Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám si dát piercing?

Od: evie odpovědí: 26 změna:
Myslíte, že by se ke mně hodil piercing do nosu? Mým rodičům by to prý nevadilo, ale říkají, že by mi to neslušelo. Tak se chci zeptat na názor ostatních.
Mám si dát piercing?

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

To se ptáš na špatné poradně. Tady je hodně starších a my moc piercing a tetování nemusíme. Zkus se zeptat v nějaké skupině mladých.

Za mě určitě ne.

hodnocení

5x

Já zde zastupuju ty mladší, je mi 30 a od chvíle, kdy jsem se začal v pubertě zajímat o holky, jsem vždycky hleděl na piercing jako na nežádoucí kritérium při výběru. Piercing se mi prostě hnusí a nelíbí na nikom. Kromě toho je dost možné, že tě pak budou někteří škatulkovat jako smažku.

jenda22
hodnocení

5x

Nic hloupějšího těžko vymyslet. Kroužek v nosu měly krávy. Co vy na to? A ještě štítek do ucha.

hodnocení

4x

Může mi někdo vysvětlit,proč se dnes spousta pěkných holek musí hyzdit tetováním či "pírsingem"?

id
hodnocení

3x

Do nosu ne, nemáš ho nejmenší a proč jej ještě zvýrazňovat?

mate59
hodnocení

2x

Raději do ucha než do nosu.

hodnocení

2x
Tohle je strašně subjektivní. Příznivci kroužkování Ti to vždy vřele doporučí třeba i mezi půlkama, odpůrci zas kategoricky zavrhnou. Takže relevantní odpověď prostě nemůžeš nikdy najít. Rozhodni se podle sebe.

hodnocení

2x
Ahoj. Já mám ráda piercingy i tetování. Ale upřímně- tobě pierc v nose slušet nebude.

hann
hodnocení

1x

I to co zrovna světem letí, nemusí padnout nebo slušet každému.Takže taková hezká, jemná dívka by s kruhem v nosu vypadala divně.To by se spíše hodilo někomu s hrubším, tvrdším obličejem. Ale stejně už to máš rozhodnuté, viď, piercink si dáš.

liska5
13.06.21 16:29
hodnocení

1x

Ne !

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Tak jsem projela kurzorem celý tvůj obličej, a místo, kde by ti piercing slušel, je to modře vyznačené. Ale moc by se mi líbila ozdoba na uchu v duhové barvě jako tady: sperky4u.eu/... Počet dílků už záleží na velikosti a tvaru tvého ucha. Ida

Mám si dát piercing? #2

hodnocení

1x

Mladí myslete na budoucnost. Nač si mladá těla hyzdit, ve stáří budete litovat.

O piercingách koluje stereotyp, že jej obyčejně mají ti, co se špatně učí. Takže k pohovoru se nehodí.

Když myslíte na znetvořování, pomyslete na budoucnost, zda se to dá případně vzít zpět. Představte si např. Starou bábu s tetováním, no hrůza...

witch*
S tím, že bych se špatně učila nesouhlasím. A hlavně vzdělání a inteligence nejde ruku v ruce.

Ale inteligence a zevnějšek někdy ano :-D

Ve škole jsem se nikdy učit nemusela, učení mi leze do hlavy samo. S IQ je to občas malinko horší,ale to je u mě způsobeno leností *smich* Piercingy jsem měla na různých místech a v srpnu jdu na tetování. Takže si také nemyslím, že by to mělo co dělat s výše zmíněným...*smich*
witch*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 14. 06. 2021 13:27:36
Mírněte se ve vyjadřování! Jde to napsat i slušně!
witch*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

dlouhachvile
hodnocení

1x

Zkuste si nasazovací - falešný, fake.

Jít na nějakou akci, nasadit a jít. Po akci sundat.

Třeba na stranu s kytičkou.

piercing.cz/...

hodnocení

1x

Zalezi, jak casto mas rymu.

hodnocení

0x

Piercing může být různý.

Tady je např. odkaz na stránku, kde je ukázka piercingu (hvězdiček na nose).

sperky4u.eu/...

witch*
hodnocení

0x
Za mě do nosu ne. Když už, tak madonnu (nad horní ret ke straně). Měla jsem píchnutý obě obočí, jazyk. Dvě kuličky v bradě mám dodneška a piercingy v bradavkách mi taky zůstaly, to samý i chrupavka ucha a jedna dírka v uchu navíc než obyč.
Obočí nedoporučuji z důvodu toho, že jsem se na akcích často rvala a když Ti nevyletí dobře mířenou pěstí, tak sám od sebe časem vycestuje.
Jinak rodiče Ti vždy budou říkat, že Ti to nebude slušet, protože nebudou chtít abys to nosila.

liska5
hodnocení

0x

Neptala ses tu náhodou jako Luca03, jestli můžeš nosit výstřih? Nějak mi ji připomínáš.

joudic*
hodnocení

0x
mala tecka s kaminkem ok, jako moje ex, nicmene v nose je to trochu neprakticke, vsichni to nakonec do par let sundali..
Mate zajimavy oblicej, zadna tuctovka, podle me to ani nepotrebujete ;)

kralovi*
hodnocení

0x
Tady jsou totiz skoro sami konzervativni duchodci, kteri ti reknou jasne ne. Mne osobne se piercingy libi, v nose take, ale jen na jedne dirce, ne v te prepazce. Jednoduchy piercing dokaze ozvlastnit oblicej a hlavne se da kdykoli vyndat, kdyby s tim mel problem treba zamestnavatel nebo tak. Pokud se ti libi, dej si ho.
Mě se piercing ani tetování nelíbilo nikdy a pro porovnání jsem třeba mladší než Joudic, který má opačný názor. Ono to asi nebude o věku ne? ;)
kralovi*
Ano, hodne jsem to zobecnila, ale stale si myslim, ze velka vetsina duchodcu proste vzdycky rekne ne, protoze vyrustali v dobe, kdy meli zafixovano, ze jakmile mel nekdo tetovani atd., musel prijit z kriminalu. Dnes uz se na to nastesti pohlizi jinak, ale stale je hodne lidi konzervativnich.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]