Nejste přihlášen/a.
zdravim, asi to bude znit srandovne, nevim zda si to nekdo pamatuje, budu rad kdyz odpovi jen ti co neco vedi.
takze je vecer, mam trosku toluenu asi tak 3-4 stamprle, ani jsem se po tom nesfetoval, stala se mi zvlastni/srandovni vec, je tma kolem 2 hodiny rano, jdu ven do lesa a do sacku dam toaletak ktery lehce poliju toluenem, po asi minute nebo dvou se mi naraz jakoby objevi video ktere jakoby varovaci, ma odradit cichace toluenu a nebo je to reklama na hru csgo a ohledne hacku skeet.cc/gamesense.pub, asi mi to nebudete verit ale vim ze tu bylo video na youtube mozna a lidi tam psali to same, nevim jak je to mozna asi nejaky druh biohackingu, vic uz nemam abych to otestoval, a myslim ze to funguje jenom vecer, stalo se to nekomu uz? rikal vam o tom kamarad? popr za video budu moc rad, diky. a ne nebyl to halucinace, vse si pamatuju krom ustrizky z toho videa, kdo nevi at nemluvi dekuju
Cichani toulenu vede k demenci a neschopnosti vnimat, reagovat, formulovat a racionalne uvazovat, coz uz se zde zda se projevuje a fyzicky vyzira diry do mozku. Vzhledem k poskozeni mozku si cichac vubec, narozdil od mnohych jinych drog, neuvedomuje, ze je na tom bidne a tedy ani jiz prakticky nikdy vlastni vuli neprestane ani nejde na odvikacku a kdyz se da na odvikacku nasilim, tak uz vetsinou vubec nechape, co se s nim deje a mnohdy uz ani natrvalo nevnima realitu. A vzhledem k dostupnosti se s tim zacina brzo v detskem veku a tedy se i brzo umira. Zbytky mozku proste nakonec prestanou fungovat.
Takze good luck s tim videem nebo o co jde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.