Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Libi se mi starsi kluci

Od: adell23 odpovědí: 5 změna:
Dobry den, za chvili mi bude 16. Libi se mi starsi kluci vetsinou tak 20+ . Uz dlouhou dobu ale jen jeden. Mym kamaradkam prijde, ze jsem divna, vsechny totiz leti na sve vrstevniky nebo max. o rok starsi, libi se jim chvilku, pak par tydnu spolu chodi, pak se rozejdou a najdou si noveho. Ja na tohle vubec nejsem. Pritele jsem proto tedy ani dosud nikdy nemela. Co si o tom myslite vy? Je to normalni anebo je to v mem veku podivne?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co si myslí holky , na to nedbej. Je vidět, že jsi jiná, slušná. To že se ti líbí starší kluk, je normální. Hlavně aby ty jsi se taky líbila jemu. Potom by nic nebránilo prožít krásný vztah a kdoví, jestli ne trvalý? Se sexem nepospíchej, zůstaň svá.:)

gotojo
hodnocení

2x

Zdravím, je to normální, má to tak spousta žen. Můžeš si najít staršího přítele a nemusí ti to vydržet, stejně tak ti to ale nemusí vydržet s vrstevníkem. Lidi často zmiňují, že starší kluk bude tu holku "tahat na zcestí," bude kašlat na školu, dotyčný s ní bude manipulovat, blablabla, osobně jsem se s tím nikdy nesetkala. "Zkazit tě" (začneš kouřit, chlastat, otěhotníš) tě může i vrstevník, vztah se starším mužem není v tomto ohledu žádné stigma.

Nabízenou cigaretu jsem vždycky odmítla a v restauracích a barech jsem si objednávala nealko, žádný "z mých mužů" s tím neměl problém. Ve vzdělávání a zájmech mě moji přátelé a partneři vždycky podporovali a podporují. Uznávám, že já jsem měla na muže ale vždycky štěstí. Pokud dotyčný není nějaký grázl, co lítá v drogách a chlastá první ligu, tak bych se toho nebála. Nic horšího, že se spálíš, se stát nemůže, pokud bude ten kluk slušný.

hodnocení

1x
Trochu horší by bylo, kdyby se ti líbili starší kluci 40 +.

joudic*
hodnocení

0x
vzdyt to je normalni, vetsinou starsi typek neni pubertalni debil (coz okolo 20 je i porad brzo), zatahne mladsi mezi normalni lidi, uz vi co a jak v posteli, abyste z toho neco mela, a pokud jste vyspela na svuj vek a ne pubertalni blbena, budete oba spokojeni. Vetsina mych partnerek byla okolo 20-25 az dosud, kdy je mi lehce pres 40, ale nevypadam jak paprda, kdyz vidim nektere politiky i o 5 let mladsi, kteri se spis blizi vzhledove memu otci.. nicmene ve vasem veku jsem jeste vypadal skoro jak dite *smich*

mon*
hodnocení

0x

Ahojky, pokud je ten kluk strarší o 5 až 10 let je to v pořádku, pokud je věkový rozdíl větší, štěstí v lásce nenajdeš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]