Nejste přihlášen/a.
To byly nervy, to byl boj, v tom hicu! A ona obstála! Mně se líbí její vystupování. Máme další výbornou, milou, skromnou a houževnatou tenistku. A v sobotu finále!
Kicune, sleduji to. Ta mladá snědá Američanka před předchozím kolem, kdy dostala od Krejčíkové nakládačku, veřejně vykřikovala, jak si s naší Krejčíkovou snadno poradí. Bylo to nadpisech těch zpráv, kde se chlubí svojí převahou a svými přednostmi. Tím právě zaujala, že si to pamatuji. Až jsem si říkala, že tohle nekritické chvástání se jí může vymstít a pak se bude cítit trapně. A taky na to došlo...Zajda888 ví, o čem píše.
Gratulace. Hymna tedy nějaká zvláštní verze ale nevadí. Česko dalo o sobě vědět v té lepší stránce. Paráda.
Aj juniorka Nosková zvítězila! A taky nad Ruskou!
To budou zas komentáře na netu! Tam jsou tací, co do toho zapletou i Vrbětice
Nakonec potěšila. Jinak jsem celý zápas kroutil hlavou, jak s takovou hrou, oboustraně, může hrát finále. Bojovala, ale chvílemi to připomínalo hru amatérů vesnických kurtů. Má toho za ty dny dost.
Nepotěšila, ale jsem rád, že potěšila jiné.
Já na sporty nekoukám. Buď to dělám sám, nebo nic.
Koukat na sport v televizi je jako koukat oknem do bordelu ..
Jako sportovec není na škodu se podívat na výkony ostatních sportovclů, kterých sám nikdy nedosáhnete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.