Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Taky Vás potěšila Barbora Krejčíková?

Od: liska5 odpovědí: 30 změna:

To byly nervy, to byl boj, v tom hicu! A ona obstála! Mně se líbí její vystupování. Máme další výbornou, milou, skromnou a houževnatou tenistku. A v sobotu finále!

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Potěšila mě ve čtvrtfinále, kdy si vytřela zadek s tou nabubřelou chvástavou američankou.
A je mi jedno, jestli byla černá, modrá nebo puntíkovaná. Aby si to tu někdo nevykládal "po svém".
doplněno 11.06.21 07:47: Tak už došlo i na mě:-D:-D:-D
Dejve111, přivítej mě v klubu.
Neboť nevím, čím jsem si zasloužil pozornost tohoto přispěvatele :-D
kicune*

Nezapomínejte na ty pilulky, co máte od doktora. Ty se musí pravidelně.

kicune*

ad doplněno: Ale víte to moc dobře, vždyť proto jste psal ten příspěvěk.

Nemám rád lidi, kteří se vychloubají tak, jako ta americká sportovkyně.
Bez ohledu na barvu pleti.
Nic víc nic míň.
Proto je dobře, že odešla poražena, třeba příště bude lépe vážit svá slova.
Vy, kicune, si samozřejmě můžete myslet co chcete, je to Vaše právo. Já ovšem Vaše myšlenkové pochody již nebudu komentovat.
Přeji Vám hezký den.
kicune*

Můžete dát nějaký racionální příklad onoho vychloubání, nabubřelosti a chvástání?

liska5
hodnocení

Kicune, sleduji to. Ta mladá snědá Američanka před předchozím kolem, kdy dostala od Krejčíkové nakládačku, veřejně vykřikovala, jak si s naší Krejčíkovou snadno poradí. Bylo to nadpisech těch zpráv, kde se chlubí svojí převahou a svými přednostmi. Tím právě zaujala, že si to pamatuji. Až jsem si říkala, že tohle nekritické chvástání se jí může vymstít a pak se bude cítit trapně. A taky na to došlo...Zajda888 ví, o čem píše.

kicune*

Zajdovi moc nevěřím. Ale jestli je to tak, jak říkáte vy, paní liško5, beru zpět ty pilulky *smich*

dejv111*
Máme tady takový menší nešvar... SYS kapkanaděje začala být silně neobjektivní a maže příspěvky jak za minulého režimu. To že kicune doporučuje někomu prášky a nepřímo ho tak nazývá bláznem a to bezdůvodně, to jí jaksi nevadí. Zamyslete se kapko nad sebou, přeháníte to...

kicune*
hodnocení

3x

Šikovná holka *hra*

liska5
hodnocení

Mně se líbilo, že to od ní nikdo nečekal a taky, jak ustála, když ji poškodili.

kicune*

njn, rozhodčí se potřeboval poměřit s počítačem

kicune*

A potěšila znovu! Hezký zápas. Máme vítězku *smich* Je to frajerka *frajer*

*hra*

liska5
hodnocení

Paráda! Neskutečné! Super holka! *ua**ua**ua*

jiofa

*ua*Gratulace. Hymna tedy nějaká zvláštní verze ale nevadí. Česko dalo o sobě vědět v té lepší stránce. Paráda.

kicune*

A je moc pěkný, že ji to předala zrovna Navrátilová. Hezký okamžik :)

liska5
hodnocení

Aj juniorka Nosková zvítězila!*ua* A taky nad Ruskou!

To budou zas komentáře na netu! Tam jsou tací, co do toho zapletou i Vrbětice*smich2*

jiofa

liska5: Nečíst, nevnímat, ignorovat. Troubové se vždy u nás najdou. Tak šťastnou ženskou jsem v tv dlouho neviděl. *slunce*

kicune*

Češky jsou při chuti, hrabou medaile ve velkém stylu *tanec*

jiofa

A to zítra ještě šance ve čtyřhře.

hodnocení

2x
Po tom 4. mečbolu, kdy ji rozhodčí upřel zápas, jsem to musel vypnout a šel jsem nadávat na zahradu;)

jiofa
hodnocení

2x

Nakonec potěšila. Jinak jsem celý zápas kroutil hlavou, jak s takovou hrou, oboustraně, může hrát finále. Bojovala, ale chvílemi to připomínalo hru amatérů vesnických kurtů. Má toho za ty dny dost.

liska5
hodnocení

Jo, bylo vidět, že je vyřízená. Už to nemělo tu razanci ani vtip, ale dřela neskutečně. V tom horku se těm jižním typům určitě hraje líp.

hodnocení

2x

Nepotěšila, ale jsem rád, že potěšila jiné.

Já na sporty nekoukám. Buď to dělám sám, nebo nic.

Koukat na sport v televizi je jako koukat oknem do bordelu ..

jiofa

Jako sportovec není na škodu se podívat na výkony ostatních sportovclů, kterých sám nikdy nedosáhnete.

Některé sporty v televizi neuvidíte. I když v nich máme mistry světa. Televizi živí reklama nebo placená propaganda, ne informování veřejnosti ..

pb®
hodnocení

2x
Profesionální sport nesleduju, až na jezdectví, na to se občas podívám. Pořád mám v paměti, že profesionální sportovec jen dělá něco úplně zbytečného lépe než ostatní.

markusak
hodnocení

0x

Nevím, kdo to je. Ale gratuluji.

motak
hodnocení

0x
Nepotesila... a stejně to není můj typ..

liska5
hodnocení

Tak je to zase v kapse! Čtyřhra - paráda a další zlato!

S tou Siniakovou si sednou. Daly to bez problémů.

Super holky máme!

kicune*

Novotná se tlemí z nebe *hej*

Siniaková mě hodně překvapovala na síti, co ta dokáže vrátit, to jsem nechápal. Asi nějaké šaolinské soustředění *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]