Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bylo dnes celé dopoledne Poradte.cz offline?

Od: fidonet* odpovědí: 26 změna:

V nadpisu je i otazka. Dnes jsem byl úplně nesvůj, od rána se mi stránka hlásila jako nefunkční, ale tady nevidím ani stopy. Fungovalo vše jak mělo a jen u nás, se to pokazilo?

Přeji hezký víkend

Admine, když jsem chtěl dát rubriku VZKAZY, tak mi to psalo, že jsme nevybral podrubriku, ale žádná tam není na výběr *hi*

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bylo ale já nevím proč.Na vysvětlení je tu někdo jiný.

repak*
hodnocení

0x

Jo, měl jsem to samé.

kytka*

Já taky byla bez připojení skoro až do 1/2 2 už jsem myslela,že se rozbil PC*ee*

vosikac*
30.04.10 14:28
hodnocení

0x

I já i já *nevi*

repak*

Vosikáč, máte špatný avatar, má tam být oslík :) .

vosikac*
30.04.10 14:30

*smich**palec*

jabraka*

Jako IÁ - IÁ!?

JABRAKA

hodnocení

0x

Výpadek byl způsoben změnou NS záznamů. Proto mohlo být, i po delší dobu, Poradte.cz nedostupné.

kytka*

Děkujeme za vysvětlení*placni*

fidonet*
hodnocení

NS? nebo DNS?

Hlavnš , že to funguje. Dnes je to celé nějak hlavou dolů. Nefunguje ani moje onlinovka :( (game )

marenka*
hodnocení

0x

A já jsem zjistila, že jsem si vypěstovala novou závislost *smich* Celý dopoledne jsem byla nervozní, až jsem se vykašlala na net, oblíkla montérky a šla makat rukama *frajer*

ar*

no tak to je paráda to je převodovka OK. *smich*

marenka*

Teda Are, Ty mě máš přečtenou *smich* Ale na převodovce jsem nedělala :-P přeci mu nebudu opečovávat milenku *cert*

ar*
30.04.10 18:25

*palec**smich*

papene*

:Dmarenko, to je zdravá závislost.Bystří mozek.*vtip*

ar*

Tak papene za týden zase vypukne hokej, ale časově to bude přijatelnější. Bez ponocování ;)

papene*

:) Neboj, já se přizpůsobím.*smich*Ještě musíme informovat sondaw.*vtip*

ar*

Neboj ta to tady sleduje a jak tam hodíš zase foto chlebíčků a pivka tak se připojí *smich* Jinak dobrá "pochopila"*palec*

lidus*
hodnocení

0x

tak já nechala zkontrolovat v PC co se dalo ale sem jsem se dostala až po 13h.

pt®

Já jsem se také nemohla ráno dostat na poradnu. PT /stařenka/

hodnocení

0x

po přechodu na nový server zůstaly jmenné servery původní, původní poskytovatel najednou naše záznamy vyhodil a tím bylo vše nedostupné. Zjistil jsem to ráno a nastavil nové ns, ale aktualizace záznamů trvá podle majitele DNS 1-24 hodin, takže jste mohli poznat jak je máte rychlé (aktualizované) :)

fidonet*

admin *palec* .. děkujeme. Jen nás to vystrašilo, co se děje. Na boku jak lítá ta reklama, kterou moc lidí nečte, kdyby tam lítalo

POZOR dne xx.xx.xxx bude server z duvodu upgrade vypnut na dobu xx.hod, všem by to předem dalo vědět co čekat.

Zažil jsme hodně servrů s rychlým vzestupem a pak ze dne na den END. Pak to člověka mrzí .. jen jsem se bál, . ... poradte.cz je FAJN *slunce*

kdybych to věděl, tak bych tomu naopak předešel :-D

fidonet*

jasný, já myslel, že to byl nějaký plánovaný přechod a že k žádným nečekaným stavům nedošlo ... hlavně , že to nyní jede uplně suprově

Přesně tak. Jinak nevííím co by sme si počli?.?.? *plac*

kytka*

Já bych také*plac**plac**plac*ale na to nemyslete ,jsme tu a to je důležité*slunce**slunce**slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]