Nejste přihlášen/a.
Mám, bohužel, zkušenost, v blízké rodině. Mladí lidé, hezký pár, zamilovali se, byla svatba. Po roce se narodil syn, za dalšího 1,5 roku dcera. Za 3 roky nato rozvod. Pán byl gay, se ženou si nerozuměli a to jeho manželství byl spíš takový pokus, zda to půjde. Jak vidno, nešlo to.
Paní je dnes podruhé vdaná, spokojeně. Pán měl několik partnerů, s tím posledním nakonec uzavřel registrované partnerství. Oba lidé se dokáží sejít na kávu a poradit ohledně svých dětí, s alimenty nejsou také problémy. Obě děti žijí s matkou a jejím druhým mužem, ale k otci a jeho reg. partnerovi jezdí také, i na několik dní. Dalo by se tedy říct, že je všechno v pořádku.
Ovšem, neradila bych Vám to. Ta nevěsta byla jako pokusný králík, zda mu to se ženou bude klapat. Rozvod s ní zamával. Před svatbou nevěděla nic, jinak by si ho asi nevzala. I to tajení bylo trestuhodné.
A děti, pokud byly menší, měly v hlavě kolotoč? Viz: Proč náš taťka spí na společných postelích s chlapem? Hahaha...
Nedělejte to. V životě je pokaždé něco za něco. A nikdo nemá všechno. Proto když budete žít s mužem, budete spokojen, ale zase nebudete mít děti. K tomu je potřeba žena. A tu, prosím, netrapte. Kdo něco podobného prožil zblízka, nikdy by k podobným pokusům nepřistoupil. Jaga.
Kdybyste si našel přítele, který by také chtěl hodně děti, tak byste to třeba společně nějak dokázali.
Nebo si najděte neheterosexuální dívku, se kterou se bude dát domluvit, jak vám to oběma bude vyhovovat.
Eliso, troufám si říct, že i kdyby chlap s chlapem skotačili 24 hodin denně, až by třísky lítaly, dítě by se určitě v tohoto vztahu nenarodilo.
Jako malá jsem viděla podobný pokus u králíků. Taťka připouštěl, ale samci i samice byli stejných barev, tak to holt popletl. Několikrát připouštěl, rvalo se to jako o život - a mláďata nikde. Tak se naštval a "samici" zabil na omáčku. Až potom zjistlil, že zabil samce . A že ten druhý byl taky samec. Je to prostě u každého druhu stejné, musí být kluka holka. Až na hermafrodity. Jaga.
Ono je to krásné,sledovat, jak mají mladí lidé děti a šťastné rodiny... Ovšem ty konce... Já jsem stará baba a troufám si říct, že hodně lidí s dětmi je na stará kolena mnohem více osamělých než těch, kteří děti neměli. Ti bez dětí si nějak život zařídili - znám i bezdětnou paní, která má na stará kolena se svými neteřemi mnohem lepší vztah než ony s matkou - kdežto ti s dětmi automaticky počítají s tím, že na stáří se děti v péči o ně přetrhnou. Jenže tak to nefunguje! Vztahy se musí budovat celý život, což nadpoloviční většina lidí neví. Takže děti nejsou rozhodně zárukou bezstarostného stáří, často je to právě naopak.
Pokud jste dozrál k těmto myšlenkám, tak byste byl jistě dobrý otec. Napadá mě, darovat semeno nějaké přítelkyni, známé, rozhodit sítě, kde je muž neplodný. Úplně cizí lidé nevím, když je člověk nezná. Ve světě, kde jsou případy náhradních matek, ale mnohdy nekončí dobře, matka se děcka nemusí chtít vzdát. někde byl případ náhradní matky, kdy se narodilo postižené děcko a ani jedna strana jej nechtěla. Asi je to i v mnoha zemích nelegální.
Nějaké filmy jsou určitě na toto téma natočeny.
Prostě obejít systém.
Nebo mít ít vlastní dítě na dálku, nevychovávat ho, ale stýkat se sním, být strýc, není to určitě jednoduchá věc a záleží na inteligenci a domluvě.
Takových chlapů po světě běhá, co se i přes svojí homosexualitu rozhodli pro život heterosexuála a založení rodiny. Někteří svojí roli hrají celý život (třeba Vašíček Klausů), jiní se po letech rozvedou a žijí v homosexuálním vztahu, ale děti už mají. Dětem je asi jedno, co spolu rodiče provádí nebo neprovádí v posteli, nebo že táta jezdí často "na ryby" se strejdou Karlem. Ovšem myslím, že do toho svazku by měli jít oba partneři informovaní. Ona třeba ví, že založí rodinu s homosexuálem, ale ani jí to nevadí, protože jí sex a fyzický kontakt moc neříká a snese to jen pro spolezení dětí a radši upřednostní vztah a rodinu s homosexuálním kamarádem, než s alfa samcem, který by ji nutil do sexu. Mám takové známe, ona po znásilnění, on homosexuál, který tedy o sobě tvrdí, že homo rozhodně nee, ale jinak je vykroucenější než kdejaká přiznaná buzna a vyrůstal s otcem, který by jeho homosexualitu nepřijal. Oba mají společný náročný koníček, který by s jiným partnerem těžko mohli provozovat. Společné dítě mají a žijí spolu dobrých 20 let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.