Nejste přihlášen/a.
již jsem to psal několikrát -nepamatuji, že bych měl chřipku. Jenom vždy po očkování proti chřipce,kdy jsem ji do měsíce dostal ! Nyní i kdyby se všichni lékaři světa stavěli na hlavu tak NE a tím spíš NE vakcíně na C-19 !
Nejvíce mě štve, když se mluví stále o očkování a o vakcíně. Není to to očkování, ani vakcína. Je je to genová terapie.
Postup výroby té jedové směsi s buňkami potracených dětí, je na zcela jiném principu, než je výroba dřívějších typů očkovacích vakcín.
Je to matení veřejnosti.
Elektromobil zasírá planetu víc, než obyčejné auto. Výstupy byly zfalšované.
Kupčení se zdravím u stánku na levnou krásu. Zatím jenom nápad - jakoby ,,očkování,, v nákupních centrech a k tomu nádavkem slevy, bonus na zboží. No nekupte to. Mě to připadá jako dříve sepisování smluv u stánku na stavební spoření v OC. Což bylo tenkrát neškodné.
Jinak jaká výhoda. V Izraeli, nevíce proočkované zemi, nyní umírá polovina plně naočkovaných lidí, kteří se dostanou k delta mutaci. Píchnutí absolutně nechrání. Reklamní TEČKA za koronavirem neplatí.
Ta ,,jakoby vakcína,, je vyvinuta na Covid - 19, na tyhle další a další varianty je úplně zbytečně do sebe prát tyhle jedy.
Zdravím. Co to máte všichni pořád s těmi výhodami a bonusy? Proč pořád chcete přicházet k nějakým výhodám a penězům bez práce, napůl podvodem? Chceš přimět lidi ze svého okolí k "nečemu", co tobě přinese bezpracně peníze? A co když konkrétně těm, které ty přiměješ k očkování (nota bene kvůli pětistovkám, ne proto, aby jim to prospělo), to způsobí nevratná zdravotní poškození nebo i smrt? Jak k tomu přijdou? Jen všechny pěkně nech, ať se rozhodnou sami, ať si vyberou sami, je to jejich zdraví. A pokud se jim ukáže, že očkování je ta jediná správná a bezpečná cesta, dojdou si tam sami. Ne proto, abys ty přišel k penězům. Když chceš prachy, najdi si brigádu. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.