Nejste přihlášen/a.
Zajdo...
1) nepsala jen o neplodnosti, ty největší perly jsi vynechala
2) zajímalo by mě jestli stejně řešila i jiné očkování
3) taky se zajímám + pohybuji se celý den mezi zdravoťáky, doktory...a jsou to podle témat všichni magoři, nevzdělanci, nezajímají se, nečtou asi správné weby... Jen podotknu, ne není naočkováno 100%, to je jasný, nicméně drtivá většina. Jenže zdejší covid team má za to, že dokud je hubený, mladý, fit a má dostek vitamínů tak je vše OK a je to jen malé nachlazení. Jasně, někdy ano, ale někdy taky tyto lidi skončili v nemocnici, někdy i na ventilátorech, nebo minimálně se zápalem plic. Mám takové okolo sebe, ale to nemá cenu opakovat stále dokola. Nejsem z pohledu Covidu nějaký plašan, ale vadí mi toto škatulkování, ani díly z továrny nejsou 100% stejné, natož lidi. Úplně stejně se můžeme hádat o tom, že chřipka nic není...nebo je? Přeci je to jen blbá chřipka.
Ono všechno není jen A nebo B
maverick přesně tak, všechno není jen A nebo B, ale u vakcíny ano. Vakcína je přece skvělá a nejskvělejší, vhodná pro polymorbidního starce jednou nohou v hrobě, stejně tak i pro děti a nově dokonce i pro těhotné či kojící. Zkrátka vhodná pro veškerou populaci a nikde ani náznak zmínky o tom, že by pro někoho nemusela být vhodná.
Asi takhle, v roce 2006 jsem se nechávala jako samoplátce očkovat na neštovice, které jsem v dětství neprodělala a věděla to. V očkovacím centru mi nejdřív nabrali protilátky, aby si moje tvrzení ověřili, s protilátkami by mě neočkovali. Ještě před covid hysteriií mi propadlo očkování na tetanus. Doktorka nejdřív vám vezmeme protilátky, ony kolikrát vydrží déle, když jich bude dostatečná hladina, očkovat vás nebudeme, abychom nedráždili váš imunitní systém (mám RS). No a najednou se karta obrátila, mám protilátky na Sars-COV2, dokonce vyšší hladinu, ale doporučení lékaře je určitě se očkovat nechte. Najednou NIKOHO protilátky nezajímají a pere se to do lidí nezávisle na ničem. A to mi nadzvedává obočí.
Když jsem byla těhotná, nesměla jsem ani kapky do nosu, ani zub mi nevyvrtali, o nějakém užívání léků jsme si mohla nechat jen zdát. A najednou je očkovaní neschválenou vakcínou doporučováno i těhotným? Očkoval snad před dobou covidovou někdy někdo těhotné?
PB, ne nic není A nebo B a ty si vybereš jen něco na co se ti hodí reagovat Ty totiž vidíš všude okolo A a tvrdíš B, ale tak to jednoduché to není...alespoň takhle na mě působí tvé zprávy.
Jestli není vhodné a dovolené psát téma související v textu s obsahem týkající se opatření proti koronaviru,které je denně slýcháno všude kolem nás v mediích, ve společnosti, ve škole, tak se omlouvám a budu to respektovat jakoby covid žádný už nebyl.Budeme se snažit žít normálním svobodným životem, jak nám doporučujete.Máte vlastně v tom pravdu, už se to přehání, jen to jedno téma dnes úplně všude.Souhlasím s Vámi i kdyby mne to mělo stát třeba rozchod s přítelem, jste starší a rozumnější než já.Děkuji Vám za oporu.
Jó děvenko. Prostě jsi si nabrnkla mláďátko. Je jak píšeš už nejspíše plnoletý, ale holky mají nad námi kluky mentální náskok tak asi tři roky. Tvoje ohleduplná láska může na tom být ještě líp. Jako, ještě míň. Jako mentálně. Ochrana očkováním, nebo testováním vlastně na cokoliv je asi v pořádku. Hlavně nezanedbej ochranu proti početí. Měj se fajn a buďte všichni zdrávi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.