Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se díváte na chrápajici ženu, neodpuzuje vás to?

Od: julie* odpovědí: 9 změna:
Hezkou sobotu všem :))
Sestěhovala jsem se s mužem, ktereho mám ráda, on mě očividně také, ale řešíme jednu věc. Prý chrápu. Na obranu musím říct, že mám křivou nosní přepážku, odmala jsem se léčila skrze záněty středouší a mám podle všeho úzké sluchovody i nosovody, dosud žádný problém, předchozí přítel si za 12 let nepostezoval že chrápu, sám chrápal a měl asi pevný spánek... Nyní jsem s přítelem, který spí lehce a je na mě vždycky cely den ošterny, když nad ránem zachrápu, prý vždy kolem půl páté. Já sama spím s nervama, abych nechápala. Nevím, co s tím. Jsme v začátcích vztahu a už je tu překážka proč nespat spolu. Já bych si nedovedla představit spát jinde, koupila jsem drahé matrace a na gauči spát nechci, mám blbou páteř a taky dost sebeúcty, abych dělala gesta typu "jdu spát na gauč". Jak to řešit v dvoupokojovém bytě? Pomohlo někomu něco na chrápání? Já si taky nestěžuju, že on chrápe a že hodně chrápe. Zároveň chápu, že při lehkém spánku druhého budím. Jak se díváte na chrápajici ženu, neodpuzuje vás to?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pomoci může septoplastika. Ale taky nemusí. Přítel může zkusit ušní špunty.

hodnocení

3x

Milá Julie, ani netušíte, kolik párů, hlavně ve vyšším věku má oddělené ložnice. Právě kvůli tomuto problému. Pokud nechcete řešit svůj zdravotní problém, moc toho na výběr nemáte. Kapky a různé zaručené lidové recepty nefungují. Jistota jsou špunty do uší, ale i tam se musí vyzkoušet typ který bude příteli sedět.

hodnocení

1x

Ptala jste se lékaře, jestli by s tím nešlo něco dělat (s křivou nosní přepážkou)? Být Vaším přítelem tak Vám to neříkám; být Vámi, tak bych si udělala postel v druhé místnosti.

To je jenom kolem půl páté (to snad není takový problém)? To pak nemůže usnout?

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Ženy chrápou stejně jako muži, snad jen trochu tišeji. Ve starším věku je to srovnatelné. Je to nepříjemné při usínání, ale odpudivé? Pokud je člověk hodně unavený a "vyluftovaný", zalehne a spí jako poleno. Pokud se on budí, byť díky vašemu chrápání (ale je klidně možné, že kvůli chrápání svému), kolem půl 5hodiny a už "nezabere", je už asi odpočatý a víc spánku nepotřebuje. Pokud z toho vy máte špatné svědomí, zkuste spát na boku nebo na břiše. Trochu to pomáhá. Jen úplně nechápu, jak si může dovolit vám vyčítat něco, co dělá sám. Ať si najde večerní brigádu, která ho venku na vzduchu dostatečně fyzicky unaví, a sám uvidí, jak ho nic nevzbudí. (A jestli můžu => to vyjmenovávání svých zdravotních problémů na svou obranu, to nedělejte. Stavíte se tak do pozice podřízené chudinky, která navíc dělá nepatřičnosti, a partnera do pozice "machra", co má vždycky pravdu a právo buzerovat). Ida

mraf

*palec2*...Vypadá to nějaký na vztahový souboj, nenechte se zahnat do defenzívy. Vyžeňte decentně přítele na gauč a nakapejte mu na polštář přípravek proti chrápání, jeho možná utlumí (Adenol, snad se zobrazí: lekarna.cz/... alespoň stížnosti na vás. Vám asi nepomůže, na přepážkový problém bude krátký, ale je báječně větrový a i tak něco zlepší.

petrovic
hodnocení

0x

Zalezi, v kolik chodi spat a jaky je pritel dric. Jestli vic dela rukama a cely den nekde skace, nebo to je typ, co je cely den v kanclu a doma odpoledne v gauci. Pak muze byt tzv. prespany. Moje zena taky chrape. Ale vstavam v 5 rano, o pul treti jsem doma z prace a nastupuje odpoledni prace doma v garazi, na zahrade atd... a chodim spat okolo pul noci, tak lehnu a spim a klidne at si chrupka... a jeste musim dodat velice me oblibene tema... sex. Po poradnem sexu oba dva spi jak zabiti *placni*

joudic*
hodnocení

0x
no poctive chrapani bych nezvladl popravde nejspis.., bych se musel pokazde vecer vylit jak vaza, a pak bych padl a probral se az rano :)

xxk
hodnocení

0x

Je jedno, jestli je to žena nebo muž, ale vadí ten chrápající rachot, v noci hrůza.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]