Nejste přihlášen/a.
Zdravím! Je mi 15 let a zajímalo by mě, zda mám potenciál mít úspěch u holek mého věku. Základní vlastnosti znám, ale i tak bych se chtěl "vyzbrojit" radami a tipy od vás. Vím, že bych měl mít sebevědomí, smysl pro humor, nemít nudný život, nepodlézat, být gentleman, milý, upravený, slušný, ale zároveň ne ten good nebo bad boy apod. Většinu z těchto vlastností mám, takže bych chtěl požádat o váš názor na mé vlastnosti, zda mám potenciál na balení holek, a případné rady či doplnění. Předem děkuji za všechny odpovědi!
Zdravím. Milý hochu, moje odpověď se ti asi nebude líbit, ale ve svých 15 letech stejně stará děvčata, myslím, neoslníš. Ta totiž koukají po klukách kolem 18, 20let. Oslnit můžeš ale dívky z páté, šesté třídy. Tedy 11, 12leté. Ty tě ale asi nezajímají. A to přesně tak, jako ty, ty 15leté. Ida
Dobrý den, obávám se, že vlastnosti, které zde popisujete, mnoho dívek Vašeho věku (tedy okolo 15ti let) neocení, resp. nedocení. Ony nyní chtějí "hajzlíka", "ranaře" a těžkého frajera. Ovšem, velkou šanci máte později, až se děvčata spálí, dostanou rozum a budou konečně hledat muže pro normální vztah a pro život. Zdravím!
pandotazni - žádost o názor jste měl vložit hned do Volné diskuze. Takto přiděláváte práci sys, která tam tuto žádost o názor bude přesouvat, protože to je zde takto nastavené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.