Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupaliště s náhubkem?

Od: riv odpovědí: 9 změna:
Máme u nás krásné koupaliště v přírodě, ale musí se tady nosit respirátor/rouška, teda kromě v bazénu, ale jak se mám venku opalovat s náhubkem, to už má vláda ten mozek úplně vydušený? Vždyť venku to není povinné, tak proč u vody?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Ale tak opalovat jde i z náhubkem a ani to nepujde vydět*smich*

Koupaliště s náhubkem?
karel556*
"vydět"to opravdu nebude ☹

petrwoods
hodnocení

5x
Svatá prostoto, používejte zdravý selský rozum! To snad nemyslíte vážně opalovat se s respirátorem? Fakt už se někdy nestačím divit jak jsou někteří lidé vyplašení...
riv
hodnocení

Je to zdůrazněno i na webu, že z nařízení vlády se musí mimo bazén roušky dodržovat včetně rozestupů, takže selský rozum je akorát na pokutu. Co s tím? Docela by mě zajímalo jak to vypadá třeba v Praze na známėm koupališti v Podolí.

riv kolikrát už bylo také na webu, že vládní nařízení je protiprávní .

Jinak řečeno-dnes už v testování, nošení respirátorů a roušek nejde o zdraví ale jen a pouze o navyšování zisků pro některé skupiny osob !

hodnocení

4x

U nás máme spoustu krásných rybníků vhodných ke koupání.

Co na to říká nějaký(á) Vláďa, to je mi zcela lhostejné.

hodnocení

1x

Logický pláč na špatném hrobu.

cutora
hodnocení

1x

Některé podniky náhubky stále požadují. Lékaři, lékárny, masny, elektra, uloženky apod.

Ale venku už nikdo. Až na koupaliště přijdete, tak uvidíte, že to nikdo nemá.

Pokud se budete opalovat s respirátorem, po skončení akce budete velmi podoben taťkovi ze seriálu Simpsonovi.

Jenom v opačném gardu.

dejv111*
hodnocení

0x
Pane Bože, Ty to vidíš... Já jsem za plnou svobodu člověka téměř ve všem a dokonce obhajuji referendum, ale někdy mám pocit, že by volební právo mělo být u některých jedinců na příděl. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]