Nejste přihlášen/a.
Jeď. Máš šanci, že se tam z malé Lilinky, která se drží máminy sukně, stane "velká holka" Lilča.
Kdysi jsem měla v oddíle holčičku, která první dvě noci plakala po mamince. Maminku jsem sice úplně nenahradila, ale přece jen poznala, že je tábor príma. A na konci jako všechny děli litovala, že už se musí jet domů.
Přesně tak. Nechávala jsem v lázních v Luhačovicích na měsíc /nebo spíš na 6 týdnů?/ samotnou devítiletou dcerku. Těžko jsme se loučily, obě jsme to obrečely. Když jsem pak pro ni přijela, brečela zase, nechtěla domů! Loučila se s dojetím s vedoucími i s kuchařkami...Držely se s kamarádkou za ruce a slibovaly si, že zůstanou navěky nejlepší kamarádky. Dneska je sama maminkou a její děti jezdí na tábory pravidelně od sedmi let. Za pár dní si zvykneš. A pak to bude končit a budeš ráda, žes tam byla.
Kolik Ti je a na jak dlouho jedeš?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.