Libí se mne nádherné vytvarované postavy mladších žen s postavou barbie.Zájímalo by mne jaké by to asi s nimi bylo ve vztahu v lásce a též v posteli.Vypadají jako dokonalost sama.Máte někdo zkušenost nebo názor?
Můj názor je, že když jde ženské přespříliš o vzhled, v hlavě toho moc nemá a v posteli je afektovaná.
Kařdá ženská chce být krásná a líbit se, ale všechno má svoje meze. Rozumnej chlap hledá jiné kvality. I když zase žádnej chlap nechce škaredou ženskou. Není to moc složitý?
Znám krásné inteligentní vtipné Barbie holky, hloupé nudné ošklivky, znám hloupé nudné Barbie holky i inteligentní vtipné ošklivky. Co si s tou ženou promluvit, místo špekulování, jak souvisí její vzhled s chováním?
samozřejmě každý vybírá co se mu líbí, jen pozor na tu "hlavu", hezká ženská sice může být pro chlapa blaho ovšem je-li zároveň nebo především rozumná až i třeba moudrá, pak je to nad všechny poklady světa, to vám potvrdí každý chlap kterému jeho vysněná "bárbínka" svými permanentními rozmary "zničila" půl docela normálního v jiném případě poklidného a spokojeného života...
A sám máš co nabídnout? Pokud jsi Ken, možná... Jinak mě se nepřirozeně hubené fifleny nikdy nezamlouvaly. Mám rád od přírody sympatické ženské, které je navíc za co chytnout.
Třeba Kateřina Brožová je nazývána českou Barbie, ale je to fajn inteligentní a všestranná žena. Na nic si nehraje, má rozumné názory na výchovu a umí uvařit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.