Nejste přihlášen/a.
Je krásný letní den, vy nastoupíte do vlaku a kousek od vás se posadí pěkná holka, u které absolutně nemáte šanci. Nemusí to být ale ve vlaku, může to být na zastávce, v kině nebo v obchodě..
Zkusíte ji oslovit, máte koule ze železa? Vybalíte nějaká esa z rukávu, nebo raději vsadíte na prostý dotaz? Kdy to jede, jestli už to jelo, jak se dostat tam tam.. povídejte, třeba se něčemu příučím.
Chce to začít. A zkoušet 10 - 20 x.
Každým pokusem získáváte zkušenosti, sebevědomí, vyvarujete se chyb z předešlých.
Takže vzhůru, zkuste oslovovat, ne každá od pohledu pěkná, Vás bude přitahovat, či zaujme, zalíbí se.
Zlehka, oťukávat, netlačit na pilu.
Naučíte se trošku psychologie v typech lidí a to je do budoucna k nezaplacení.
Být slušný, pozdravit, pěkně se vyjadřovat. Zdravé sebevědomí je třeba, ne ovšem dělat namachrovaného mistra světa. Pokud nebudete své věty prokládat vsuvkou "helé volé", jak mají dnešní mladí občas ve zvyku, jistě se s Vámi dá klidně do řeči. Pokud přijde doba rozloučení, je už jen na Vás, abyste si domluvil příští setkání. Třeba tak, že jste si ještě něco nedopověděli.
Jaký význam mají koule ze železa při seznamování? Můj taťka kdysi pracoval v továrně, kde byly kulové mlýny na drcení rudy. Byly to ohromné bubny, které se otáčely a v nich se převalovaly právě železné koule. Taťka mi asi 3 koule přinesl domů a s kamarádkami jsme zkoušely "vrh koulí do dálky." Ale to při seznamování s děvčaty opravdu nedělejte. Jednou mi ta koule přistála na noze a nebyl to pěkný zážitek. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.