Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Covid jako chřipka

Od: hal odpovědí: 63 změna:
Británie chce přistupovat k nekončící pandemii Covidu jako k běžné chřipce, aby skončilo omezování života lidí. Dá tím impuls k rozvolnění všem ostatním státům a bude se zase normálně žít? Nebo se bojíte, že je to velké riziko?

63 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

witch*
hodnocení

8x
Nebojím se. Naopak bych uvítala, kdyby žádná omezení nebyla. Ono to nic jinýho než chřipka totiž není.

To je trapný názor někoho, kdo se právě probudil z ročního spánku aneví co se ve světě dělo a děje. Anglie se tímto činem odřízne od světa, protože je nikdo nikam nepustí a nikdo tam nepojede. Řešením bude maximální proočkovanost.

007cz

Můžou si tento experiment dovolit feraxi, jelikož je tam vice jak 70% proockovanost, jak se píše v článku. Zde je problém že místní plochozemci nejsou schopni pochopit smysl jakékoliv informace...

dejv111*
Kecy feraxi, jenom kecy a už vůbec ničím podložené. Pořád dokola je strašeno neustálými mutacemi a novým očkováním, tudíž bude pořád aktuální očkování neúčinné a musíš mít nové a stále pořád dokola. Takže očkování není řešení. Důležitá je včasná léčba např. ivermectinem. Covidem tu s námi bude jako chřipka a virus ve verzi delta má sice vyšší nakažlivost, ale smrtnost pouze 0,1%, takže prd v kuličce! Je to přirozená vlastnost mutace viru dosáhnout co nejvyšší nakažlivosti s co nejnižší smrtností. K čemu by viru bylo, kdyby jeho hostitel hned zemřel a on se nemohl rozšířit?
Agente, věnuji ti svoji dávku vakcíny, bereš? Můžeš si jich píchnout třeba deset, budu rád. :)

dejv111® - zřejmě kolem tebe nikdo neumřel, nebo jsi slepej. Mě nic nrmusíš nabízet, já mám očkování za sebou.

dejv111*
Nabídka byla pro agenta 007. :). Umřel nebo neumřel, to je přeci jedno. Nebudu kvůli smrti svého blízkého chtít omezovat svobodu druhých. Už jsem to tu jednou psal. A kde máš feraxi vůbec nějaký důkaz, že vakcína chrání proti kovidu? Čísla z Anglie docela jasně ukázala, že očkovaní snáší nakažení deltou mnohem hůř, než neočkovaní. Takže věř si v povinné očkování a jeho účinnost, já jdu po faktech.
liska5

Dejv111, však u chřipky se taky dělá vakcina na každý rok nová, podle aktuálního typu viru.

peterka76
Liska5 : Ano a jako každý rok to stejně nefunguje PŘESNĚ jako očkování proti chřipce a jen tak mimo téma? Chip od Billa Gatese už v sobě máte? Možná že ano *smich2*

nox®
hodnocení

4x
Fandím všem, kteří jsou ochotni přijmout riziko života na své bedra a nenechat si ničit vlastní život v zájmu jakéhosi veřejného dobra. Akorát si myslím, že naše vláda bude koukat na Británii a Singapur jako na něco nepřípustného a dál bude protiprávně bojovat za naše dobro, ať už o to někdo stojí nebo ne.
dejv111*
01.07.21 17:45
*palec*

cutora
hodnocení

3x

Tak na tohle si počkám.

Tohle globalisti nespolknou. A bude zle.

Ale měla bych ohromnou radost a snad se k tomu další vlašťovky přidají. Takhle jim do toho hodit vidle.

witch*
Taky čekám. Už se nemůžu dočkat. Stačí trochu porejpat. To bude zase počteníčko. *smich2*
hal
hodnocení

Já souhlasím a držím Británii palce, aby necouvla a šla světu příkladem, stejně se to bude vracet a mutovat ať už budou opatření jakákoliv. Časem budou určitě i účinné léky.
cutora

tady je další článek

novinky.cz/...

Jsou dost proočkovaní, ale ...

hal
hodnocení

Ani se nedivím, vyzkoušelo se už toho hodně a zatím se vir nedaří vymýtit, tak proč nezkusit ignoraci, třeba se nakonec sežere sám *sok*
witch*
Ignoruji Covid celou dobu. Stejně tak nařízení našich chytráků. A ne. Nestydím se. Naopak jsem se těžce vysmívala těm, co plácali něco o společenské zodpovědnosti.

Chápu důvody lidí proč se nechají naočkovat. Chápu i důvody lidí kteří se naočkovat nedají (nechtějí, nemůžou)

Ale co nechápu , to je ta jejich dennodenní exhibice na internetu, proč ano, proč ne.

Exhibice: "v přeneseném významu – okázalé vystupování, jednání, předvádění sebe sama (záměrně přehnané chování), které má za cíl na dotyčného upoutat zájem či pozornost jeho okolí"

witch*
Nemusíš tu vysvětlovat co je exhibice. A exhibování je u mnoha z důvodu toho, aby ostatní vyndali hlavu z.. aby otevřeli oči. Jenže je to marný, je to marný, je to marný.

Tak se to potvrdilo.;)

MMCH od kdy si tykáme.

@witch - exhibování je u mnoha z důvodu toho, aby ostatní vyndali hlavu z..
Myslíte kteří ostatní - očkovaní nebo neočkovaní? *smich2*

ordoabchao

Dejme tomu, že si jdete koupit padák a jeden výrobce uvádí, že se zříká následků používání svých padáků, ovšem má masivní reklamu. Koupíte ho?

Vy kupujete podle reklamy?

dejv111*
S tou reklamou je to jurajo ošemetné. Ono ji stačí slyšet třeba na rádiu a pak když si jdete tento výrobek koupit a máte na výběr ze dvou výrobců, podvědomě sáhnete po tom, o kterém jste slyšeli v reklamě. Nemusí to platit na 100%, ale je tu velká pravděpodobnost, že tak učiníte. Ale s tím padákem je to dobré a reálné přirovnání. S neotestovaným a neschváleným padákem by nikdo skákat nechtěl, ale vakcínu právě se testující si lidi do sebe píchají hlava nehlava. To prostě nevymyslíš... :)

janm*
hodnocení

2x

Pandemie neskončí dřív dokud neprodají neudají všechny vakcíny co nakoupily, peníze jsou totiž vždy až na prvním místě. Nová verze dle specifikace nevypadá sice na víc než obyčejnou chřipku (i ta může mít různé vážné a dlouhodobé následky a je to známé) ale neobyčejně se jim hodí "do krámu", nyní vymýšlí jak lidem zkomplikovat život aby se nechali napíchat stůj co stůj, vakcíny je třeba upotřebit...

dejv111*
Přesně tak Jane. Jak píšu výše, smrtnost nulová, ale politici téma chtějí patřičně vytěžit a přihrát prachy farma firmám, co vyrábí vakcíny. Oni z toho samozřejmě mají provizi jak podomní prodejci.

Píšete o kom?

O politicích a odbornících v Evropě, Asii, Americe, přesněji po celém světě, mimo Severní Koreje, která nemá žádný Covid? Nežli vypotřebují vakcíny, vyrobí další..

janm*

Navíc přece vědí, že viry "chřipkového typu" nelze očkováním nikdy vymýtit, jako tomu jde a stalo se u nemocí na "jiné bázi". Čili očkování je riziko už v tom, že aby proti takovým nemocem bylo účinné bude třeba neustále očkovat neustále přeočkovávat a doočkovávat , což může být pro imunitní systém cesta do pekel, ne tak pro byznys... Ne nadarmo někteří odborníci upozorňovali na to, že jít cestou očkování není nejlepší cesta, existuje i mnohem efektivnější cesta vyvinutí léku, jenže to by tolik "nesypalo" protože by byl podáván jen těm co skutečně onemocní, kdežto preventivní očkování lze uplatnit na každého, teď jde jen o to jak k tomu lidi donutit, čili nejčastěji přes volnočasové aktivity, dovolené pohostinství atd. Zkrátka nepodvolíš se tak máš zákaz.

hal
hodnocení

Janm, měl jste správnou vizi už před víc jak rokem, když to začalo tak přesně tohle jste tady doslova předpovídal, (ne)povinné a (ne)dobrovolné rozhodování,takže jak to teď vidíte dál -za rok,dva,pět..- bude hůř?*ee*
007cz

Janm Můžete byt prosím konkrétnější, kdo neudá nakoupené vakcíny (mám pocit že je pořád nedostatek), komu se to hodí do krámu? Kdo vymýšlí jak lidem zkomplikovat život? Komu by to nesypalo? Děkuji. 007cz

cutora
hodnocení

2x

Už se přišlo na to, co způsobuje kovovou pachuť v ústech, záněty v těle a krevní sraženiny. Ta pachuť a ztráta čichu byla vždycky prezentována jako následek Covidu19. Je to ale Oxid grafenu.

tadesco.org/...

Oxid grafenu, který je součástí vyráběných ,,masek,, i chemické směsi nazývané vakcína, navíc se to snáší i z nebe /letadla/, chemtrails už se skoro veřejně přiznává.

Ve videu vědec srozumitelně vysvětluje i laikům, kde je problém a jak to všechno působí na organismus, včetně DNA a RNA. Mnohý člověk ztratí po injekci světlo, intuici, třetí oko a podobně, jak tomu kdo říká. Změny nepřichází najednou, ale myslím, že to dost ovlivňuje chování těch osob. Samozřejmě si to nepřipustí.

Jenom bych chtěla podotknout, že se člověk odklonil od přírody a chemický průmysl všeobecně, mnohdy zneužitý ve špatných rukou, nás vyhubí.

Jak chemikálie na polích, ošetřovaných plodinách, antikoncepce, léky, vlivem koloběhu putuje vše do moře, tak látky vznikající při provozu letadel, lodí, automobilismu, rozložené umělé hmoty - mikročástice atd - člověk je největší škůdce nejen pro přírodu, ale i sám pro sebe.

A víte co je na chemtrails nejhorší? Dihydrogen monoxid... To je neuvěřitelný svinstvo, které v případě předávkování způsobí smrt.

Jak je to možné, takto tajná zpráva a pronikla ne veřejnost?

Ti co neustále vyhledávají pochybné weby nemohou mít klidný spánek. Co kdyby je např. ve spánku kousla tarantule, nebo spadl strop na hlavu.

Neměl jsem čas ani sílu to dokoukat do konce.
Ale kdo věří na chemtrails by snad měl být zbaven volebního práva.
Navíc mě trochu uniká jak to, že lidé při covidu ztratili chuť a čich dávno před očkováním. Asi by to chtělo začít používat svoji hlavu a nepapouškovat co mě kdo nakukal do palice.
dejv111*

S tím odebíráním volebního práva brzděte jenyku, zrovna chemtrails hoax již není, což přiznal sám ředitel CIA, že rozprašují látky do atmoféry. To video už na odkazu AE nefunguje... Někde ale určitě bude k nalezení.

aeronet.cz/...

Samozřejmě Cemper se toto snaží vydávat za hoax a překrucovat to k obrazu svému, ale to už je u tohoto človíčka tak nějak standard.

Koukám že aeronet objevil ameriku *smich*

http://ct24.ceskatelevize.cz/nazory/2957954-dluhy-smith-osevani-mraku-ionosfericka-zrcadla-co-kdyz-klima-doplaci-na-pokusy-s

Podle Světové meteorologické organizace metoda osévání mraků je dnes běžnou záležitostí ve více než

třetině zemí. Používá se například v západní Africe (

Mali ), v jihovýchodní Asii (

Singapur ,

Malajsie ), na Blízkém východě (

SAE ), v

Rusku , v

Evropě (Itálie, Řecko) a ve

Spojených státech. Ve státě

Texas se v roce 2017 aplikovala na zhruba patnácti procentech území. Osévání mraků se praktikuje v Číně , a to pravděpodobně až na dvou třetinách jejího území.

Dejve, není třeba brzdit s odebráním volebního práva. Naopak, vůbec by nebylo na škodu to rozšířit i na jiné věci.
Chemtrails a osevání mraků jsou, dvě různý věci. Ale o tom se nedá s nikým, kdo je ochoten věřit všelijakých nesmyslům normálně a rozumně pohovořit.
dejv111*
Skvěle jenyku, jsem rád, že je tu někdo chytřejší než jsem já, tak bych tě rád poprosil o vysvětlení rozdílů. Díky

Jaký je název dotazu?

hodnocení

0x

Chápu že co nejůdernější nadpis prodává.;)

novinky.cz/...

hal
hodnocení

Těšil jste se snad na Covidpas?:)
30.06.21 14:13

Ano

dejv111*
Já ne jurajo, covid pass je diskriminační a to do svobodné společnosti nepatří.

No, tak do mého mezinárodního očkovacího průkazu, přibude jedno razítko navíc. To nějak unesu.

tolik

Nejde o diskriminaci, jde o ochránění společnosti před tupci, kteří si myslí, že viry a infekce znají a repektují pojmy jako svoboda, právo na cokiliv. Soud může rozhodnout všelijak, to záleží od úrovně soudce. ale příroda se řídí svými pravidly a zákony. Hele Dejve - podejte trestní oznámení na přírodu, nebo na vir SarsCov19 - třeba ho soud zruší a bude po pandemii, ne?

dejv111*

O jaké ochraně společnosti tu píšete?! Vždyť je to nesmysl. Ten, kdo chtěl, tak se nechal naočkovat a zajistil si tak ochranu (aspoň domnělou - věř a víra tvá tě uzdraví / ochrání) proti nemoci. Ti ostatní se očkovat nechtějí nechat, nebo kovid prodělali a nepotřebují se nechat očkovat. Neočkovaní jsou smíření s tím, že to můžou chytit... Pokud onemocní, zůstanou doma a budou se léčet - léky jako ivermectin existují a zabírají. Po uzdravení budete mít přirozené protilátky. Proč nám tedy chcete život omezovat covid pasem, vůbec nechápu.

Vy si hlavně vůbec nechcete připustit jednu zásadní věc. Že viru sars-cov2 se prostě nezbavíte nikdy a zůstane mezi námi jako chřipka nebo rýma, a se kterým se musíte prostě naučit žít a nechtít kvůli tomu nesmyslně omezovat svobody pohybu a jiné. Vzapamatujte se konečně.

dejve - asi jste to nepostřehnul, ale povinné očkování bylo do mnoha zemí už desítky let ..

dejv111*

Ale jistě že postřehl, ale nikdy experimentální vakcínou, která je stále v režimu nouzovém a ve zkušební fázi. Takže rozdíl je dosti zásadní. Nebudu dělat zadarmo pokusného králíka farma firmám.

007cz
hodnocení

0x

K tématu nemám nic, tak alespoň pozdravím partičku "zaviračů" otázek.

30.06.21 14:22

Dobrý den;)

joudic*
30.06.21 23:20
*vtip*
dejv111*
Myslíte sysadmina kapkanaděje? :-D :-D

pip
hodnocení

0x

Jako ve VB? *sok* Riziko by to bylo. No chudáci lidi 40+.Jde o to, která politická strana by si např. u nás, chtěla vzít toto riziko na triko.

jendad
V principu není problém. Lidé už jsou naockovani a tedy nemocnice nezkolabuji. Horší Austrálie. Tam mají tvrdou uzávěru, protože se na očkování vybodli. Mají sotva pár procent naockovanych
seznamzpravy.cz/...

joudic*
hodnocení

0x
tak covid jsem jeste nemel, nebo mozna mel aniz bych vedel, a vlastne me to vubec neomezuje a nemusim se starat o fousy diky nahubku v obchode... nicmene snoubenku jsem videl nazivo naposled v rijnu 2019
dejv111*
Do obchodů už chodím i bez náhubku a zatím si nikdo nestěžoval ani na mě blbě nečuměl. :)

A zřejmě si Dejve myslíš jakej jsi hrdina. Tak si to mysli dál, na každého jednou dojde.

dejv111*
Nedělám to pro hrdinství, Jenom mě už nebaví tahle šaškárna, kdy je nakažených s covidem míň jak s rýmou a my musíme nosit nesmyslně roušky nebo respirátory. Ještě loni byl fpp2 respirátor nedostatečný, teď najednou je v pohodě. Že je proti virům neúčinný nikoho nezajímá. Nevím, proč by na mě mělo docházet, v jakém smyslu? Někomu jsem snad ublížil? A víte, že bych docela rád tu delta variantu dostal? Smrtnost 0,1%, takže pohoda a vytvoříte si protilátky.

Ferax, taky mne to napadlo, s citací pana Donutila, když vyprávěl, jak jeho známý ukradl kytky, viděl ho příslušník VB, tak poklekl k památníku a sdělil:

"Náš hrdino"

Milane a co citace, když jeli ožralí a stopla je policie, že jim nebude dejchat do balonku. A pak Franto oni mají volant na opačný straně :-D

Gumídku, vynikající.

Ve středu jsem se vracel z východu Slovenska a skoro celou cestu jsem poslouchal Menčíka a Donutila.

Já je mám naposlouchané od mala. Nejlepší bylo vománkoví víno :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]