Ahoj holky vyjdete si občas teď v létě, pod sukni či letních šatičkach bez kalhotek.Ja to tak občas praktikují.Je to příjemné a cítím se tak volna bez pocitu upocenych kalhotek.Na vytoky netrpim a co občas jdu bez kalhotek tak ani opruzeniny či záněty
Já tedy jenom občas doma, když je vedro. Štitila bych se si někde sednout jen v tenkých šatech na lavičce nebo v restauraci. Na to mám své pozadí a popředí moc ráda.
jenda22 - Opruzeniny nejsou důsledkem nošení kalhotek, ale tlustými nohami v horní části, nebo když má někdo nohy, které se třou o sebe (je to vrozené). Smůlu mají hlavně ti, kteří mají "ixovky".
Uznávám, že to má své výhody - stačí se někde rozkročit a ulevit si , kdysi to bývalo běžné, když ještě nebylo dostupné spodní prádlo. Ale mně by se to příčilo, nemoct se utřít a pak si někde sednout. Ale dnes,kdo se nesvlékne a nenechá se zvěčnit nebo není na internetu, jakoby nebyl.
A Wampko, myslíte si holky, že ty gaťky a šaty-sukně nebo kalhoty zabrání dostatečně nějakému tomu proniknutí nějaké infekce? Co takhle třeba ještě plavky nebo opalovačky? To je potom jako bez kalhot a bez sukně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.