Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na výlet

Od: helca* odpovědí: 9 změna:
Zdravím,
1) nevíte o nějakém pěkném místě v ČR podobném jako jsou Mariánské Lázně (zpívající fontána)? Manžel zamítl Mariánky že tam už to zná, navrhl Třeboň. Vezeme dceru na tábor do Prahy, tak jsme si chtěli udělat nějaký romatický výlet tak na 3 dny, popřípadě každý den na jiné místo...
2) nevíte o nějakém výletě pro děti, něco podobného jako je v Liberci IQ Landia, nebo v Plzni Techmania? Vím že něco podobného by mělo být v Praze, ale bohužel neznám název, tak to na internetu nenajdu...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já jen vím, že všude je to krásné.

Nemohu nevzpomenout, když jsem asi před 2 týdny odpovídal na jeden dotaz a Vy jste mou odpověď okomentoval slovy "Tazatelka se ptala na něco jiného".
Tak mě to jen tak napadlo po ránu, jestli se to trošku nepodobá...:)
Přeji Vám i ostatním rádcům krásnou slunečnou neděli.

hodnocení

0x

Nepíšete, kolik je dceři let. Milovice jsou sice za Prahou, ale třeba zaujmou:

tanzania-park.cz/...

funarena.cz/...

mirakulum.cz/...

helca*
hodnocení

Moc děkuji za tipy. Mirákulum v Milovicích známe, tam už jsme 2x byli, opravdu skvělé vyžití pro děti...

motak
hodnocení

0x
Národní technické muzeum
helca*
hodnocení

Děkuji moc, to je přesně ono

sofca
hodnocení

0x

Ahoj,my přístí týden jedeme se školou do zoo olomouce a pak do Holedné(je to v brně)sice nevím jak to tam vypadá ale myslím že je tam hezky

ZOO Svatý Kopeček u Olomouce! Jako dítě se školkou a školou jsem tam byl snad desetkrát a se svými dětmi asi 3x. V té době ale byla pěknější ZOO Lešná-Got, vlastně Zlín. Nebo ZOO v Brně-Bystrci.Alespoň tehdy mi to tak připadlo ,ale to je již hejno let,cca40 roků od poslední návštěvy!

,

hodnocení

0x

Můžete zkusit okolí Moravské Třebové. Není to tam ještě tak profláknuté a přitom krásná místa - přímo tam překrásný zámek s několika trasami, nedaleko průmyslová železnice v Mladějově, kousek Svitavy s muzeem praček /mimo jiné/, v okolí Velké Opatovice s jedinečným kartografickým muzeem...rozhodně tam nejsou davy turistů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]