Zdravím, narazila jsem na hádanku: Když jsem byl ještě malý, vždycky se něco přihodilo a já musel utíkat.Uběhl jsem dlouhou cestu, než jsem našel pána, kterého miluji bez podmínek a až za hrob. Vím, že mě má také rád, jinak bychom přece spolu nemohli sepsat celý můj příběh. Také mi dal jméno. Prý podle toho, že jsem prostě jiný.Mám dvě srdíčka. Jedno v hrudi a jedno od přírody krásně vymalované na boku. Často jsem měl hlad a bál jsem se i o život, ale vždycky jsem věřil, že bude líp a nikdy jsem to nevzdal.Řešením má být literární postava (člověk i zvíře), podle toho "pána" to tipuju právě na zvíře. Napadá mě akorát Lassie. Ale Lassie neutíkala odmala. Nenapadá vás řešení hádanky, o jakou postavu by mohlo jít?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.