Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, máme tu problém. Mám pocit, že můj soused má v domě něco podezřelého. Myslím si, že doma pěstuje nadměrné množství květáku. Moc to smrdí. A pochybuji že takové množství dokáže sám zkonzumovat. To není normální.Nevíte prosím někdo kolik je doporučená dávka květáku na jednoho průměrného, podivína, postaršího věku, který rád potuluje po nocích v lese v kimonu? Se zhnilým banánem v ruce. Také rád sleduje dalekohledem moji popelnici. A trávu seká ZÁSADNĚ kosou, ve 3:15. Poslouchá gotickou hudbu a tančí zumbu a občas u toho i twerkuje.
Nemám ho ráda.
Předem děkuji za odpověd. Hydroplánie Počestná
Zdravím. Chápu, že ho nemáte ráda. Kdybych já byla zvědavá jako vy a musela kvůli tomu, abych věděla, kam až jde lesem v noci v kimonu, musela jít za ním tak dlouho, abych po tmě rozpoznala, že nese v ruce shnilý banán a musela si nastavovat budík na 3:15, abych ho nepropásla při sekání trávy kosou, spala bych přes den jako zabitá a žádná hudba a tančená zumba, ba ani natřásání zadkem, by se mnou ani nehlo. Prospala bych veškerý čas, a zeptat se ho na ten květák bych neměla taky příležitost. Jen to kimono, to by mi nedalo spát... Jste vtipná . Ida
Vypátrejte to co nejdřív a napište o tom do Blesku. To číslo půjde na dračku.
Květák způsobuje nadměrnou plynatost. Takže i pokud by soused snědl jen jednu hlávku denně, zamoří Vám ovzduší, že se nebudete ani moci nadechnout. Pořiďte si kyslíkový přístroj.
Jak na to? Oblečte si německý dirndl, ruské válenky, tyrolský klobouk se štětkou, do ruky vezměte pukavce /zkažené vejce/ a vyrazte do lesa. Nezapomeňte sledovat jeho kadibudku /to za tu popelnici/. Až ho potkáte, hoďte po něm pukavcem. Pokud se trefíte, ručím za to, že se do Vás obratem zamiluje. I zápach květáku to zaručeně přehluší. A budete moci pak tančit zumbu spolu ve dvou. Hlavně spolu, prosím, nemějte, děti. To by byla, panečku, kombinace genů.
A můžete pak společně i twerkovat. Mimochodem, co to slovo znamená? Já si myslím, že zvracet. Mám pravdu?
A dejte vědět, jak jste dopadla. Jaga.
babajaga - je to prostě mrskání prdelí a jmenuje se to twerk.Krásně to protáhne plotýnky a spodek těla.
Nevidím nic špatného na tom pánovi.
Květák je normální rostlina, asi jako mrkev. Mě je úplně jedno jestli doma pěstuje pod UV lampou fialový květák (sicilský), je to legální. Mě osobně nesmrdí, ani když se vaří (i když jej nenamočím před vařením). Zrovna jsem dostal chuť na smažený květák. Špíš bych to typoval na nějaké zvíře v domě.
Asi to bude noční člověk, přes den má asi hodně práce. A v noci má volný čas. Taková sova.
Shnilý banán je skvělé hnojivo. Do popelnice to je škoda a na zahradu není moc vhodný, přeci není to místní rostlina. Les je pro shnilý banán skvělé místo.
Sleduje vasi popelnici? Nevyhazujeje často něco hodnotného, co by muhl zpeňežit? Nebo papír na podpálení do krbu?
Teď k tomu sekání. Možná nechce rušit sousedy hlučnou sekačkou, nebo na ni nemá peníze. Je skvělé sekat v noci, není takové vedro jako ve dne. Také sekám pozdě navečir, pravda ale né kosou.
Nevím jakou hudbu máte na mysli jestli tu ze cca. 14. stol. nebo gothic rock, ale to je jedno, každý poslouchá něco jiného někdo dechovky, někdo rock&roll, vězte, že existují příšernější žánry... Tančit u toho zumbu, to je asi tak divné jako spívání falešné zpívání čecha Zvonky štěstí ve sprše.
Jestli ten květák vypadá jak marjánka, tak by to mohl být dost velký problém. Před 2 lety jsem dostala 1 sazeničku, zasadila na zahradě, vyrostla krásně a jednou v noci se i s kořeny a s tyčkou ztratila. Pokud soused pěstuje toto, divím se, že to ještě má. Prý milovníci tohoto květáku ho cítí na dálku a neváhají přeskočit plot, riskovat život . To, co dělá po nocích, je zajímavé, ale lidi mají různé úchylky a zábavy. Já - zbabělec - bych asi nic neřešila, pokud je květáku velké množství, dojde na souseda i bez vašeho přičinění. Nejde si ho nevšímat? Nechat ho žít podle svého? Jsou i horší sousedé, tahají na všechny paragrafy, jsou zběhlí ve sporech se všemi a všude, pokud nejste právník, nemáte šanci. Já se snažím řešit spory slušně, ale někdy to opravdu nejde. Dejte vědět, až si pro souseda přijede zásahovka.
Vysvětlení je jednoduché. Váš soused není žádný podivín, ale hrdina a lokální podnikatel! Ta pěstírna je jeho živobytí, pěstuje květáky a určitě i jiné plodiny a pak je prodává na místních farmářských trzích. Pravděpodobně mu vyhovuje, že pracuje v místě bydliště a nemusí se z domů nikde vzdalovat. Ve skutečnosti je jeho poslání jiné - je to lovec upírů a vlkodlaků a díky Vaší všímovosti se mu to nepodařilo ututlat. Ve skutečnosti chrání vaši vesnici a celé okolí před těmito nebezpečnými tvory. To že chodí v kimonu je asi jen otázka jeho zvyku, nejspíše ještě z dob kdy se učil bojovat v lekcích bojového umění, anebo tak chodívá pro psychologický efekt, přece jen jde větší respekt z chlapa v kimonu než ze staršího pána v tričku. S tím zhnilým banánem jste byla asi jen svědkem nešťastného omylu. Ve skutečnosti chtěl vzít si s sebou do lesa na ochranu česnek, ale ve spěchu si vzal schnilý banán... Dalekohledem nesleduje vaši popelnici, ale bezpečnost celé ulice! A nejspíše za tou popelnici uviděl něco podezřelého. Buďte ráda za takového souseda - ochránce! To sekání trávy v noci kosou je jen maskovací manévr před sousedy, ve skutečnosti tam číhá na z lesa uprchlé vlkodlaky a upíry, raději v noci nechoďte ven. A k té gotické hudbě, zumbě a twerku - no každý se holt odreagovává nějak jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.