox®
Tohle nechápu. Doufáte, že změní názor a co? Zase vše a všechny zavřou do konce světa bez práva na normální život? Že nosit náhubky z respirátorů a roušek je třeba přijmout za povinný standart? Kdy konečně lidi přestanou s tou naivní vizí, že je vlády těmito opatřeními a restrikcemi zachraňují, ať už chtějí nebo ne?

Proč do konce světa? I španělská chřipka po třech letech odezněla. Ale zabila dvakrát (možná víckrát) víc lidí, než Velká válka. A zabíjela téměř výhradně mladé, zdravé se silnou imunitou. Zabíjela je právě tou imunitou ..

Pamatuji, jak na přelomu února a března, jsme psali o dovolených, spousta odborníků ze zdejší poradny mne ujišťovali, že nebudou dovolené, nikam nepojedeme. Těšil jsem se na termály na Slovensku a už mám jedny za sebou, a další před sebou.

Strašení nevyšlo.

bol
hodnocení

Tak mě napadlo, že kdyby bylo u nás rozhodování k aktuální situaci, zda ponechat všem svobodnou volbu ohledně nošení náhubků, jak by asi dopadlo?

Mnozí lidé jsou bezohlední,

bol
hodnocení

Máte pravdu, ale to bývají sobci a ti by volili ve svůj prospěch, takže co by to bylo, když se o sebe bojí - náhubek?

Šlo by ten příspěvek přeložit do češtiny?

cutora
hodnocení

0x

bol - vidím, že se o to zajímáte. Stojím na druhém břehu, nejsem zastáncem píchání do těl neprověřenou chemickou směsí.

Není to lék.

Jak by asi tak mohl.

1) tady je to trošku shrnuté

dfens-cz.com/...

2) jiný pohled na věc po ...

czechfreepress.cz/...

Zajímalo by mě, jestli pan Svěrák v reklamě s fešnou vojandou jsou už po.

bol
hodnocení

Díky za články v odkazech, opravdu zajímavé a poučné pro všechny, hlavně pro nerozhodné.
bol
hodnocení

Co říkáte na Izrael? Vzornė proočkování moc nevyřešilo? Mutace se tam zas šíří stejně rychle jako v máloočkovaných státech, tak proč nezkusit to co Británie?

A jak rychle se tam šíří?

A co udělali ve VB?

cutora

VB - tohle udělali:

zvedavec.org/...

007cz
Co udelali ve VB? Naočkovali se.

Já to četl jinde a jinak, ale to nevadí. Každý máme právo věřit tomu, čemu chceme.

rafm
hodnocení

0x

Výskytem mutací, např.. Malým respektem nemoudrého sapiens před nařízeními vědoucích, třeba vlád. Stádním způsobem života z různých důvodů (naboženství - Izrael, totality - Rusko, posttotality - i ČR, SR). Nevědomostí spolu s: Počasím..klimatem (Jižní Amerika). Hustotou obyv. (Indie).

Studujme viry. I podle obrázku je jiný SARS COV 19 a nachlazení. ...Při vstupu viru do buňky hraje roli trimer glykoproteinu S, který tvoří "spike"a obsahuje doménu vážící se na receptor a další doménu, která po rozštěpení buněčnou proteázou umožní fúzi viru s buněčnou membránou. Tato doména virového obalu chybí u jiných SARS-CoV-2-příbuzných kmenů rozhoduje o tom, zda je schopen překročit mezidruhovou bariéru..."Spike"je v "koroně"a mutování viru koronu přestavuje. Rychle.

cs.wikipedia.org/...

cs.wikipedia.org/...

Zoonóza byla TBC - bakterie, obdrželi jsme ji jako druh od hovězího dobytka. Výsledná TBC plíce = jako lepenka (fibróza) - a totéž umí Nový C19. U vyvolených. Trvalé následky u jiných.

doplněno 09.07.21 09:30:

Tuberkulóza s námi byla cca 40 let, než jsme ji relativně "vyočkovali". Vymýšlení vakcíny proti Covid 19 trvá přes 1 rok a je to úžasný antivirový závod. Mutace δ (delta) má reprodukční číslo R=8 - tj. kdyby nebylo vůbec žádných opatření jako nebylo na začátku r. 2020, nakazil by 1 občan 8 lidí. (Původní Wuhan - vir měl R=cca 1). Pro vira není výhodné zabíjet hostitele, ale šířit se. Nikdy nás neopustí, ale "vsákne se", jako jiné coronaviry. To je prognoza bezčasová. Současný "Člověk - v.l"bude mít s šířením se problémy, protože virus případným zánětem demoluje cévní výstelku (mj.) - a kdepak je cév hodně?

cutora
hodnocení

0x

Proč stoupá nákaza? Je ale divné, že nákaza stoupá, přestože vlastně vir neexistuje. Tak co vlastně detekují?

Testy přece nejsou vůbec průkazné a chybovost je převeliká, navíc musí to suché znosu 40 X namnožit. To by v tom byl čert, aby něco nenašli.

Kdo se chce nechat ještě ,,napíchat,,? aeronet.cz/...

A tady

czechfreepress.cz/...

Pořád to je experiment nedostatečně ověřeným chemickým sajrajtem, pokusy na lidech, které jsou zakázány.

Stačila druhá světová válka a koncentrační tábory s pokusy na vězních a pokusy na zajatcích, které provádělo Japonsko.

výtka
Upozornění od sys milancukrar 07. 07. 2021 06:10:17
Váš názor je většině znám, prosím, nepřirovnávejte Covid k 2. světové válce. Děkuji
bol
hodnocení

Takže kdo jste naočkovaní, zkusili jste magnet na paži?

To se mi vymažou data z disku...

bol
hodnocení

A vidíte, to mě nenapadlo, ale možná je tohle taky záměr :)
cutora

milancukrar - ono to je horší, teď se pokusy na lidech jakoby vakcínou, uskutečňují po celém světě. To to nevidíte?

Navíc experimetální vakcínou chtějí píchat malé děti, dospívající. Jde o depopulaci obyvatel, genocidu, nastolení NWO.

Nastudujte si to, článků je na webech víc než dost.

Ve světě statisícové demonstrace proti tomuto, ale v Čt se o tom nezvíte.

aeronet.cz/...

07.07.21 13:14

Ano

cutora, - ono to je stále lepší, teď se očkují osvědčenou vakcínou miliardy lidí, po celém světě. To to nevidíte?

Navíc vyzkoušenou vakcínou chtějí píchat i dospívající. Statisíce odborníků po celém světě vakcinaci schvaluje. Jako vždy se najde po celém světě menšina, která nesouhlasí, má na to právo, jen by neměla menšina tolika lhát.

Nastudujte si to, článků je na webech víc než dost, dokonce i o tom, co je genocida.
Použil jsem hodně Vašich slov...

Ve světě statisícové demonstrace proti tomuto, ale v Čt se o tom nezvíte.
Ale i v ČT o tom sdělují, jen Vy nesledujete tuto televizi.

cutora - kde se dozvím o statisícových demonstracích, tedy kromě aeronetu který moc důvěry nepobral.
cutora

A něco normálního, nemáte?

Očkování x nákaza
cutora - já čekal nějaký odkaz kde budou statisíce lidí jak jsi psal a ne pár stovek lidí.
Tady člověk nepozná, jestli to je setkání rybářů, myslivců, hasičů nebo jakéhokoliv jiného spolku.
007cz

Statisíce to sice nejsou, ale jednoho hrdinného demonstranta znám...

irozhlas.cz/...

dejv111neprihl

Jenže Milane, narozdíl od cutory, Vy nepíšete pravdu i když jste si to krásně otočil. Ta vakcína není prověřená a vyzkoušená. Taková bude vakcína po řádných testech, na jaké jsme byli doposud zvyklí a nejdříve cca po pěti - deseti letech, kdy se u lidí ukáží případné dlouhodobé nežádoucí účinky. Kdy to už konečně pochopíte, že čas nelze ničím ošálit?

Přestaňte tady lhát a klamat. To, že tímto sajrajtem byli naočkování miliony lidí, není vůbec žádný argument. Argumentovat můžete po pár letech jejich života, pokud se dalších let dožijí. :(

jendad

Pane Dejv . Musíte si prostě vybrat . Buď natvrdo promořit nemocí , kdy nevíte kolik toho chytnete a jaké budete mít následky , anebo naočkovat . Tam jste pod kontrolovanou náloží , kdy vakcína je oslabená a testovaná na vzorku lidí . A jak jste se třeba jistě dočetl , tak francouzi nebyli schopni vyšlechtit vakcínu a tak ji nemají (firma sanofi) . Tudíž i zde je viditelný rozdíl mezi vakcínou , která projde testy a nákazou z které né každý umí udělat vakcínu (ta má ty vedlejší učinky a tedy nebyla schválena)

dejve, o lhaní se můžeme dohadovat, kdo více lže.

Já tvrdím, že je prověřená, Vy sdělujete že nikoliv. Kliko let a měsíců je podle Vás potřeba na prověření?

Já říkám, že jí již absolvovala miliarda lidí a je rádo, na rozdíl od Vás.

gordon

ockovani proti Covidu je IQ test

bol
hodnocení

Všechny tyto dohady o rádoby "pravdách" rozsoudí až čas a jen doufejme, že následky očkování nebudou dramatické. Jen bych byl moc rád, aby to omezování života nás všech už skončilo a momentálně držme palce Britům.
007cz
Máte nějaké informace o "dramatických následcích očkování"? Jako očkovaného by mě to docela zajimalo.
nox®

bol: Bohužel. Pan Vojtěch dnes oznámil, že se naše země nevydá cestou přijmutí faktu, že covid tu s námi bude dost možná navždy a je třeba naučit se opět normálně žít a brát to jako jednu z mnoha nemocí a budeme se i nadále dusit v absurdních a protiprávních opatřeních. Tedy prý než bude proočkovanost alespoň na úrovni Británie. Kdy to bude, jestli to bude stačit a jestli to má vůbec nějaký smysl ale nikdo neřekl, neví a dost možná ani není záměr vědět.

bol
hodnocení

007 - snad bude lepší, když to vědět nebudete, už teď se zdá, že máte něco s mozkem, ale je to třeba vrozené, nikoliv následek očkování:)
007cz
Bol, Tvé primitivní hulvátství mě nezajímá, já se ptal na "na ty dramatické důsledky očkování".Asi se nedozvim nic,jak je u podobných myslitelů zvykem.Nebo si svoje plky dokážeš obhájit?

Mírněte se, nebo přijde konec.

Buď diskutujte slušně, bez urážek, nebo toho zanechte.

S tím čekáním se přidávám. Cutora taky psal, že jsou statisícové demonstrace a jediný co zatím dodal, je setkání asi harmonikářů.
Takže mi do doby, než sem dá věrohodný důkaz statisícových demonstrací nezbývá, nežli si myslet, že to je lhář.
cutora

No, nejsem tak zdatná, anglicky neumím, abych to vygooglila někde po světě,

a víme, ona je cenzura, nejen, že se vůbec na normální stránky nedostane nic o velkých demonstracích ve světě, a když už ano, tak to dlouho nevydrží a smaže se to. Opačné názory se mažou. Obyčejný lid nesmí být informován v rozporu s politikou globalistů.

Kdybyste takhle urputně chtěli doložit existenci vira covida. Ať nám doloží, že existuje z netopýra!

tadesco.org/...

Zkus to vysvětlit rodinám zemřelých. Když covid neexistuje.
Na co tedy zemřeli. A to počítám pouze ty,kteří zemřeli opravdu jen na covid, nikoliv s covidem.
cutora
Anglicky neumí, ale dá sem anglický odkaz. O čem se tam vlastně píše?

Zeptám se nevědouce, Ta Cutora je muž? Děkuji.

kicune*
Mně se zdá, že čutora se až nápadně podobá ženě, která tu postuje pod nickem senior. Stejné prolhané weby, stejné nepochopení okolního světa, fatální logické faily. To je imho tatáž osoba.
cutora

Vám se nikomu nezavděčí. Nejdříve chcete info o demonstracích ve světě, a když nejsou, protože jsou cenzurované, tak je to špatně, když najdu v cizím jazyce, tak je to zase špatně, proč to sem dávám v AJ, když sama uvádím, že angl. neumím a o čem se to vlastně je.

Kdo chce psa bít, tak si hůl najde.

A vůbec mě baví, jak mě každý lustruje, jestli jsem senior, pohanka, stará parcela, siska apodobně a já nevím co ještě. Už jsem, to tady v jedné otázce předestřela, že nevím proč pátráte, kdo je kdo. mě to baví, dát jméno, jaké mě napadne. To přece může být kazdému jedno, jestli jsem chlap, žena, nebo ono, nebo nějaká jiná entita. Komu se to nelíbí, ať se v tom nešťourá a nesráží moje názory. Myslím, že když uvidíte jak se k problému staví 8.7. 2021 paní Peková, že se plno věcí zamlčuje. Už jenom začátek, jak jim šlápla do báboviček ohledně ceny je zajímavý, tak její názory podložené vědou nejsou žádná konspirace. Poslechněte i její názor na jakobyočkování proti laboratorně vyvinutém viru. Je to počítačový model, nikdo ho ještě neizoloval, viz příspěvky výše. A já s ní souhlasím.

m-RNA vakcína není absolutně bezpečná, nepoužívala se ani ve zvířecím světě - 27.27 minuta, ale stejně doporučuji vyslechnout celé.

Vážení až začnete být tolerantní k druhým názorům, opačným vašim, bude dobře Jednou se pravda ukáže.

Ano, mám opačný názor, pokládám všechno s covidem za velký humbuk, který navozuje Velký Restart, NWO.

AE je na některé jak červený hadr na býka. Ale mnohé věci, které se napsaly a byly označeny jako konspirace, se ukázaly po půl roce a nyní se to zrychluje i po 14 dnech, jako skutečnost.

A proč to dělám, protože chci alespoň někomu otevřít oči, třeba někdo prozře.

parlamentnilisty.cz/...

Ale představte si, že já roušku nosím, právě, když se chci chránit před těmi jakobyočkovanými. Protože vydechují právě ten sajrajt ,,spike protein,, Takže to je paradox, že.

cutora

Tohle je také zajímavé. Též si přečtěte diskuzi od nn123.

pravyprostor.cz/...

bol
hodnocení

Peková je důvěryhodný odborník a jedna z mála nezastrašených, zkušená v oboru na rozdíl od laické vládnoucí vrstvy. Záleží na každém, jak vše pochopí a jak se zachová. Přeji zdraví všem *slunce*
007cz
Cutora, lékařské zprávy, vědecké studie,konference,statistiky se také cenzuruji? Kým? "Opačně názory dá mažou" a co Peková, ta má výjimku?

Podle paní Pekové měl covid být do vánoc fuč. Tak nevím, jestli je věrohodná natolik, abych jí bezmezně věřila. Stejně jako lidem, kteří sem chodí pod x nicků, od takových, kteří musí psát pokaždé pod jinou přezdívkou. Rozpolcená osobnost?

kicune*
Ja myslim, ze Pekovou by mel za ty konspirace zazalovat statni zastupce. Tady nazorne vidime, jak si jeji slova vyklada ta hloupejsi cast nasi populace. Z odborneho hlediska je to od ni velka nezodpovednost a z pravniho uz to hranici s obecnym ohrozenim.
bol
hodnocení

Když dříve kdosi tvrdil, že je Země kulatá a otáčí se kolem Slunce, byl odmítán vědátory a často pranýřován, až čas mu dal za pravdu. Tak to už bývá na tomto světě s názory těch chytrých:)
kicune*
Názor ať si má jaký kdo chce, je to jeho vizitka. Pokud ten jedinec nemá vliv na můj život, je mi to šumák.
Ale účelově manipulovat s lidma pomocí lží jen pro vlastní prospěch, na to by se ten pranýř mohl zase zavést. Nebo radši víc, protože na první půjde na dlouho Babiš za to svoje lhaní.
bol
hodnocení

Kicune - pokud jste naočkován tak jste se nechal dost snadno ovlivnit covidovou propagandou a strachem, tak netvrďte, že máte svůj život pod kontrolou, když je podřízen jiným subjektům. Co myslíte, že bude dál?

bol, myslíte že většina se nechala ovlivnit něčím špatným, že se nechala očkovat? Čím přesně mne někdo, nebo něco ovlivnilo, že jsem očkován?

bol
hodnocení

Co koho ovlivnilo musí nejlépe vědět každý sám, já si myslím, že to je hlavně nedostatek informací a STRACH. K manipulaci s člověkem je to vedle restrikcí nejvíc účinné. Má-li vláda neomezenou moc zakazovat a nařizovat, většina lidí se podřídí, chce žít bez sankcí a pokud možno v klidu. Nemáte však pocit, že se svět zbláznil?

Nemáte však pocit, že se svět zbláznil?

Kdy myslíte? Letos, loni, před 5 lety, nebo před 100 lety? Nezbláznil se nikdy, jen si to někteří myslí.

Nemůžu se zbavit dojmu, že největší strach mají notoričtí odpůrci čehokoliv. Mezi jiným i covidu. Není, neexistuje, našel jsem nějaký článeček tam a tam,tak to musí být pravda pravdoucí. Na podporu svých teorií se něco plácne o vymytých mozcích.
Vždycky se najde někdo, kdo s Tim bude souhlasit. Ať to je sebevětší nesmysl.
rafm

Paní Soňa Peková je zajímavá mikrobioložka. Že je pravdomluvná - tomu nasvědčují různá následná osočení celé laboratoře, kde působí. Pročínskou loby v zastoupení.

Určitě ve WUhanu tenhle virus zkoumali, výzkumák je prý obrovský a dále: Čínané jsou v genetice hodně vpředu - např.: Vyrobili žijící "lidské dítě" zcela "ze zkumavky" - z etických důvodů ale pak plod zničili... Hledá se mezihostitel netopýr - člověk (luskoun?), a to ve Wuhanu patrně zkoumali a třeba při nehodě nastal přenos na laboratorníka. Představit si státní důchodovou reformu (vlastních obyv. ) pomocí viru mi přijde i na Čínu trochu moc. :)Jo to v Česku...*zmateny*...Jako bojový prostředek "proti světu" to nedává logiku (vakcína = na doma =?). Proti viru je snazší vyrobit vakcínu než lék, obecně, víme.

Už tu máme mutaci delta plus - vir je napřed, je rychlejší. Je snadné přizpůsobit očkovací látku mRNA mutaci, jako přípravu, prevenci, na to stačí "jedno odpoledne v laboratoři" (prof. Konvalinka) - ale to se výrobě nepodaří, jede asi jako moloch. Jedině to by šíření viru přineslo více citelné potíže.

cutora

zvedavec.org/...

Sice dlouhé, ale kdo se o tuto tématiku zajímá, tak tomu věnuje čas.

007cz
Cutora, kde je možné nahlédnout na konkrétní data tohoto výzkumu?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]