Nejste přihlášen/a.
Jaký máte názor na zpěvačku Ivetu Bartošovou? Viděla jsem některé její kolegy, kteří si ještě za jejího života dělali legraci, že její zpěv není kvalitní, že neumí zpívat atd. Možná bych jako její velká fanynka s nimi souhlasila, že některé písně, které nazpívala někdy po roce 2005 už nejsou kvalitní, ale když si člověk pustí písně z 80. a ještě i 90. let, tak přece musí ocenit ten její krásný zvonivý hlas, a dle mého názoru písně jako Léto, Tři oříšky, Půlnoční smíření, Dej mi ruku, Tichá píseň a mnoho dalších... jsou nedosažitelné. Viděla jsem třeba Ondřeje Soukupa, P. Haberu společně s Ewou Farnou, jak se o ní tuším v roce 2013 v Superstar nelichotivě vyjádřili - i k jejímu zpěvu. Podle mě však třeba Ewa Farna svým hlasem nesahá ani po kotníky Ivetě. Štve mě, když někdo říká, že neuměla zpívat - jak její písně vnímate Vy?
Jako zpevacka byla jiste uspesna. 3x slavik, zlate a platinove desky...
Jeji zpev mi ale vzdy prisel nevyrazny a takovy uknourany.
Zwiki. Nebudes mi, doufam, zakazovat mit vlastni nazor. Na to se tu tazatelka ptala a to take dostala. Pokud se Ti muj nazor nelibi, mas moznost uvest vlastni. Tezko mi ale muzes zabranit vnimat jeji zpev urcitym zpusobem.
Ta tvoje reakce je tedy naprosto zbytecna a smesna zaroven.
Hlas měla velmi pěkný, v současné době se jí nikdo nevyrovná. Bohužel kariéru nezvládla psychicky.
Jako mladá byla velmi oblíbená zpevačka. Měla krásný hlas, hezky se poslouchala. Bylo mě jí líto jak dopadla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.