Máme u nás krásné koupaliště v přírodě, ale musí se tady nosit respirátor/rouška, teda kromě v bazénu, ale jak se mám venku opalovat s náhubkem, to už má vláda ten mozek úplně vydušený? Vždyť venku to není povinné, tak proč u vody?
Svatá prostoto, používejte zdravý selský rozum! To snad nemyslíte vážně opalovat se s respirátorem? Fakt už se někdy nestačím divit jak jsou někteří lidé vyplašení...
riv
Je to zdůrazněno i na webu, že z nařízení vlády se musí mimo bazén roušky dodržovat včetně rozestupů, takže selský rozum je akorát na pokutu. Co s tím? Docela by mě zajímalo jak to vypadá třeba v Praze na známėm koupališti v Podolí.
Pane Bože, Ty to vidíš... Já jsem za plnou svobodu člověka téměř ve všem a dokonce obhajuji referendum, ale někdy mám pocit, že by volební právo mělo být u některých jedinců na příděl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.