Nejste přihlášen/a.
V nadpisu je i otazka. Dnes jsem byl úplně nesvůj, od rána se mi stránka hlásila jako nefunkční, ale tady nevidím ani stopy. Fungovalo vše jak mělo a jen u nás, se to pokazilo?
Přeji hezký víkend
Admine, když jsem chtěl dát rubriku VZKAZY, tak mi to psalo, že jsme nevybral podrubriku, ale žádná tam není na výběr
A já jsem zjistila, že jsem si vypěstovala novou závislost Celý dopoledne jsem byla nervozní, až jsem se vykašlala na net, oblíkla montérky a šla makat rukama
Teda Are, Ty mě máš přečtenou Ale na převodovce jsem nedělala
přeci mu nebudu opečovávat milenku
po přechodu na nový server zůstaly jmenné servery původní, původní poskytovatel najednou naše záznamy vyhodil a tím bylo vše nedostupné. Zjistil jsem to ráno a nastavil nové ns, ale aktualizace záznamů trvá podle majitele DNS 1-24 hodin, takže jste mohli poznat jak je máte rychlé (aktualizované)
admin .. děkujeme. Jen nás to vystrašilo, co se děje. Na boku jak lítá ta reklama, kterou moc lidí nečte, kdyby tam lítalo
POZOR dne xx.xx.xxx bude server z duvodu upgrade vypnut na dobu xx.hod, všem by to předem dalo vědět co čekat.
Zažil jsme hodně servrů s rychlým vzestupem a pak ze dne na den END. Pak to člověka mrzí .. jen jsem se bál, . ... poradte.cz je FAJN
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.