Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jet na tábor? Nebo ne?

Od: lilinka* odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer,
Nevím zda chci jet na výtvarný tábor,nebo ne.
Nechci odjet od rodičů a bojím se,že se mi tam nebude líbit nebo na mě nebudou hodný.
Mám jet nebo,ne?
Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

molly
hodnocení

3x
Pokud máš jen trochu obavy, tak jeď. Pokud cítíš že vážně nechceš, tak nejezdi. V ostatních komentech tě přesvědčují, že to bude super. Já mám zkušenost opačnou. Byla jsem jako dítě spíš introvert, ráda jsem četla, žila jsem v nějakém "svém" světě a tyhle společné akce pro mě byly utrpení. Škola v přírodě, lyžák, kreativní týdenní pobyt co jsme měli ve škole, 2x tábor. Nesnášela jsem to, vlastně jsem tam trpěla. Vadilo mi spát na pokojích po 6 lidech, bylo mi nepříjemně když jsme se sprchovaly všechny dohromady a dohlížela na nás vychovatelka, stejně tak mi vadil stan - tam mi bylo večer příšerné horko a k ránu jsem se budila úplně zmrzlá a už jsem nedokázala spát. Byla jsem tedy pořád příšerně unavená. Vadilo mi, že jsem 24h denně byla s někým a věci které se dělali mi obecně nepřišly jako zábava. Pro moji tišší povahu a asi obecně jinakost jsem byla občas terčem posměchu. Nejsem sportovně nadaná, nenaučila jsem se šplhat, když udělám kotoul je mi na zvracení... Žádné zastání třeba od vedoucích jsem nikdy nezažila, naopak v klidu přihlíželi nějakým posměškům, urážkám. Nebaví a nebavilo mě to co ostatní, většinou mi nechutná to co se někde vaří (dodnes si umím vybavit jídelnu a smrad teplého mléka, kakaa, a rybičkové pomazánky když tam člověk vchází).
Vyrostl že mě úplně normální dospělý člověk, mám školu, práci i partnera, stále jsem méně společenská, to je pravda, jsem třeba více frfňa na pohodlí a čistotu při ubytování nebo na kvalitu jídla, ale jinak si myslím, že jsem úplně normální dospělák. Jen jsem jako dítě nesnášela tábory a fakt si je nikdy neužila

hodnocení

0x
Ahoj.
Výtvarný tábor?
Jela bych hned!
Že se ti tam nebude líbit, to je totální hovadina.
Že na tebe nebudou hodní, druhá hovadina.
Věř tomu, že si to užiješ :)

hodnocení

0x

Jeď. Máš šanci, že se tam z malé Lilinky, která se drží máminy sukně, stane "velká holka" Lilča.
Kdysi jsem měla v oddíle holčičku, která první dvě noci plakala po mamince. Maminku jsem sice úplně nenahradila, ale přece jen poznala, že je tábor príma. A na konci jako všechny děli litovala, že už se musí jet domů.

liska5
hodnocení

0x

Přesně tak. Nechávala jsem v lázních v Luhačovicích na měsíc /nebo spíš na 6 týdnů?/ samotnou devítiletou dcerku. Těžko jsme se loučily, obě jsme to obrečely. Když jsem pak pro ni přijela, brečela zase, nechtěla domů! Loučila se s dojetím s vedoucími i s kuchařkami...Držely se s kamarádkou za ruce a slibovaly si, že zůstanou navěky nejlepší kamarádky. Dneska je sama maminkou a její děti jezdí na tábory pravidelně od sedmi let. Za pár dní si zvykneš. A pak to bude končit a budeš ráda, žes tam byla.

Kolik Ti je a na jak dlouho jedeš?

jev
hodnocení

0x

Jela bych, skvělá příležitost potkat super lidi, mít zajímavé zážitky,... Pokud se bojíš jet, ať Ti mamka s tátou dají telefon a můžete si občas zavolat. Uvidíš, že si to užiješ :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]