Nejste přihlášen/a.
Zdravím, asi před měsícem jsem doma dělal stavební práce a na levou nohu na palec mi spadl silný kus betonu, a bolelo to šíleně, k lékaři jsem nešel, by mě poslal na chirlugii a já si nechci nechat strhnout nehet. Nehet ani moc nemodral, ale asi tak před týden se mi tam objevila u kořene taková skvrna nevím co to je, když to stisknu tak to vůbec nebolí ani při střihání nehtu, nevíte co by to mohlo být? foto přiložím. jinak díky. )
To je klasická stínka, jak my tomu říkáme. Bude odrůstat, v horším případě by vám mohl slézt nehet. Trhat bych si to nenechala, na to je času dost. Zrovna jsem měla před půl rokem na pravém palci u nohy a bez následků je pryč.
Je možné, že Vám nehet časem sleze.Ta modřina / podlitina/ ho mohla oddělit od nehtového lůžka. Pokud se bude uvolňovat, tak si ho budete jistit náplastí. Hned za ním poleze nehet nový. To je častý problém, stačí utkání v malých kopačkách nebo pád předmětu na prst, a je to. K doktorovi, pokud se palec zanítí, bude nateklý, bude v něm tepat nebo bude dokonce hnisat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.