Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Videozaznam v toluenu - varovaci video po nacichani nebo reklama na hru csgo

Od: petr1337 odpovědí: 9 změna:

zdravim, asi to bude znit srandovne, nevim zda si to nekdo pamatuje, budu rad kdyz odpovi jen ti co neco vedi.

takze je vecer, mam trosku toluenu asi tak 3-4 stamprle, ani jsem se po tom nesfetoval, stala se mi zvlastni/srandovni vec, je tma kolem 2 hodiny rano, jdu ven do lesa a do sacku dam toaletak ktery lehce poliju toluenem, po asi minute nebo dvou se mi naraz jakoby objevi video ktere jakoby varovaci, ma odradit cichace toluenu a nebo je to reklama na hru csgo a ohledne hacku skeet.cc/gamesense.pub, asi mi to nebudete verit ale vim ze tu bylo video na youtube mozna a lidi tam psali to same, nevim jak je to mozna asi nejaky druh biohackingu, vic uz nemam abych to otestoval, a myslim ze to funguje jenom vecer, stalo se to nekomu uz? rikal vam o tom kamarad? popr za video budu moc rad, diky. a ne nebyl to halucinace, vse si pamatuju krom ustrizky z toho videa, kdo nevi at nemluvi dekuju

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Cichani toulenu vede k demenci a neschopnosti vnimat, reagovat, formulovat a racionalne uvazovat, coz uz se zde zda se projevuje a fyzicky vyzira diry do mozku. Vzhledem k poskozeni mozku si cichac vubec, narozdil od mnohych jinych drog, neuvedomuje, ze je na tom bidne a tedy ani jiz prakticky nikdy vlastni vuli neprestane ani nejde na odvikacku a kdyz se da na odvikacku nasilim, tak uz vetsinou vubec nechape, co se s nim deje a mnohdy uz ani natrvalo nevnima realitu. A vzhledem k dostupnosti se s tim zacina brzo v detskem veku a tedy se i brzo umira. Zbytky mozku proste nakonec prestanou fungovat.

Takze good luck s tim videem nebo o co jde.

petr1337
hodnocení

tet me napada abych vam pomohl najit video nebo pripomenout, je mozne ze se to video spusti pouze vecer v noci protoze decka fetujou toluen vecer kdyz rodice spi, mozna proto jsem se nesfetoval protoze to zabranilo tomu ze je tma/vecer a spustilo se to video, diky moc

dejv111*
Hehehe, prej že se nezfetoval! :-D

daniela1
hodnocení

0x

Já asi vím, o co jde, ale už nevím, jestli to chci prozradit.

petr1337
hodnocení

To není snad problém říct ne? Jen mi pomůže pochopit o co gou, to si mám koupit další plechovku abych si potvrdil pravdu nebo mi pomůžes? Nebo si děláš jen srandu

hodnocení

0x

Ty už máš dost! Raději jdi někam fyzicky makat než čichat sračky.

petr1337
hodnocení

Prosím Danielo řekni mi to

petr1337
hodnocení

Prosím Danielo řekni co víš chceš prachy nebo co říkal jsem že jsem viděl video jak na netu tak po nacichani aji diskuzí že borec si šel večer zacichat a uviděl to taky, svet se nezboří nebo si děláš jen prdel email- warri0r@seznam.cz

joudic*
hodnocení

0x
ja zas z otazek vidim budoucnost, prectu a hned se mi objevi video... asi nejaky druh bioconnectingu.. u vas krumpac, volant nebo pichacky u pasu, video bylo znacne kratke na to, abych rekl presne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]