Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebuju urychleně brýle na střelbu. Mám i dioptrické, takže aby to šlo přez to. Jedny jsem koupil, ale ty jsou zkosené nemůžu je ani nasadit. Myslíte že by stačili tyto,... ale má to jen normu 166 S
Potřebuju aby mě to ochránilo před kulkou co vyletí ze strany.
Popřípadě, mohli by jste mi doporučit jiné?
Já tedy nevím ale dle toho co píšete p.Pavlico jste toho moc nenastřílel, asi max doma z vzduchovky když Vám ji půjčil otec.
Vystřílel jsem mraky munice.Malorážku ani vzduchovku , odstřelovací pušku, škorpiona a jednu Pi 7,62 a druhou 9mm bych yni nepočítal,. stačí jen vystílená munice ze Sa a UKL. Nikdy jsem brýle nepotřeboval a nikdo další až do dnešní doby kdy se to asi okoukalo v US filmech a proto to musí každý mít?!
na cvičení jsem vystřílel jen pár zásobníků... Za celou dobu na mě spadla jen jedna nábojnice. Každopádně pujdu na kurz a tam to asi budou vyžadovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.