Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám na vysvědčení 3

Od: patriknavratil odpovědí: 6 změna:
Je konec školního roku a já jsem v sedmé třídě.Na vysvědčení mám samé jedničky a dvojky.Jenomže z dějepisu budu mít 3.Rodiče říkají že by jsem se měl stydět a já se chci zeptat jestli je to vážně tak zlé.Děkuji za odpověď Patrik Navrátil 13 let.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Patriku, není za co se stydět, trojka znamená dobře.

pb®
hodnocení

4x
Dějepis je zajímavý předmět, ovšem učitelé ho neumějí podat zajímavě v souvislostech. Je to jen učení letopočtů a jmen dávno zemřelých lidí. Ale zas to není tak, že někdo nemá buňky na matiku nebo na jazyky. Prostě dějepis se dá naučit jako básnička, dá se podívat na film, na ČT jde zábavný dějepisný pořad Dějepic. V sedmičce je to jedno, ale vysvědčení v 8. třídě už rozhoduje o přijetí či nepřijetí na školu. A je škoda si kazit vysvědčení tím, že byl člověk líný se něco naučit nazpaměť.

hodnocení

2x

nedělej si z toho hlavu trojka je dobrá známka a věř že pokud nehodláš byt hystorikem tak ti ten dějepis v životě stejně k ničemu nebude ;)

hodnocení

2x

PB ti odpověděla dost dobře. Není to vážné a ani zlé. Teda jak pro koho. Jedna moje mladá známá nedávná maturantka měla už od malička samé jedničky. Byla po nich přímo posedlá a dokázala je mít i z maturity. Jak to přímo nějak kladně ovlivní její další život si netroufám tvrdit. To ukáže až čas. Jsi v sedmé třídě a opravdu se s tím dá něco dělat, abys měl na konci osmé nějakou lepší známku. Třeba už budou letos lepší podmínky pro výuku a tak si ji vylepšíš. Je otázka, jestli chceš jít dále do škol, nebo do solidního a náročného učebního oboru. Mnohé nabízí i získání maturity. Držím ti palce ve tvém snažení.

joudic*
hodnocení

1x
no jako sorry, na skolu jsem dost kaslal, ale trojku na zakladce jsem nemel ani jednu, az na stredni, kdy jsem na to sral uplne.. Zas tak zle to neni, ale trochu ostuda teda jo, kor kdyz to je obycejny biflovaci predmet, a ne matematika apod, ktere kazdemu jit nemusi, protoze mozek to nezvlada upocitat.

leny*
hodnocení

0x

Trojka až tak špatná není a s těmi ostatními známkami je to dobrý výsledek. A možná, že se svojí trojkou máš z dějin více znalost, jak rodiče.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]