Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opakovaný sen

Od: andyyy odpovědí: 5 změna:
Opakovaně, asi tak po dvou letech, se mi zdál sen, ve kterém mě unesli... . Znamená to něco? Nebylo to poprvé co se mi to stalo.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Co by to tak přibližně mělo znamenat? Že tě jako třeba unesou ufoni?
Neboj, neunesou. Je to jen sen, klidně to hoď za hlavu a užívej hezkého dne.
sofca
20.06.21 18:34

yes

snar
hodnocení

0x

Únos: Být unesen - dosáhneš úspěchu v povolání, i když budeš muset jít vstříc nepříjemnostem. Sám někoho unést - ukvapeností si uškodíš a nezapomínej, že jaký je čin, taková je i odplata. Přihlížet únosu - tvoje tužby se překvapivě rychle splní. (V. Kubištová-Škochová - Velkoobsažný příruční snář; mě se osvědčil)

sofca
hodnocení

0x

Sny se nikdy nesplnujou,takže neboj nikdo tě neunese

Neřekl bych, že se sny nikdy nesplňujó, když velké štěstí přeje, tak se realičtější stát mohou. Mě se třeba zdál ulítlý sen ve kterém mě honil po dvou růžový medvěd, no ten se asi ale nesplní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]