Nejste přihlášen/a.
7x
5x
Kdo se nechá natlačit do očkování, tak ať se klidně nechá bez motivace nebo za cokoliv, co nabízí. Za 5 let jsem zvědavá k čemu vám to bude..
již jsem to psal několikrát -nepamatuji, že bych měl chřipku. Jenom vždy po očkování proti chřipce,kdy jsem ji do měsíce dostal ! Nyní i kdyby se všichni lékaři světa stavěli na hlavu tak NE a tím spíš NE vakcíně na C-19 !
Nejvíce mě štve, když se mluví stále o očkování a o vakcíně. Není to to očkování, ani vakcína. Je je to genová terapie.
Postup výroby té jedové směsi s buňkami potracených dětí, je na zcela jiném principu, než je výroba dřívějších typů očkovacích vakcín.
Je to matení veřejnosti.
Mimo jiné, rozdíl je, když někdo mozek má a někdo ne. Kde mozek není se o spodinu lebeční samozřejmě nemusíte obávat.
Elektromobil zasírá planetu víc, než obyčejné auto. Výstupy byly zfalšované.
Kupčení se zdravím u stánku na levnou krásu. Zatím jenom nápad - jakoby ,,očkování,, v nákupních centrech a k tomu nádavkem slevy, bonus na zboží. No nekupte to. Mě to připadá jako dříve sepisování smluv u stánku na stavební spoření v OC. Což bylo tenkrát neškodné.
Jinak jaká výhoda. V Izraeli, nevíce proočkované zemi, nyní umírá polovina plně naočkovaných lidí, kteří se dostanou k delta mutaci. Píchnutí absolutně nechrání. Reklamní TEČKA za koronavirem neplatí.
Ta ,,jakoby vakcína,, je vyvinuta na Covid - 19, na tyhle další a další varianty je úplně zbytečně do sebe prát tyhle jedy.
akw.sk/...
3x
Zdravím. Co to máte všichni pořád s těmi výhodami a bonusy? Proč pořád chcete přicházet k nějakým výhodám a penězům bez práce, napůl podvodem? Chceš přimět lidi ze svého okolí k "nečemu", co tobě přinese bezpracně peníze? A co když konkrétně těm, které ty přiměješ k očkování (nota bene kvůli pětistovkám, ne proto, aby jim to prospělo), to způsobí nevratná zdravotní poškození nebo i smrt? Jak k tomu přijdou? Jen všechny pěkně nech, ať se rozhodnou sami, ať si vyberou sami, je to jejich zdraví. A pokud se jim ukáže, že očkování je ta jediná správná a bezpečná cesta, dojdou si tam sami. Ne proto, abys ty přišel k penězům. Když chceš prachy, najdi si brigádu. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.