Nejste přihlášen/a.
V nadpisu je i otazka. Dnes jsem byl úplně nesvůj, od rána se mi stránka hlásila jako nefunkční, ale tady nevidím ani stopy. Fungovalo vše jak mělo a jen u nás, se to pokazilo?
Přeji hezký víkend
Admine, když jsem chtěl dát rubriku VZKAZY, tak mi to psalo, že jsme nevybral podrubriku, ale žádná tam není na výběr ![]()
A já jsem zjistila, že jsem si vypěstovala novou závislost
Celý dopoledne jsem byla nervozní, až jsem se vykašlala na net, oblíkla montérky a šla makat rukama ![]()
Teda Are, Ty mě máš přečtenou
Ale na převodovce jsem nedělala
přeci mu nebudu opečovávat milenku ![]()
po přechodu na nový server zůstaly jmenné servery původní, původní poskytovatel najednou naše záznamy vyhodil a tím bylo vše nedostupné. Zjistil jsem to ráno a nastavil nové ns, ale aktualizace záznamů trvá podle majitele DNS 1-24 hodin, takže jste mohli poznat jak je máte rychlé (aktualizované) ![]()
admin
.. děkujeme. Jen nás to vystrašilo, co se děje. Na boku jak lítá ta reklama, kterou moc lidí nečte, kdyby tam lítalo
POZOR dne xx.xx.xxx bude server z duvodu upgrade vypnut na dobu xx.hod, všem by to předem dalo vědět co čekat.
Zažil jsme hodně servrů s rychlým vzestupem a pak ze dne na den END. Pak to člověka mrzí .. jen jsem se bál, . ... poradte.cz je FAJN ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.