Nejste přihlášen/a.
Nevím zda chci jet na výtvarný tábor,nebo ne.
Nechci odjet od rodičů a bojím se,že se mi tam nebude líbit nebo na mě nebudou hodný.
Mám jet nebo,ne?
Děkuji.
3x
Vyrostl že mě úplně normální dospělý člověk, mám školu, práci i partnera, stále jsem méně společenská, to je pravda, jsem třeba více frfňa na pohodlí a čistotu při ubytování nebo na kvalitu jídla, ale jinak si myslím, že jsem úplně normální dospělák. Jen jsem jako dítě nesnášela tábory a fakt si je nikdy neužila
0x
Výtvarný tábor?
Jela bych hned!
Že se ti tam nebude líbit, to je totální hovadina.
Že na tebe nebudou hodní, druhá hovadina.
Věř tomu, že si to užiješ
0x
Jeď. Máš šanci, že se tam z malé Lilinky, která se drží máminy sukně, stane "velká holka" Lilča.
Kdysi jsem měla v oddíle holčičku, která první dvě noci plakala po mamince. Maminku jsem sice úplně nenahradila, ale přece jen poznala, že je tábor príma. A na konci jako všechny děli litovala, že už se musí jet domů.
0x
Přesně tak. Nechávala jsem v lázních v Luhačovicích na měsíc /nebo spíš na 6 týdnů?/ samotnou devítiletou dcerku. Těžko jsme se loučily, obě jsme to obrečely. Když jsem pak pro ni přijela, brečela zase, nechtěla domů! Loučila se s dojetím s vedoucími i s kuchařkami...Držely se s kamarádkou za ruce a slibovaly si, že zůstanou navěky nejlepší kamarádky. Dneska je sama maminkou a její děti jezdí na tábory pravidelně od sedmi let. Za pár dní si zvykneš. A pak to bude končit a budeš ráda, žes tam byla.
Kolik Ti je a na jak dlouho jedeš?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.