Nejste přihlášen/a.
1x
Zdravím. Tak jsem projela kurzorem celý tvůj obličej, a místo, kde by ti piercing slušel, je to modře vyznačené. Ale moc by se mi líbila ozdoba na uchu v duhové barvě jako tady: sperky4u.eu/... Počet dílků už záleží na velikosti a tvaru tvého ucha. Ida

1x
Mladí myslete na budoucnost. Nač si mladá těla hyzdit, ve stáří budete litovat.
O piercingách koluje stereotyp, že jej obyčejně mají ti, co se špatně učí. Takže k pohovoru se nehodí.
Když myslíte na znetvořování, pomyslete na budoucnost, zda se to dá případně vzít zpět. Představte si např. Starou bábu s tetováním, no hrůza...
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

0x
Obočí nedoporučuji z důvodu toho, že jsem se na akcích často rvala a když Ti nevyletí dobře mířenou pěstí, tak sám od sebe časem vycestuje.
Jinak rodiče Ti vždy budou říkat, že Ti to nebude slušet, protože nebudou chtít abys to nosila.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.