Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

16 až 20 let - jakou posloucháš muziku?

Od: pata odpovědí: 9 změna:

Ahoj, jen tak sonduju :) . Není to žádná oficiální anketa, ale byl jsem teď učit jako dobrovolník v kurzu kluky a holky mezi 16 a 20 let a koukal jsem, že už mi uniká,co poslouchají za muziku, na jaké filmy a youtubery koukají...Je tu někdo v tom věku? Co posloucháte za muziku? Jaké vás baví filmy? Jaké youtubery sledujete? Rád bych byl zase trošku IN :) . Dík *tuc*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Zeptám se vnoučat. Mně starou oslovují Beatles, Scorpions, Nohavica, Dobeš, ...

liska5

Mne starou...

liska5

Zatím první odpovědi vnuků 16 let, že hlavně rap, hiphop většinou americkej, grime rap a český rap.

liska5

Jeden mladej z rodiny mi napsal: rep a pop. Nejvíc Eminem, ale i starší skupiny: Nirvana, U2, Beatles, Led Zeppelin

liska5

Přidávám něco od holek: Mirai, Pokač, Lenny, Jelen...

muside
hodnocení

0x

Zdravím, je mi 23, ale i tak odpovím - dlouhodobě poslouchám Coldplay, The Cure, Green Day (spíš starší alba), Panic! at the Disco, Metallicu (kor v těch 15-16 se mi dobře usínalo u kytarových sól Metallicy) atd., z českých kapel mám ráda třeba Vypsanou fixu, Kieslowski a další. Všechny tyhle kapely jsem poslouchala už v pubertě, na někoho jsem narazila dřív, na někoho později. Filmy jak co, konkrétní tip nemám, ze seriálů jsem v pubertě ráda sledovala Pretty Little Liars. Youtubery už nesleduju vůbec, dřív jsem si občas pustila Atiho, Peťana (čeští Youtubeři), Duklocka (ten je ze Slovenska), ze světa občas i Pewdiepie, to je sympaťák. Dneska mě neoslovuje tvorba ani jednoho z nich, jenom Peťana si pustím tak jednou za půl roku, mám už asi jiný styl humoru. A jsem holka ;)

hodnocení

0x

Muzika:

cca od 10 jen rozšiřuji seznam v mobilu, líbí se mi různé různé styly, písnička se mi zalíbí, když se mi s něčím spojí, poslední dobou, když se mi nějaká zalíbí, jsem ji schopná poslouchat stále dokola

např. Nothing Compares 2 U (Sinead OConnor), Total Eclipse of the Heart (Bonnie Tyler), Nothings Gonna Stop Us Now (Starship), None Of My Business (Cher Lloyd), Under (Alex Hepburn), Moonlight Shadow, To France (Mike Oldfied), Happy Ending (Mika), He dont Love me (Winona Oak), Dynamite (Taio Cruz), Dreams (The Cranberries), Dancing With Tears in My Eyes (Ultravox), Behind These Hanzel Eyes (Kelly Clarkson), Behind Blue Eyes (Limp Bizkit), Angels (Morandi), Girls Go Wild, Lost on You (LP)...

Filmy:

The Theory of Everything, Konečně doma, Přes noc 30, Vesmír mezi námi, Dívka, Osmáci nepláčou, Super náhradník, Jen tak trochu štěstí, Past na rodiče, Ďábel nosí pradu, Bídníci, Titanik, Dánská dívka, ...

Seriály:

Přátelé, Krok za Krokem, Zoufalé manželky, Průměrňákovi, Young Sheldon, Elisa z Rivombrosy, Americká manželka, Hra o Trůny, Malcon v nesnázích...

YouTube: Chris Heria

alanin
hodnocení

0x

Věk 19let

Hudba: JPOP

Filmy: anime, televizi ne, rádio ne

Youtube moc nesleduji, výjmečně nějaké návody, když něco potřebuji. Mám pocit, že na youtube sledují hlavně děcka na základce -druhý stupeň a ze začátku střední.

kralovi*
hodnocení

0x
Mladi radi sleduji streamery na Twitch.tv, chodi na Reddit pro memes; sleduji serialy na Netflixu jako Sex Education, Riverdale a par lidi ma rado anime. Z hudby nektere holky rady poslouchaji korejsky pop; ale rekla bych, ze obecne nejposlouchanejsi jsou zanry hiphop a R&B - interpreti jako Postmalone, Travis Scott, Kendric Lamar, Drake...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]