Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vždyť je mezi svými. Nebo je to jinak?

Od: jirbar* odpovědí: 5 změna:
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Každopádně je to bordel, kdybych já chtěl coby odsouzený nastoupit na nové místo, tak mě nikdo nezaměstná.

luke237
hodnocení

0x
Dokud se lidi - nejen z kraje, za ktery je Pekarek poslance - nevzbudi a spolecne nezacnou bojovat proti takove bezpaterni nemoralnosti, tak se tak bude dit donekonecne.

Lidi v jeho kraji se potrebuji spojit a v danem casovem rozmezi, jak vyzaduje zakon o odvolani poslance, sehnat dost podpisu na odvoleni tohohle zlodeje.

buss

A podle čeho odvolat? To měli v Ústavě komunisté. Ale pro dnešní poslance, vládu je to skvělá kvalifikace a předpoklad vládnutí. Joo národe český...

ohneta*
hodnocení

0x

A ODS se diví, proč ji nikdo nevolí. Vždyť občané jsou až na druhém místě, napřed dáme přece nažrat svojim. Nikdy jsem nevolil levici a ani nebudu, ale takový přístup se mi hnusí.

hodnocení

0x

Na tom není nic až tak nepochopitelného. 3 rebelové /Tluchoř, Fuksa a Šnajdr/ se zašprajcovali a hlasovat pro změny nechtěli. Ale ani proti nemohli, aby vládu nepodrazili, nepoškodili. Proto se raději zřekli mandátu a resignovali. Věřte, že jim tato loajálnost bude dobře zaplacena.

Místo nich bylo třeba narychlo sehnat náhradu a to takovou, která by se nemrskala a hlasovala pro. Proto se sháněli 3 mafiáni, kteří byli po ruce a všeho schopni. Našli se, jak by ne. Pan Pekárek, přestože byl odsouzen za korupci, si svým jmenováním zajistil poslaneckou imunitu a už nikdo nebude moci nyní strkat čenich do toho, že požadoval úplatek ve výši 1 milión korun. Jeho průser už je zažehnán a časem bude i ututlán. A VO TOM TO JE. Jeho protislužbou bylo zvednout ručičku ve správnou dobu. Což nedá moc práce.

A tak to dopadlo, jak to dopadlo. Divíte se? Mě už v naší republice nepřekvapí zhola nic. ODS by se spolčilo třeba s 8hlavým drakem, jen když jim to přinese prospěch.

A TAK JESTLI NEUMŘELI, DOJÍ NÁS DODNES! *zed* Jaga.

Co mě pobavilo: na netu je zmínka, že se kolegové snaží nového kolegu pana Pekárka přemluvit k tomu, aby resignoval! *haha* To by byl pěknej blbec! Splnil svou povinnost a teď může jít od válu? Vždyť tam jistě lezl především kvůli té imunitě a teď se jí přece jen tak lehce nezbaví, když mu to nějací strejdové budou radit. Oni jsou tak blbí, jak on je chytrej!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]